reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

noelia ja mysle tak samo jak Ola K. Ja z reszta bym jej powiedziala w prost ze nie chce zeby przychodzila a zachowanie sie jej w stosunku do swojego dziecka bylo by najlepszym pretekstem do rozwiniecia rozmowy.
Pycha Widac ze Majka jest w swoim zywiole.Super zdjecia!Moja tez uwielbia piaskownice

reklama
O i teraz u mnie ciemno sie robi buuuu.Mam nadzieje ze nie bedzie padac
sewa no wlasnie szkoda,kiedysm mialam jak mielismy Cyfre a teraz mamy dekoder Polsatu i oni niestety nie maja buuuuu

Ja mam mini mini, ale moje dziecko trochę jest wybredne i lubi tylko "Braci Koala" oraz Elmo (plus Bawmy się sezamku itd - cały ten blok "sezamkowy") a przy innych bajkach krzyczy "nie" hihi W sumie się cieszę, bo nie lubi przesiadywać przed telewizorem.
Tylko Teletubisie chce oglądać godzinami - zamówiłam mu 4 płyty w Empiku, dziś powinny przyjechać :-)

Ja mam mini mini, ale moje dziecko trochę jest wybredne i lubi tylko "Braci Koala" oraz Elmo (plus Bawmy się sezamku itd - cały ten blok "sezamkowy") a przy innych bajkach krzyczy "nie" hihi W sumie się cieszę, bo nie lubi przesiadywać przed telewizorem.
Tylko Teletubisie chce oglądać godzinami - zamówiłam mu 4 płyty w Empiku, dziś powinny przyjechać :-)
A ile kosztuje taki zestaw plyt:confused:

reklama
Dzień doberek,

U nas też pogoda się popsuła.Jest pochmurno i zanosi się na deszcz.W nocy już padało.
Kacperek nie ma zamiaru zasnąć,tłucze się w łóżeczku.Od wczoraj zaczął mówić MAMA.Do tej pory tylko tata i tata.Zamiast mama mówił am.Chyba tylko z żarciem mu się kojarzyłam;-) ;-) ;-) .

My też żądamy powrotu Teletubisi !!!

Noelia ja też myślę że trzeba natrętowi powiedzieć wprost,bo nie ma co liczyć ,że się domyśli.Chociaż wiem,ze ciężko wywalić komuś prosto w oczy że nie jest mile widziany.

A to moje dziecko na koniku...

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

I ciągle czekamy na samodzielne kroczki....

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Do góry