reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
A tu co takie pustki Wczoraj ze spacerów nie wróciłyście, czy co. A już wiem, M jak Miłość, M jak Magda M. Ale to dobrze, bo nie trzeba nadrabiać;-).
U nas pogoda też w nocy się zepsuła i pokrzyżowała mi plany, bo mam w domu dzisiaj też Karolę i myślałam, że pójdziemy jeździć na hulajnodze, obejdziemy place zabaw, a tu d..a.
Cóż, trzeba będzie sobie znaleźć jakąś rozrywkę w domu.
Aga - nie przesadź z odchudzaniem, bo potem będziesz miała taki problem jak ja (będziesz chciała przytyć).
Leika - oj, to skończyły się dobre czasy:-(
U nas pogoda też w nocy się zepsuła i pokrzyżowała mi plany, bo mam w domu dzisiaj też Karolę i myślałam, że pójdziemy jeździć na hulajnodze, obejdziemy place zabaw, a tu d..a.
Cóż, trzeba będzie sobie znaleźć jakąś rozrywkę w domu.
Aga - nie przesadź z odchudzaniem, bo potem będziesz miała taki problem jak ja (będziesz chciała przytyć).
Leika - oj, to skończyły się dobre czasy:-(
Pycha
mama Mai i Marty
hej
ja juz na nogach od 6:30 a moja córcia znów poszła spac, bo ostatnio bradzo mało śpi i wczoraj była nie do wytrzymania
u nas pogoda popsuła się już wczoraj po południu:-(ale niby od soboty ma wrócic słonko
aga niezłą masz figurke, tylko pogratulowac :-) i tez wyobrażałam sobie ciebie jako blondynkę, acha i bardzo młodo wyglądasz :-)
ja juz na nogach od 6:30 a moja córcia znów poszła spac, bo ostatnio bradzo mało śpi i wczoraj była nie do wytrzymania
u nas pogoda popsuła się już wczoraj po południu:-(ale niby od soboty ma wrócic słonko
aga niezłą masz figurke, tylko pogratulowac :-) i tez wyobrażałam sobie ciebie jako blondynkę, acha i bardzo młodo wyglądasz :-)
Novaczka
z okazji wczorajszej rocznicy
wszystkiego naj naj najsłodszego
z okazji wczorajszej rocznicy
wszystkiego naj naj najsłodszego
Pycha
mama Mai i Marty
lece zrobić sobie kawkę, może ktoś w międzyczasie się przyączy :-)
Pycha
mama Mai i Marty
no własnie wczoraj nie było???? i dziś chyba tez nie będzie, bo tak mam w programie tv :---(
co nasze dzieci będą oglądac????? :---(
co nasze dzieci będą oglądac????? :---(
Pycha
mama Mai i Marty
cofnełam się kilka stron do tyłu i musze to napisac: iwonka slicznego masz motylka w domku :-)
reklama
Hej
u was tez takie ciemne chmury na niebie ?
Szukam pomocy ,jak sie pozbyc cholernie natretnej i durnej kumpeli
Ona mnie wykończy ,potrafi przyłaźić codziennie ,jak tak można ,jeszcze jak by fajna była ,ale ona jest okropna ,ma rozkapryszone dziecioro a na dodatek ona te swoje dziecko leje straszny widok
czekam na najciekawsze propozycje ,
u was tez takie ciemne chmury na niebie ?
Szukam pomocy ,jak sie pozbyc cholernie natretnej i durnej kumpeli
Ona mnie wykończy ,potrafi przyłaźić codziennie ,jak tak można ,jeszcze jak by fajna była ,ale ona jest okropna ,ma rozkapryszone dziecioro a na dodatek ona te swoje dziecko leje straszny widok
czekam na najciekawsze propozycje ,
Podziel się: