reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie kolorowy zawrót głowy.
Karolina znowu przyjechała, teściowa jedzie na Mzaury i chłopaki dwa idą do nas, ciągle w biegu, dziś na basenie, wczoraj goscie oj dzieje się, dzieje, nie mam kwilki w ciagu dnia co by do was zajrzeć:sorry2::sorry2:

reklama
Hejo
Ja tylko na chwilę, ostatnio nie mam kiedy do Was zajrzeć. Może jutro uda mi się wpaść na dłużej. Postaram sie nadrobić jutro choć ciut zaległości.To pa pa kochane

Kordianku żeby Twoje dzieciństwo było pełne uśmiechu,zabaw,radości,żebyś nie miał żadnych smuteczków i dostał całą furę zabawek

I my też się dołączaamy do życzonek, Wszystkiego Naj Naj dla Kordianka

Załączniki

• 017.gif
    017.gif
    19 KB · Wyświetleń: 81
wow Kordianek baldzio baldzio dziękuje za życzonka:tak:
i przesyła po ciachu ;-)
Słodkich snów jutro chyba będę miała więcej czasu papatki:-)

Hej ja już na nóżkach i pranie się robi sprzątam w domku a za godzinkę uciekam do Mamy.:tak::tak::tak:
JKRZYMKA dzięki za poczęstunek;-):tak::-D:-D:-D:-D
Bodzia spokojnego zawrotu głowy
Martyna
powodzenia z małą Złośnicą może weszła w bunt dwulatka?;-):-D
Kerry plac zabaw super:tak::tak::tak::tak::tak:
U nas też robota na okrągło.Nie wiem kiedy teraz się u Was zamelduję bo dziś wrócę wieczorem a jutro od rana jadę do babci i zostanę do niedzieli,mam nadzieję,że jeszcze tydzień i dostanę zmianę w opiece;-)Nie przeszkadza mi to ale męczy:tak:
Buziaki Koffane i miłego dnia.
A gdzie wcięło Madźkę? zapakowała się z Sikoreczką czy co?

Dzień doberek!!!
U nas też kocioł niby nic takiego nie robię ale ciągle coś jest do załatwienia.Muszę wykorzystać czas kiedy mąż na urlopie i coś zrobię ponad plan.

JKRZYMKA-Ciacha rewelacja!A co Kordianek wziął jako pierwsze?

Bodzinka-Spiesz się powoli.

Anula-trzymaj się kochana.

Teraz zmykam bo mam okna do umycia.Papatki!!!!!!!

Dzień doberek:-)
Wszyskim życzę fajnego dnia :tak:

Anetko Korduś miał do wyboru : książkę, kieliszek , kasiorke, krzyżyk, śrubokręt i długopis ;-)

jako pierwsze wybrał śrubokręt potem długopis, krzyżyk najdłużej go trzymał :szok::shocked2:, kieliszek złapał i wywalił w dal :-D z kasą zrobił to samo:szok::-D a na aksiążkę tylko się popatrzał :-p...
idę do lekarza może dowiem się od czego to paskudztwo mam:confused:

Witajcie dziewczynki
Wpadłam tylko się przywitać i napisać że u nas wszystko ok.
Maja zdrowa, już się tu zadomowiła, nawet zaczyna mówić słowa włoskie, u nas upał, prawie 40st.C. Buziaki dla wszystkich mamusiek

Dzień dobry upalnie:tak::-):cool2::cool2::cool2: melduję, żem wróciła na łono miasta i mam kompa :-D:-Dopaleni z Szymem jesteśmy na skwarkę, włosy jak albinosi mamy;-)Szymek próbuje chodzić i nauczył się bardzo pozytecznej rzeczy - mówić "ne, ne ne" i teraz cokolwiek chce się zrobić, np. zmienić pielufę to krzyczy ne ne ne:-D:-D

Wybaczcie ale doczytywać nie będę bo boje się nawet spojrzec i le przez ten tydzień natukłyście:no::no: tymczasem zmykam bo mus się rozpakować i dom przywrócić do stanu pomieszkiwania. nawet nie wiecie jak facet może chałupę w 7 dni zapuścić:dry::angry::angry::-D:-D:-D będę zaglądać. Ale tęskno mi było;-):-D

Hejooo
Madzia tu pustki okrutne...Ja np.ciągle zbiegana, teraz są u nas szwagrzy 12 i 15 lat ale na basenie całe dnie więc jakby ich nie było, upał okrutny, M ciągle w pracy a my co kwilke gosci mamy.Taerz maleństwo poszło spac bo wstało przed 5...A ja sie czuej fatalnie....:-:)-(

reklama
Witajcie babeczki
zabiegana jak nie wiem co jestem
jutro mam juz gości
pogoda piękna więc w dzień na dwozu siedzimy non stop

pozdrawiam was :))))))))) miłego juz prawie weekendu heheheh

Do góry