reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Też uwielbiam gofry z bitą śmietaną :tak:

Fotki Karolka ekstra!:-)

Dobrej nocki!
mniam mniam goferki,ja tam mam gofrownice i nieraz serwuje gofry z bitą smietana i jagodami lub owocami,lub czekolada i bezami,hehehe

Wrzucam kilka fotek z urodzinek! Sprzątanie mam jeszcze nie opanowane, bo Madzia dzisiaj naręczna była, no ale może jutro dokończę
super foty,,fajnie,ze impreza wyszla....

Inna pamiętaj "Facet to gorszy gatunek człowieka...":happy::happy:
podpisuje sie pod tym....

Witam po przerwie, wczoraj wróciłam od mamy. U mnie problemy z mężem, już ponad tydzień boli go noga i chociaż lekarz przepisał mu zastrzyki to i tak nic mu nie przechodzi. Dzisiaj dostał skierowanie do neurologa i zobaczymy co ten mu powie
oj bidny ten twoj mąż,,teraz zapewne mu usługujesz i ma dobrze z zonką...

Teraz pokazywali w tv ze dwoje dzieci we Wroclawiu wypadlo z 7 pietra 4 latek nie zyje a 7 latka z szpitalu....Byly same w domu podobno
no szok,,ludzka głupota nie zna granic,,jka mozna dzieci same,,ach...

A oto paszport mojej Hanifi pierwszy paszport:-)
nono niezły,,a na ile latek ważny,,ja małemu dzisiaj złożyłam,,wniosek,,do odebrania pod koniec grudnia...30zł mnie to kosztowało,,no i foty z 15zł

Jejku jestem dziś strasznie przybita :-( na 18:00 idę z Jędrkiem do chirurga, z tymi nieszczęsnymi jąderkami :-( tak się boję...... oby tylko wszystko było ok. Ale mam jakieś złe przeczucia :-(
ooo Sewa bedzie dobrze,,na pewno,,,głowa do gory,,a co ty tak z tymmi jąderkami masz?? tzn Jędrek ma?? ze az do chirurga od razu...

reklama
Dzięki dziewczynki za dobre słowo :tak:

Ewcia mój Jędrek ma wędrujące jąderka. Chodzimy co pół roku na kontrolę, ale nic się nie zmienia. On już jest duży i powinny mu już zejść. Chodziliśmy państwowo. Dziś idę prywtnie. Ciekawa jestem czy prywatnie też mi powie to samo co w szpitalu, że mamy czekać. Tylko nie wiem na co :eek: mamy czekać i ile.

Może dziś mi coś rozjaśni w głowie, bo zaczynam sie niepokoić nie na żarty.

Sewa a co to Jedrusiowi sie dzieje ze do chirurga idziecie? napewno bedzie wsyztko wporzadku trzymam kciuki.

Iwonka to jest Straszne jak mozna dzieci same w domu zostawic:no:

Jak dobrze ze jest to BB i moge z wami pogadac, siedze juz ktorys dzien z kolei sama w domu od 6 - okolo 21 juz mam tego dosc i chyba sie zbuntuje.....:crazy:

No nie znowu watek gofrow poruszylyscie.....JA CHCE GOFRY :rofl2::rofl2::rofl2: musze "zgwałcic" M zeby zakupil gofrownice

Ewcia mój Jędrek ma wędrujące jąderka. Chodzimy co pół roku na kontrolę, ale nic się nie zmienia. On już jest duży i powinny mu już zejść. Chodziliśmy państwowo. Dziś idę prywtnie. Ciekawa jestem czy prywatnie też mi powie to samo co w szpitalu, że mamy czekać. Tylko nie wiem na co :eek: mamy czekać i ile.
Może dziś mi coś rozjaśni w głowie, bo zaczynam sie niepokoić nie na żarty.
OO no to ja iwem juz o co biega,,moj maz mial wedrujace jajeczka,,jedno zawsze mu do brzucha wchodizlo,,no i mial problem,,na szczescie u Mata tego nie zauwazono,,cyzli jest oki wszytsko...
zycze powodoznka i miejmy nadzieje,ze trafisz na normlanego lekarza...co ci wszystkow yjasni i powie co i jak...

Sewa oby ten lekarz sie sprawdzil Napewno bedzie dobrze! Buziaki!

Ja bym chciała, żeby stwierdził, że jednak wszystko jest ok. :tak: ale Jędrek tych jajek nie ma....tzn. czasami ma, czasami nie ma..... i nie wydaje mi się, aby to było normalne :-( No ale zobaczę co dziś powie. Boję sę okrutnie.

reklama
klavell- nono niezły,,a na ile latek ważny,,ja małemu dzisiaj złożyłam,,wniosek,,do odebrania pod koniec grudnia...30zł mnie to kosztowało,,no i foty z 15zł
wazny do 2013 roku ale wymienic go bede musiala za jakies pol roku lub rok tak mi powiedzieli w urzedzie bo takie male dzieci szybko sie zmieniaja
ja placilam 12 euro + 8 zdjecia

Do góry