reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny. Ja mam okropne dwa dni - migrena mnie dopadla:no:. Normalnie tragedia. U nas ciagle sypie przez noc i dzisiejszy dzien napadalo tyle sniegu ze :szok:.

SEWA trzymam kciuki napewno bedzie wszystko ok:tak: - jak wrocisz to daj znac co ci lekarz powiedzial.

CZARNA super fotki slubne - jeszcze raz wielkie gratulacje i powodzenia w zyciu:tak:

Nie wiem bardzo co komu napisac bo przelecialam tak troche po łebkach:zawstydzona/y:, ale z tym bolem to sie nie da inaczej:no:. W kazdym razie dzis juz jest troche lepiej.
Wszystkie fotki ładne, a wszystkim chorowitkom i zaszczepionym - duzo zdrowka i wielkie buziaki:tak::-)

reklama
No tak ja na chwilke zajrzalam a tu pustki. Chyba przejme zwyczaje Ewci i bede pisac sama ze soba;-):-D, a tak powaznie to juz uciekam, bo glowa znowu coraz mocniej zaczyna bolec, a jeszcze musze Kube wykapac i kolacje dzieciom naszykowac. Dobranoc

No tak ja na chwilke zajrzalam a tu pustki. Chyba przejme zwyczaje Ewci i bede pisac sama ze soba;-):-D, a tak powaznie to juz uciekam, bo glowa znowu coraz mocniej zaczyna bolec, a jeszcze musze Kube wykapac i kolacje dzieciom naszykowac. Dobranoc
nono nunu moj zwyczaj ściagasz..hehe żartuje,,no to powodzonka,,hehe....zobczysz jak to fajnie tak sama z sba pisac:-D:-D

Sewa będzie dobrze trzymamy kciuki:tak:
Klavell fajny paszport, mój braciszek miął robimy jak miał 3,5 miesiąca:-)
Agatka zapraszam do siebie.Ja udostępnie gofrownice i zajme się dzieciakami a Ty będziesz robić gofry:-D
Anaconda zdrowia dl męża.
Iwona współczuje migreny,żeby dała Ci już spokój:tak:
Iwonka straszne nieszczęście.Czasem matki są strasznie bezmyślne i płacą za to wysoką cene...
Mój mały przed chwilką wstał i zajmuje sięnim tata:-)

Jestem.

Nie jest ani dobrze, ani źle...... kazał mi czekać do 3 lat. Jąderka są, da się je sprowadzić podczas badania, tylko, że szybko uciekają do góry :-( Po jednej wizycie to on nie podejmie decyzji co z tym robić. Mam dalej obserwować czy coś lepiej jest, czy bez zmian, w marcu mamy się pokazać na wizycie i podejmie decyzję, czy zabieg, czy leczenie hormonalne.

Ale lekarz bardzo fajny, super ma podejcie do dzieci, Jędrek przez ok 10 min badania leżal grzecznie i rozmawiał z nim o łózku jakie ma w domu ;-):tak::-D

A jeszcze Wam coś napiszę. Jakby potrzebny był zabieg to ten lekarz robi go na miejscu. Kosztuje to 2 tyś. Ma wyposażenie takie w tym gabinecie, że mi gały wyszły. I gdyby była taka koniecznośc to z całą pewnościa zdecyduję sie na prywatny zabieg. Ale jak to on powiedział "proszę pani, ale zabieg to ostateczność" Trochę się uspokoiłam.

Iwona Ty to się masz z tą głową. Tulę mocno.

Sewa czyli w sumie nie jest zle.Bedzie dobrze...:)

Ja tez jestem z bolem glowy i nie nadaje sie ani do pisania a ni do czytania...zlapalo mnie nagle i tak trzyma.musze isc znow sie polozyc

Sewa to fajnie,że mądry i doświadczony lekarz.Na pewno się uspokoiłaś.Może wszystko jeszcze się ustabilizuje.Trzymamy kciuki.

Zapomniałam się pochwalić.Bogracz wyszedł mi koncertowo:-)Jak na pierwszy raz;-)Lolo-Karollo też zjadł całkiem sporo:-)

reklama
To troche przypomina zupe gulaszową, taka gęsta zupa z mięsem i zacierkami pycha:-)Mam jeszcze to zapraszam:-)

Do góry