E
Ewcia81
Gość
mniam mniam goferki,ja tam mam gofrownice i nieraz serwuje gofry z bitą smietana i jagodami lub owocami,lub czekolada i bezami,heheheTeż uwielbiam gofry z bitą śmietaną
Fotki Karolka ekstra!:-)
Dobrej nocki!
super foty,,fajnie,ze impreza wyszla....
podpisuje sie pod tym....Inna pamiętaj "Facet to gorszy gatunek człowieka..."
oj bidny ten twoj mąż,,teraz zapewne mu usługujesz i ma dobrze z zonką...Witam po przerwie, wczoraj wróciłam od mamy. U mnie problemy z mężem, już ponad tydzień boli go noga i chociaż lekarz przepisał mu zastrzyki to i tak nic mu nie przechodzi. Dzisiaj dostał skierowanie do neurologa i zobaczymy co ten mu powie
no szok,,ludzka głupota nie zna granic,,jka mozna dzieci same,,ach...Teraz pokazywali w tv ze dwoje dzieci we Wroclawiu wypadlo z 7 pietra 4 latek nie zyje a 7 latka z szpitalu....Byly same w domu podobno
nono niezły,,a na ile latek ważny,,ja małemu dzisiaj złożyłam,,wniosek,,do odebrania pod koniec grudnia...30zł mnie to kosztowało,,no i foty z 15złA oto paszport mojej Hanifi pierwszy paszport:-)
ooo Sewa bedzie dobrze,,na pewno,,,głowa do gory,,a co ty tak z tymmi jąderkami masz?? tzn Jędrek ma?? ze az do chirurga od razu...Jejku jestem dziś strasznie przybita :-( na 18:00 idę z Jędrkiem do chirurga, z tymi nieszczęsnymi jąderkami :-( tak się boję...... oby tylko wszystko było ok. Ale mam jakieś złe przeczucia :-(