reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, źle mnie zrozumiałyście - ja karmię piersią, więc w diecie malego niemal nic się nie zmieni ( jedynie w zupce nie bedzie masełka, tylko oliwa).
To ja muszę przejść na dietę.
I zrobię to, bo szkoda mi dawać dziecku ten Nutramigen... :no:

reklama
No tak własciwie sobie myslałam ,że karmisz piersią i że to ty pójdziesz na diete ,ale myslałm że mały tez zaczoł juz jeśc bardziej dorosłe jedzenie i ze mu ta skaza wyszła i że ma na diete przejść :tak: pół na pół skumałam:laugh2: :laugh2:

jestem padnieta ,auto wyszorowane do ostatniego kawałeczka ,nawet poszlifowałam malutkie ślady rdzy i zamalowałam je farba:eek: :eek: :eek:
pozamiatałam garaz ,teściu zrobił na podwórku miejsce na piaskownice i piasku nasypał i Emilka ma sie gdzie bawic a w piachu to uwielbia :-) :-)

Ja dzis caly dzien na powietrzu.Dostalismy rybke zywa w kuli a Vanesska zachwycona.
zuzia fajny bedzie z tego dom i okolica tez ladna.Chyba naprawde z Cichej zrobi sie glosna ulica:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
noelia toz sie napracowala:tak::tak::tak::tak::tak:
Oj i hja piosac nie moge bo moja jakas dzis marudna:baffled::baffled::baffled:uciekam:eek:

no i w końcu i tak Mai mi nie zaszczepili, bo zabrakło szczepionki :wściekła/y::no: z jednej strony fajnie, ale z drugiej , to wolałabym byc już po wszystkim

bylismy dziś troche na podwórku przed domem, a potem pojechaliśmy na wieś do cioci, fajnie było :happy: pospacerowalismy, a ja pozwiedzałam stare kąty, bo kiedys tam mieszkałam

noelia toz kawał roboty odwaliłas :-)

a my dziś skorzystaliśmy, bo Darek pojechał do roboty autem i teściu wymył nam silnik :happy:

PYCHA ale numer ,zabrakło szczepionki :szok:

własnie siedze przed kompem i wcinam zajaca czekoladowego ,może mi siły wróca,Emilka juz w łóżeczku zasypia,tez mi pomagała myc samochód :tak: :tak: :laugh2: :laugh2: sikałam jej troche płynem ,a ona to rozsmarowywał ,kołpaki myła:tak: :tak: :-) :-)
a i umyła swój fotelik ,cały zmoczyła i ten cały materiał jest mokry :eek: :eek:

A my dziś byliśmy dwa razy na spacerku. No.... i ledwie żyję. Taka jestem zmęczona. Mały padł i ja też zaraz zmykam do wyreczka.
Całe szczęście, że katar już przechodzi!

Leika kiepsko, że przytrafiła się Wam skaza białkowa. Pocieszające jest to, że większość dzieci z tego wyrasta.

Pycha jak to szczepionki zabrakło?????? Na co miałaś Maję zaszczepić?

Noelia toś się kobieto narobiła!!!! Ty się oszczędzaj!

Ewcia Jak tam. Wróciłaś do domku, ćzy dalej u rodzinki siedzisz?

Myślałam, że na weekend pojadę do siebie na działkę, ale moi rodzice mają inne plany i nie dali się namówić:-( :-( :-( Sama to ja tam nie pojadę:no: :no: Jestem trochę zła:wściekła/y: Ale może jak będzie ładnie to w następny weekend pojadę :tak: :tak: :tak:

witam ....po dluzszej nieobecnosci wkoncu chwilka czasu...wlasnei wrocilam z baseniku ...maly spi wiec komputer tylko dla mnie....tylke naklikalyscie ze nie wiem czy zdaze to przeczytac....

Hejka hejka babiczki..
Zgadnijcie czy jestem u szwagierki czyw domku...hehe chyba nie musz eodpowiadac
no przeciez jak moge wyjechac w takie piekne dni,he zostałam na nocke,a Matunio tak wymordowany,odleciał przed chwila spać.Wcale mus ei nie dziwie na dworzu non stopa dzisiaj.:szok: :tak:

Sewa super tu no to siedze...
Leika no to masz zapewne fajną dietke..
Noelia wiem co to znaczy,dlatego wyrazy uszanowania dla Pani,hehe za wyszorowanie auta,no i malowanie(tego ja nie robie akurat).
Iwonka fajnie ze amcie rybke,mała bedzie miała zajęcie,chyba jej nie zamęczy,hehe:-D :-D :-D
Pycha no to jaja,brak szczepionki!!! jezu co w tym kraju się wyrabia...

Joann@ kupe latek,hehe,juz prawie zapomniałam o topbie(oczywiście żartuje) nie zapomniałam o tobie,ale gdzieś ty była kobieto!!!!!!!!!:-) :-)

reklama
Do góry