reklama
Pycha
mama Mai i Marty
co do tej szczepionki: to mała miała być szczepiona na polio 2 tygodnie temu, ale że była chora, to dopiero teraz dotarlismy i okazało sie, że jeszcze przed tym, ma mieć szczepienie na hib (chyba tak to sie pisze??? ;-)) ale na dzien dzisiejszy takowej nie ma
co do mycia samochodów to mogę wam podrzucić mojego Darka, on uwielbia to robic, naszą corsę to prawie co tydzien pucuje ,jakby to było jakieś BMW lub Mietek a ja czasmi mam tego dość bo zajmuje mu to 2-3 godziny
co do mycia samochodów to mogę wam podrzucić mojego Darka, on uwielbia to robic, naszą corsę to prawie co tydzien pucuje ,jakby to było jakieś BMW lub Mietek a ja czasmi mam tego dość bo zajmuje mu to 2-3 godziny
Pycha
mama Mai i Marty
no i widze że wszystkie uciekłyście,
to ja tez spadam, bo mój małżonek musi o F1 poczytac
dobranoc
to ja tez spadam, bo mój małżonek musi o F1 poczytac
dobranoc
E
Ewcia81
Gość
Dobra ja ze szwagierką łykam piwko i plotkujemy,dlatego tez juz wam od razu powiem
dobranoc
Bo potem zmykamy spac
do juterka papaa
dobranoc
Bo potem zmykamy spac
do juterka papaa
Dobry wieczór, a moze dzień dobry?
Zaraz też spadam do łózia, ale najpierw Wam wkleję fotki z dzisiejszego spacerku. (spowolnie jeszcze bardziejforum;-) )
Nerw mi trochę odpuscił, ale chyba tylko dlatego, ze poszłam się przewietrzyć. Przydałaby się teraz lampka wina, ale akurat się skończyło, a do nocnego nie pojdę..jeszcze nie oszalalam.
Tu jest zadowolona chyba z pogody..
Tu z mamą: (tak tak, to ja)
A tu z miesiąc starszą koleżanką Marysią. Wbrew pozorom bardzo się lubią.
(i mamy też)
Dobranoc
Zaraz też spadam do łózia, ale najpierw Wam wkleję fotki z dzisiejszego spacerku. (spowolnie jeszcze bardziejforum;-) )
Nerw mi trochę odpuscił, ale chyba tylko dlatego, ze poszłam się przewietrzyć. Przydałaby się teraz lampka wina, ale akurat się skończyło, a do nocnego nie pojdę..jeszcze nie oszalalam.
Tu jest zadowolona chyba z pogody..
Tu z mamą: (tak tak, to ja)
A tu z miesiąc starszą koleżanką Marysią. Wbrew pozorom bardzo się lubią.
(i mamy też)
Dobranoc
Pycha
mama Mai i Marty
witajcie
wstawać spiochy !!! :-)
wpadłam na chwilunie, jeszcze w piżamie
wstawać spiochy !!! :-)
wpadłam na chwilunie, jeszcze w piżamie
sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry! Ale piękny dzień Ogarnę trochę mieszkanie i idę na spacer. Umówiłam się z koleżanką która ma syna o 4 m-ce młodszego od Jędrka Chłopaki trochę poszaleją, a mamy pogadają Mam nadzieję, że będzie fajnie i dzieci nie będą się tłukły ;-)
Novaczka fajne foty. Malutka świetna.
A teraz oczywiście piję kawę i ..... uwielbiam ją ja to już chyba na odwyk powinnam iść;-)
Novaczka fajne foty. Malutka świetna.
A teraz oczywiście piję kawę i ..... uwielbiam ją ja to już chyba na odwyk powinnam iść;-)
reklama
E
Ewcia81
Gość
dzeń dobereczek.
Ja siedze dalej na wsi,Matus mnie już tu molestuje o pójście na dwórek,ale niestety jeszcze nie bo tu trawa mokra i buty beda mokre.
Ale za godzinke pójdzie juz.
Dzisiaj planujemy sobie babskie spotkanie przy grilku i może jkais koniaczek albo cosik wieczorkiem,a jutro pojedziemy we trzy z Matuniem do Ustki nad morze pochodzic.
Fajnie dzisiaj ładnie,trzeba iśc się opalać:-) ;-)
Sewa witaj w klubie,ja lece z toba na odwyk.Acha zycze miłego spacerku i plotkowania.
Novaczka fajne fotki.
Ja siedze dalej na wsi,Matus mnie już tu molestuje o pójście na dwórek,ale niestety jeszcze nie bo tu trawa mokra i buty beda mokre.
Ale za godzinke pójdzie juz.
Dzisiaj planujemy sobie babskie spotkanie przy grilku i może jkais koniaczek albo cosik wieczorkiem,a jutro pojedziemy we trzy z Matuniem do Ustki nad morze pochodzic.
Fajnie dzisiaj ładnie,trzeba iśc się opalać:-) ;-)
Sewa witaj w klubie,ja lece z toba na odwyk.Acha zycze miłego spacerku i plotkowania.
Novaczka fajne fotki.
Podziel się: