reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej

u was tez takie ciemne chmury na niebie ?

u nas raz ciemne chmury :wściekła/y: a raz słonko :happy:

Szukam pomocy ,jak sie pozbyc cholernie natretnej i durnej kumpeli:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :confused: :confused: :confused:
Ona mnie wykończy ,potrafi przyłaźić codziennie ,jak tak można ,jeszcze jak by fajna była ,ale ona jest okropna ,ma rozkapryszone dziecioro a na dodatek ona te swoje dziecko leje:baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:straszny widok

czekam na najciekawsze propozycje ,:tak:

wspólczuję, nie mam pojęcia, po prostu unikaj jej, wykręcaj sie jak tylko może, że a to czasu nie masz, a to gdzies musisz jechac......

Teraz mam fizykoterapie ,jakies prady mi robią ,mówię wam jaka swietna babke trafiłam ,pytał sie jak spie ,jak siedzę ,i jak mam prawidłowo spac i jak siedziec ,otóz musze siedzieć jak najprościej ,tak az zabardzo ,jakies przestrzenie miedzy kręgowo maja mi sie przez to zamknać i przestanie mnie to biodro bolec:confused: :happy: :tak: ciekawa jestem czy to naprawde pomoże ,narazie jestem zadowolona ,..a i bede jeździć na te zabiegi w porze gdy ta łajza do mnie przyłazi ,wiec mnie w domu nie zastanie :tak: całe dwa tygodnie ,więc może przemyśli sprawe i zajarzy o co chodzi :confused: :confused: :confused: :eek:

Witam drogie panie!
A u mnie dziś słonko:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: w nocy padał deszcz, a teraz jest fajnie. Może nie za ciepło, ale słoneczko świeci to jest lux:tak: :tak: :tak: My wczoraj cały dzień byliśmy na działce. Udało mi się rodziców naciągnąć na taki wypad. Jędrek się wyszalał jak dzik. Ale potem musiałam go wyoglądać ze wszystkich stron, bo ponoć kleszczy jest baaaardzo dużo:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: Całe szczęście nic nie znalazłam.

Novaczka serdeczne życzenia z okazji wczorajszej rocznicy!

Aga fajne zdjęcie i ogólnie fajna kobietka z Ciebie. Lepiej już zakończ dietę bo świetnie wyglądasz:tak: :tak: :tak:
Pycha fajne foty!!!

Nie wiem co tam jeszcze komu miałam napisać:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Przeczytałam i skleroza, nie pamietam:szok:

A co do bajek, to na MiniMini jest teraz taka o dużym misiu w niebieskim domu. Mój Jędrek oszalał na jej punkicie. Jest świetna. Polecam!

Majeczka śliczna dziewczynka!

Noelia, jak ona bije swoje dziecko to wiesz ja bym jej otwarcie parę razy powiedziała co o tym myślę, i pewnie by się obraziła i dała spokój z nachodzeniem Ciebie. A co wazniejsze, może by się zastanowiła, że postępuje źle??

Witam!:-):-):-):-)Wczoraj nie mialam nawet kiedy zajrzec do Was:no:Pogoda byla wspaniala ze prawie na golasa biegalismy na podworku:tak::-DNo i do tego byly imieniny mojego Roberta i w koncu zrobilismy grila po poludniu:tak:Teraz od rana swieci slonce zza chmur,moze nie bedzie padac bo w nocy juz padalo:tak:
NO WLASNIE,GDZIE SA TELETUBISIE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja chyba tez musze kupic je na plycie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
zuzia w koncu mieli przyjechac w sobote zebysmy sie dogadali o szczegolach i zadzwonili ze nie moga i w koncu do tej pory nikogo nie ma,tak wiec nie pilnuje chlopca
Dziekuje za motylka wszystkim:tak::-):-):-):-):-):-)

trzeba napsac do TV żeby zwrócili nam Teletubisie !!!! :-D

w imieniu Mai dziękuje za komplementy
71un5.gif
71un5.gif
71un5.gif

reklama
Noelia zabieraj walichy i zapraszam do mnie. Mam słonko, a jeszcze do tego koleżanka daleko;-) ;-) ;-) ;-)

Miałam taką samą sytuację tylko to moja sąsiadka była. Najchętniej to spałaby u mnie i to jej dziecko diabeł wcielony:szok: :szok: :szok: Ja powiedziałam jej prosto w oczy. W delikatny sposób, ale prosto w oczy. Chyba załapała o co chodzi i nawet jeszcze ze mną rozmawia:tak: :tak: :tak: więc nie jest źle.

Do góry