reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A tu co takie pustki:confused: Wczoraj ze spacerów nie wróciłyście, czy co:confused:. A już wiem, M jak Miłość, M jak Magda M. Ale to dobrze, bo nie trzeba nadrabiać;-):tak:.
U nas pogoda też w nocy się zepsuła i pokrzyżowała mi plany, bo mam w domu dzisiaj też Karolę i myślałam, że pójdziemy jeździć na hulajnodze, obejdziemy place zabaw, a tu d..a:-p.
Cóż, trzeba będzie sobie znaleźć jakąś rozrywkę w domu.
Aga - nie przesadź z odchudzaniem, bo potem będziesz miała taki problem jak ja (będziesz chciała przytyć):-D.
Leika - oj, to skończyły się dobre czasy:-(

Witam!

Zuzia- ano skończyły się ;-)
Mały nauczył się wczoraj podciągać do stania w swoim łóżeczku :szok: Czeka nas dziś znowu opuszczanie dna łóżeczka, tym razem na sam dół...
:tak:

hej
ja juz na nogach od 6:30 :baffled: a moja córcia znów poszła spac, bo ostatnio bradzo mało śpi i wczoraj była nie do wytrzymania :baffled:

u nas pogoda popsuła się już wczoraj po południu:no::wściekła/y::-(ale niby od soboty ma wrócic słonko :happy:

aga niezłą masz figurke, tylko pogratulowac :-) i tez wyobrażałam sobie ciebie jako blondynkę, acha i bardzo młodo wyglądasz :-)

Novaczka
z okazji wczorajszej rocznicy
wszystkiego naj naj najsłodszego
blume17na1.gif

Dzień dobry drogie panie. Mam pytanko: Gdzie się podziały Teletubisie? Już ich nie będzie?? Czy ja mam coś nie tak z telegazetą itp.?

Pozdrawiam i życzę milutkiego dnia!

reklama
Hej

u was tez takie ciemne chmury na niebie ?

Szukam pomocy ,jak sie pozbyc cholernie natretnej i durnej kumpeli:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :confused: :confused: :confused:
Ona mnie wykończy ,potrafi przyłaźić codziennie ,jak tak można ,jeszcze jak by fajna była ,ale ona jest okropna ,ma rozkapryszone dziecioro a na dodatek ona te swoje dziecko leje:baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:straszny widok

czekam na najciekawsze propozycje ,:tak:

Do góry