reklama
Cześć Kochane:-)
wczoraj miałam dołka przez te moje uczulenie
a dziś mi wszystko jedno bo mój synek kończy roczek
Anula gratulacje dla Stasia za ząbek mój chyba przed wczoraj dostał 6 ząbek
dobra mykam torta robić papatki:-)
buziaki dla każdej babolki i każdego dzidziulka ...
wczoraj miałam dołka przez te moje uczulenie
a dziś mi wszystko jedno bo mój synek kończy roczek
Anula gratulacje dla Stasia za ząbek mój chyba przed wczoraj dostał 6 ząbek
dobra mykam torta robić papatki:-)
buziaki dla każdej babolki i każdego dzidziulka ...
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A my się dołączamy do tych życzeńKordianku żeby Twoje dzieciństwo było pełne uśmiechu,zabaw,radości,żebyś nie miał żadnych smuteczków i dostał całą furę zabawek
Nosek ma się lepiej, opuchlizna prawie zeszła, mały siniak pod okiem jeszcze jest, ale w oczy się nie rzuca .
Bodziu, jak chcesz to kop, tylko nie w nos Niech Ci nie będzie smutno, może wymyślimy coś innego :-), jakiś spacerek czy coś :-)
A jesli chodzi o radzenie sobie z Oliwką to sobie nie radzę wcale. W ogóle to Wam powiem że czasem boję się do niej podejść, bo nie wiem czy mnie przytuli czy da w twarz . A tak serio, to ona z dnia na dzień robi się coraz gorsza i mam nadzieję, że jakoś uda mi się ten etap przeżyć
K
kerry1
Gość
K
kerry1
Gość
Witam i ja....Kuba się już niecierpliwi więc tylko dwa słowa..
Już trzy lutówki straciły dzidki....tak smutno...
My przesunęliśmy urlop o 2 tyg...ja się nadal kiepsko czuję...i muszę kończyć.
Megusek takie wiadomości są smutne. Ale twoja fasoleczka napewno dobrze się rozwija i wszystko będzie dobrze. Dbaj o siebie kochana. Odpisałam ci też na 77:-)
Inna_22 czyli Martynka? dobrze że nosek lepiej już. A co do Oliwki no to każdy bunt trzeba przeżyć. Pamiętaj kochana że czeka nas potem okres dojrzewania naszych dzieciaczków, to będzie jazda nastrojów!;-)
całą resztę Mamusiek pozdrawiam upalnie ufff
Ja dziś dałam radę tylko iść rano na zakupy i do ginekologa. A w domu umyć szafki kuchenne a potem po prostu zaczęłam się rozpływać z tego upału.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneta456
kocham i jestem kochana
Witajcie Kobitki,ja dzisiaj tylko składam życzenia i zmykam jakoś nie mam nastroju na pisanie.Może wieczorem wpadnę.
Kordianku !!!!!!!
Teraz, kiedy masz już jeden roczek niech Ci zniesie kilka sroczek moc prezentów, zdrowia dużo, szczęścia też calutki worek, no i serca Twoich bliskich.... a gdy tego będzie mało cóż ... nic więcej nie zostało. Nie rozpaczaj jednak Szkrabie, bo nie minie nawet chwilka jak przybędzie roczek drugi i znów będą urodzinki, a wraz z nimi...upominki.
Kordianku !!!!!!!
Teraz, kiedy masz już jeden roczek niech Ci zniesie kilka sroczek moc prezentów, zdrowia dużo, szczęścia też calutki worek, no i serca Twoich bliskich.... a gdy tego będzie mało cóż ... nic więcej nie zostało. Nie rozpaczaj jednak Szkrabie, bo nie minie nawet chwilka jak przybędzie roczek drugi i znów będą urodzinki, a wraz z nimi...upominki.
Ostatnia edycja:
K
kerry1
Gość
O Parku - RABKOLAND - Park Rozrywki i Edukacji Rabka-Zdrój
jak pojedziemy do Rabki pod koniec sierpnia to na pewno tu wstąpimy z Kubą.
jak pojedziemy do Rabki pod koniec sierpnia to na pewno tu wstąpimy z Kubą.
reklama
Się podłączamy i gifka przesyłamy
Podziel się: