reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jednak jeszcze wskocze ;-)
JKRZYMKA-no wlasnie co do roznicy wieku i tak bedzie za duuuza,niewiem zobaczymy jak to bedzie,musze robote najpierw znalezc jakas tak mi powtarza moj malzonek ale jak narazie nie mam co z malym zrobic niemialby sie kto nim zajac.

reklama
jasmina ja, jak ktoś mi mówi, że jedzie do ZOO, to ja prawie zawsze się pytam " A co ? Klatki dla małp się zwolniły ?" :-D.
Albo mówię " Wiecie co ? Powinniście/powinnaś/powinieneś wybrać się do ZOO, bo słyszałam, że klatki dla małp się zwolniły " :-D.
Niektórzy wybuchają śmiechem, inni na chwilkę się obrażają :-p.
No i nieźle małż Was załatwił z tą rurą :laugh2::sorry2:.

Dziewczyny a wiecie kiedy ja piszę? No właśnie jak małego cycuję.:tak::-)

Jasmina twój małż to jakiś prorok czy cóś? Normalnie sam sobie wykrakał...:-D a kluskami śląskimi się podzielita?:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Moje dziecię właśnie zaczęło oglądać swój ulubiony serial "papapapapapa"- czytaj " Świat według Kiepskich" :baffled::confused::-D:eek::laugh2:. No to mam spokój :-p.

Dziewczyny a wiecie kiedy ja piszę? No właśnie jak małego cycuję.:tak::-)

Jasmina twój małż to jakiś prorok czy cóś? Normalnie sam sobie wykrakał...:-D a kluskami śląskimi się podzielita?:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Kerry też tak pisałam i teraz też czasami karmie małą butlą i pisze na forum:-D
Jasmina chciał dobrze a wyszło źle;-)

A jeszcze zapomnialam Wam napisac jaka awarie w domku mam przez nadgorliwosc mojego Lubego. W kazdym razie nie mam od wczoraj cieplej wody i cieknie mi z sufitu do kuchni. Okazalo sie ze moj ukochany tak sie zmartwil ze sruby ktorymi przykrecone sa listwy ktorymi laczona jest wykladzina pod drzwiami ciagle sie odkrecaly i ranily w kolanka Dawidka. Wiec moj ukochany stwierdzil ze on zaraz z tym zrobi porzadek...... i je poprzybijal zartujac sobie przy tym ze ale bylaby heca jakby w jakas rurke trafil.....:-D:-D:-D:-D:-D no i trafil. Przez kilka dni woda uciekala pod podloge w sypialni.

Lece te kluski robic
Jasmina u mnie takie naprawy są na porządku dziennym:dry::-D zwykle ręce opadają ale jak się z boku spojrzy to polewka nieziemska;-):laugh2:
ja już opadłam z sił po dzisiejszym PPD:zawstydzona/y::zawstydzona/y:na jutro mi odkurzanie zostało i podłogi zmoczyć:tak:

Moje dziecię właśnie zaczęło oglądać swój ulubiony serial "papapapapapa"- czytaj " Świat według Kiepskich" :baffled::confused::-D:eek::laugh2:. No to mam spokój :-p.
:rofl2::-D:-D:-D:-D

wiecie co, normalnie bym sie pod jakąś palemką wyciągnęła i masazu zażądała:dry:;-)może męza poproszę:-p:laugh2:

Boszzzzzzzzzzzzzz
Naskrobałyście tyle, że pół godziny czytałam. Dziękuję za komplementy pod adresem dobrej synowej. Nasza "przyjaźń" zaczęła się awanturami, ale teraz przyznaję, że jak jej dłużej nie widzę to mi tęskno jakoś. Może też dlatego, że ona jako jedyna mój turecki rozumie:-D:-D:-D:-D:-D No może oprócz ślubnego.
Wyłączyli nam prąd na pół dnia to i zaglądnąć nie mogłam. Niby nic takiego, ale zwariować można bez elektryczności. I jeszcze Olcia, która potańczyć by chciała, albo bajki obejrzeć. A i ja bułek w piecyku zrobić nie mogłam, więc na obiad podałam sałatkę z tuńczyka:-D:-D:-D:-D Przepis podam w kucharskiej

Kerry też tak pisałam i teraz też czasami karmie małą butlą i pisze na forum:-D
To musisz niezłe wygibasy przy tym karmieniu wyczyniać :laugh2:.

No i jak wcześniej pisałam - gardło boli bardziej :-(. Nic nie pomaga :no:.
Rano bolał mnie lewy migdał, teraz prawie całe gardło, bez prawego migdała. Pewnie jak rano wstanę to już oba migdały będą boleć :-(. Kurcze - zawsze tak mam... No i po co piłam tą zimną colę... Parę razy miałam nauczkę i nadal zimne z lodówki piję :zawstydzona/y:.

Winka kilka dni temu też tak miałam i z tego samego powodu. Leki na przeziębienie brałam i gorącą herbatkę oraz mleko z miodem piłam ale nic nie pomagało. Wziełam byka za rogi i przez jeden dzień piłam znów zimne z lodówki i przeszło. Katar się skończył i gardło nie boli:-)
Oczywiście nie zachęcam do tej metody, ale na mnie podziałało
Pozdrawiam i zdrówka życzę

reklama
Boszzzzzzzzzzzzzz
Naskrobałyście tyle, że pół godziny czytałam. Dziękuję za komplementy pod adresem dobrej synowej. Nasza "przyjaźń" zaczęła się awanturami, ale teraz przyznaję, że jak jej dłużej nie widzę to mi tęskno jakoś. Może też dlatego, że ona jako jedyna mój turecki rozumie:-D:-D:-D:-D:-D No może oprócz ślubnego.
Wyłączyli nam prąd na pół dnia to i zaglądnąć nie mogłam. Niby nic takiego, ale zwariować można bez elektryczności. I jeszcze Olcia, która potańczyć by chciała, albo bajki obejrzeć. A i ja bułek w piecyku zrobić nie mogłam, więc na obiad podałam sałatkę z tuńczyka:-D:-D:-D:-D Przepis podam w kucharskiej
Chyba Cię wyprzedziłam z przepisem na sałatke:sorry2:, ale nie wiedziałam:-). Ale może robisz inną, bo ta się rodzince znudziła, co niedziela robie tak lubią ale ile można to samo jeść:-D

Do góry