reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja po przerwie :-)
Spędziliśmy dwa pełne dni nad morzem - Maksio i ja na plaży, mąż na szkoleniu (fajnie, miałam wreszcie okazję poznać więcej osób z jego firmy). Było CUDOWNIE i już myślę, jak tu mężusia namówić na kolejny wyjazd. Maks pokochał zabawę na plaży, próbował również wbiegać do morza no i oczywiście za każdym razem trzeba go było przebierać na plaży hihi Już widzę, że w wakacje, które mamy spędzić nad cieplutkim morzem, chłopak będzie w siódmym niebie, tylko trzeba go będzie trzymać w miarę w cieniu.

A teraz powrót do pracy i "normalnego" życia. Dziś chyba pojadę z Maksiem po jakieś wycięte buciki bo chyba mu już za gorąco w przejściowych zabudowanych butkach. Wczoraj zamówiłam mu na stronie Empiku płyty z Teletubisiami, pewnie dziś lub jutro dotrą do nas, ale się będzie cieszył!

Novaczka, gratulacje i najlepsze życzenia na przyszłość :-) :-)

reklama
Dziewczyny, super, że wam się udały wyjazdy. Czekamy na fotoreportaż;-).
Mój Kuba właśnie wstał i zamiast na obiad zjeść swój rosołek, zbuntowął się i pochłonął mojego kotlecika ziemniaczanego:baffled:. Bardzo mu smakowało, mam tylko nadzieje, że mu nie zaszkodzi, bo to smażone i cebulki sporo...
Wczoraj odkryłam, że rośnie mu 7 ząbek - dolna lewa dwójka. To by tłumaczyło pobudki z płaczem po popołudniowej drzemce. Ma już taką dziurkę, więc lada moment pokaże się zębol.
A mnie dzisiaj znowu bolała głowa i miałam jakieś mroczki:sick:. Kurcze, nie wiem, czy mi się objawia migrena na starość, czy może coś gorszego:eek:. Już trzeci raz w ciągu kilku dni tak miałam:baffled:.

Ola - masz rację:tak:. Właśnie za tydzień idę z Kubą na szczepienie przeciwko pneumokokom i chciałam przy okazji zajść do ogólnego (jak dożyję;-)).

:no: Hejka,my już w domku z Matim,czekamy tylko na tate,bo jeszcze został u cioci na wsi...
Novaczka,ale ci mąż przygotował super,a mała jak fajnie padła.
Donatelka witaj po twoim wypoczynku w Karpaczu,mam nadzieje,że wypoczęłaś.
Ola K. to super,że nad morzem miło spędziłąś czas,i że mały brykał iszalał i mu się podobało.

Wiecie co u mnie się pogoda zepsuła,:szok: zimno,brr,nawet w polarze było zimno,wiatrzysko cholerne no i pochmurno,prawei słonka nic a nic,teraz to chyba lunie zaraz coś mi tutaj za oknami,bo tak brzydko,szarko,gdzie ta piękna pogoda???
Mąż przyjechał a tu nici z pogody..:wściekła/y:

Czesc, Wy to umiecie pocieszyc czlowieka:tak::-) Dzieki za wszystkie mile slowa:tak: Zdjecie jest po miesiacu diety (w chacie studenckiej naszego kolegi:))), ale i tak uwazam, ze mnie wyszczuplilo:tak: Moze i na pierwszy rzut oka jestem szczupla, ale ja wiem swoje, ze nie mieszcze sie jeszcze w ciuchy w ktore chce sie zmiescic:tak: I napewno kurde nie bede przezroczysta:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Musialabym codziennie mniej myslec o zarciu:laugh2::laugh2::laugh2:
Zuzia no niestety z blondynki nici, jestem ciemna szatynka, a obecnie i farbowana:tak::tak:
U nas sie ochlodzilo, ma byc do 10 stopni,a z mi sie zimno robi jak pomysle:baffled::baffled:

Novaczka - najserdeczniejsze życzenia z okazji rocznicy ślubu :tak:

Wybaczcie, że dziś z Wami nie popisałam, ale mam od rana urwanie głowy z małym i w dodatku jeszcze @ przylazła do mnie, pierwsza od porodu :dry:

reklama
Do góry