reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To teraz ja będe pisała sama ze sobą:tak::-)
Mój M ogląda Koło Fortuny, dziecko biega a ja czekam na M:-):-)Wygrać tyle ile ten pan dziś, albo chociaż połowe..Marzą mi się wakcje w Egipcie, albo na Teneryfie....Ostatecznie Paryż i domy mody i zakupy...Oj milionerką być:-):-):-)

reklama
Mój Jacucha pojechał jeszcze na chwilę do firmy, coś tam pofaksować, ja ubrałam Oliwkę w piżamkę, nakarmiłam ją mleczkiem (dzisiaj kupiliśmy takie płynne w kartonie, Bebiko Junior, wypiła całą butlę)i ogląda teraz swojego ukochanego psa Clifforda.A ja jak zwykle przed kompem :-D
Bodzinka, Ty to szalejesz z gotowaniem, jak nie naleśniczki, to bogracz...Może jak uda nam się spotkać, to zamiast łazić z dziećmi po jakichś zabawolandiach to wbijemy się do Ciebie na obiad :-p:-D.
Ale, ale : udało nam się dojść do jako takiego porozumienia w sprawie wesela :tak:.Już wykreśliliśmy z listy parę osób ;-).Sala i tak będzie niedroga, bo to po znajomości ;-).Kucharka dowiemy się jutro ile sobie by krzyknęła, ale to kucharka "miejscowa", sprawdzona,itd.Zostaje kwestia ciasta, ale podobno i to się da załatwić za niezbyt wielkie pieniądze.Bo gdyby zamawiać w cukierni, to wiecie, masakra, u nas to ceny z kosmosu mają, mimo że dziura zabita dechami.Jeśli chodzi o obsługę (bo ktoś to żarcie będzie musiał roznieść), to bratowa Jacka powiedziała, ze po co kasę tracić i wynajmować kogoś, jak ona i ktoś jeszcze poroznosi co trzeba i będzie ok.Także wszystko się zaczyna układać.Super :tak:.
Dobra, kończę, bo natchnienie mi się skończyło

To teraz ja będe pisała sama ze sobą:tak::-)
Mój M ogląda Koło Fortuny, dziecko biega a ja czekam na M:-):-)Wygrać tyle ile ten pan dziś, albo chociaż połowe..Marzą mi się wakcje w Egipcie, albo na Teneryfie....Ostatecznie Paryż i domy mody i zakupy...Oj milionerką być:-):-):-)
hahah faktycznie sama ze soba,,ale jakie plany fiufiuuu:shocked2::happy2:

Sewa no to w sumie normlany lekarz ci sie teraz trafił,,no to tylko czekac do marca,,i bedzie dobrze nie nerwuj sie kochana....A Jędrek to dzielny chłopak...:tak:.

Tez miałam sie pytac o Bogracza,,ale juz widze odpowiedx...

Iwonka to odpoczywaj kochana...

A ja zupe małemu robie,,po raz drugi ja dzisiaj zje,,hmm,,a niech je.....a potem kapiel i łóżko i aaa..bo mama bedzie odpoczywac:-p przed jutrzejszym dniem....:szok::eek::-:)dry::sorry2:

inna nono plany macie niezłe,,super,ze doszliście do takieog porozumienia,,
a kiedy wypada ten slub,,bo nie chce mi sie liczyć(mam dosc tego na codzienw pracy:-p:zawstydzona/y:)....

Witajcie dziewczyny ;-)
Dzsiaj mam wolne więc was odwiedzam :tak:Dziękuje za zyczenia dla małej :-)MAm doła bo z mała coś sie stało tak ładnie juz robiła na nocnik wołała nawet sama po niego szła i robiła co należy a od 3 dni nie woła tak jakby o wszystkim zapomniała tylko robi w majty i nawet to jej nie przeszkadza sama juz nie wiem co takiego sie stało z nia moze to jest wina ze poszłam do pracy nie wiem ale okropnie sie z tym czuje i mam jakies wyrzuty sumienia prosze poradzcie co z tym fantem zrobić Pozdrawiam pa

SEWA super lekarz!!! bardzo dobrze ze powiedział ze zabieg to ostatecznosc - widac ze jest uczciwy i nie chce naciągnąc....
głowa do góry!

a ogólnie to jest przykre ze bardzo często wizyty prywatne u lekarzy przynosza efekty, tymczasem publiczna służba zdrowia ma najczesciej swoich pacjentów głeboko.... oczywiście nie jest to regułą....

Ewcia ślub Inna ma 11 stycznia, jak dobrze pamiętam;-);-)Ale cóś koło tego:tak:
Inna a co sobie życzycie na obiadek;-);-)Jutro gotuje ..kotlety:-):-)Nie chce mi sie nic innego:-p:-pNo i prosze jak się zaczyna ładnie wszystko układać`ze ślubem.Super:-):-):-)
Mój syn właśnie bawi się z tatą.Wyłącza mu telewizor a Paweł z miną skrzywdzonego dziecka woła "Bodzia wez go, włącz mi telewizor":-):-)
Zaraz M:-)

Jusia ja widze na suwaczku,że wyszłaś za mąz 25 czerwca:-):-)To są moje urodzinki, piękna data, piękna:-):-):-)
Ja mam dobry chumorek:-):-)

reklama
inna nono plany macie niezłe,,super,ze doszliście do takieog porozumienia,,
a kiedy wypada ten slub,,bo nie chce mi sie liczyć(mam dosc tego na codzienw pracy:-p:zawstydzona/y:)....

Ewcia ślub Inna ma 11 stycznia, jak dobrze pamiętam;-);-)Ale cóś koło tego:tak:
Dokładnie tak, 11 stycznia :-).Piątek to jest.Bo w soboty USC jest nieczynny :sorry2:.Ale i tak będzie fajnie :-)
Ja oglądam Na wspólnej, Oliwka jeszcze nie śpi, Małpa jedna rozbrykała się ostatnio :eek: i chodzi spać po 22 :dry:

Do góry