reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja....Kuba się już niecierpliwi więc tylko dwa słowa..
Już trzy lutówki straciły dzidki....tak smutno...
My przesunęliśmy urlop o 2 tyg...ja się nadal kiepsko czuję...i muszę kończyć.

reklama
Cześć Kochane:-)
wczoraj miałam dołka przez te moje uczulenie :wściekła/y:
a dziś mi wszystko jedno bo mój synek kończy roczek :tak:

Anula gratulacje dla Stasia za ząbek mój chyba przed wczoraj dostał 6 ząbek
dobra mykam torta robić papatki:-)

buziaki dla każdej babolki i każdego dzidziulka ...

Kordianku żeby Twoje dzieciństwo było pełne uśmiechu,zabaw,radości,żebyś nie miał żadnych smuteczków i dostał całą furę zabawek

Załączniki

• 18.gif
    18.gif
    27 KB · Wyświetleń: 25
  • (9).gif
    (9).gif
    86,6 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Kordianku żeby Twoje dzieciństwo było pełne uśmiechu,zabaw,radości,żebyś nie miał żadnych smuteczków i dostał całą furę zabawek
A my się dołączamy do tych życzeń

Nosek ma się lepiej, opuchlizna prawie zeszła, mały siniak pod okiem jeszcze jest, ale w oczy się nie rzuca :blink:.
Bodziu, jak chcesz to kop, tylko nie w nos :-D Niech Ci nie będzie smutno, może wymyślimy coś innego :-), jakiś spacerek czy coś :-)

A jesli chodzi o radzenie sobie z Oliwką to sobie nie radzę wcale. W ogóle to Wam powiem że czasem boję się do niej podejść, bo nie wiem czy mnie przytuli czy da w twarz :dry:. A tak serio, to ona z dnia na dzień robi się coraz gorsza i mam nadzieję, że jakoś uda mi się ten etap przeżyć :tak:

Witam i ja....Kuba się już niecierpliwi więc tylko dwa słowa..
Już trzy lutówki straciły dzidki....tak smutno...
My przesunęliśmy urlop o 2 tyg...ja się nadal kiepsko czuję...i muszę kończyć.

Megusek takie wiadomości są smutne. Ale twoja fasoleczka napewno dobrze się rozwija i wszystko będzie dobrze. Dbaj o siebie kochana. Odpisałam ci też na 77:-)

Inna_22 czyli Martynka? dobrze że nosek lepiej już. A co do Oliwki no to każdy bunt trzeba przeżyć. Pamiętaj kochana że czeka nas potem okres dojrzewania naszych dzieciaczków, to będzie jazda nastrojów!;-)

całą resztę Mamusiek pozdrawiam upalnie ufff

Ja dziś dałam radę tylko iść rano na zakupy i do ginekologa. A w domu umyć szafki kuchenne a potem po prostu zaczęłam się rozpływać z tego upału.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kobitki,ja dzisiaj tylko składam życzenia i zmykam jakoś nie mam nastroju na pisanie.Może wieczorem wpadnę.
Kordianku !!!!!!!

Teraz, kiedy masz już jeden roczek niech Ci zniesie kilka sroczek moc prezentów, zdrowia dużo, szczęścia też calutki worek, no i serca Twoich bliskich.... a gdy tego będzie mało cóż ... nic więcej nie zostało. Nie rozpaczaj jednak Szkrabie, bo nie minie nawet chwilka jak przybędzie roczek drugi i znów będą urodzinki, a wraz z nimi...upominki.
anniv004.gif
anniv004.gif
anniv004.gif

anniv026.gif
anniv000.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry