reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam nowe i pozdrawiam stare Domóweczki;-):tak:.
Nadal żyjemy;-):-p,organki Julka przyszły z reklamacji już sprawne i mały Chopin szaleje.
14 sierpnia wybieramy się na weekend doGdańska.
Tyle tego,że nie wiem o czym pisac.:dry:

Witam serdecznie wszystkie Mamusie!

Czy można dołączyć się do Waszego wątku? Myślę, że pasuję do niego, bo również siedzę w domku z 9 miesiącznym synkiem.

Pozdrawiam.

Witam przedpołudniowo ;-)
U nas upalnie, ale ja się nie mam ochoty pokazywać publicznie z moim nichalem :dry:
Zobaczę jak po południu będzie, może wpakuję Oliwkę do wózka i pójdziemy się przejść, bo mój małż jedzie dzisiaj na trening.

Oliwka szaleje jak opętana. Coraz częściej na nią krzyczę, bo już mam dość. Diabeł w nią wstąpił jakiś. W niedzielę byliśmy na zakupach we Wrocławiu, jak Olinka spała to było ok. Ale jak się obudziła to wszystkim się odechciało zakupów. Darła się, próbowała zrzucać rzeczy, krzyczała, piszczała, itd. A najgorzej było w Carrefourze, bo tam włożyliśmy ją w siedzisko koszyka, z którego po minucie trzeba było ją wyciągnąć, bo próbowała sama wyleźć. Jak ją wyciągnęliśmy to się zaczęło rzucanie na ziemię, kopanie, wierzganie, normalnie full opcja :sorry2: Nawet Jacek tracił cierpliwość i kilka razy na nią krzyknął, a jak on traci cierpliwość to musi być naprawdę źle :sorry2:

No i póki co to tyle

Pozdrówka

heloo babeczki
dzis kolejny dzionek poświęcony uszykowania domu na przybycie gości
kolejne okno umyte więc mam z górki zostało tylko w d pokoju ale tam 2 okna i balkon ale damyyy radę

wieczorny spacer na działkę i zas wiaderko ogórków do robienia heheheh
jeszcze buraczki do robienia mam
noc moja :)))

agatulka, gratki zaprawionych słoiczków :tak:

Widzę, że pustki nastały i zapewne to sprawka pogody

Bodziu koffana odpisz do mnie na koma, bo nie wiem czy już mnie nie lubisz czy co :sorry2:

agatulka, gratki zaprawionych słoiczków :tak:

Widzę, że pustki nastały i zapewne to sprawka pogody

Bodziu koffana odpisz do mnie na koma, bo nie wiem czy już mnie nie lubisz czy co :sorry2:
Kopne Cię:tak::tak:
Zamieszanie w
czoraj miałam straszne a na komie resztki kasy:-p:-pAle odpisałam:-(Smutno mi ale mam nadzieje,że moja ulubiona synówka się wybawi.....

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Lachony
Inna Marta jak miło Was czytać
Martynka jak nosek?i jak sobe radzisz z małą złośnicą?
Agatulka gratuluję zapraw:tak::tak:
Postanowiłam dzisij odpoczywać:tak::tak::tak::tak:Wczxoraj Staś siedział pół dnia na dworze więc jak dzisiaj podomkujemy trochę nic mu się nie stanie a ja mam dosyć słońca roboty etc.Dzisiaj się lenię.Staś dostał piąty ząbek:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D
Czy Wam chodzi nk?

Do góry