reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki za pomoc z tym suwaczkiem bo jaoś tak się przyjemniej patrzy na te posty:-) a ja już muszę się zbierać wysuszyć włosy i do pracy Życzę Wam miłego dni Wpadnę tu wieczorkiem Papa

reklama
Właśnie sobie poczytałam co tam popisałyście wczoraj wieczorem. Dobrze, że mało tego było:tak:

Zielona co to za torbiel? Z czego to sie robi? Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Kasiulla cieszę się, że mąż został:tak: No i ten laptop:-D :-D :-D Super!

Pycha ten kwiatek to na wiosne Ci w kompie zakwitł:-D Ja takiego nie mam. A szkoda;-)

hej kobitki :-D

zielona mam nadzieję że wszystko bezdie dobrze :-)

Magdalena, kasiulla, Leika wy spac nie możecie, o takiej porze przed kompem :szok::confused::-D

a my na nogach od 7:30, więc nie tak źle :-)

dobra spadam na śniadanko i może zajrze jeszcze z kawka, bo teraz moja Majcia juz próbuje mi wyłaczyc kompa :baffled:

POBUDKA
Pycha ja tez nie mam kwiatka.......:-) .ale za to otwieram posty od strony 940 i musze szukac gdzie skonczyłam pisac:wściekła/y: zeby wszystko przeczytac:szok:

a moje dziecko wstało rano napiło sie cherbatki wiec go przeniosłam do siebie do wyrka i zasnoł,wczoraj wieczorem tez niechciał spac w łozeczku

A za oknem WIOSNA:-) ;-) :-D :happy:
dziewczyny moze za jasno macie w pokoju,ja teraz zazucam koc na okno zeby mały dał pospac

a słyszałyscie ze to dzis albo jutro pezestawia sie zagarki:baffled: jakos tak dziwnie bo zawsze ostatniego a teraz tydz wczesniej:confused: albo mi sie cos pokickało:eek:

brenda ale chyba jak dobrze pamiętam twój synek chodzi późno spać??? i dlatego dłuzej śpi???

moja Maja zasypia o 20:30 i wstaje tak około 7-7:30, więc w sumie 11 godzin

reklama
Witam moje kochane kobietki ;-)
Weronika dzisiaj pospała troszku dłużej, do 7:45 :-)
Siedziałam wczoraj do późna i oglądałam jakiś film z Angeliną Jolie na TVN, fajny ale chyba około 2 się skończył :wściekła/y:

Weronika oglądała Teletubisie na BBC PRIME a mamusia walczyła w kuchni z naleśniczkami dla córusi na śniadanko - pyszniutkie z jabłuszkami :tak:
Moje dziecko ogląda bajki po angielsku, niech się uczy ;-)

A j azaraz zmykam do szkoły i kończę dopiero ok 15 więc sądzę że spotkamy się dopiero wieczorkiem :-(

U mnie też słonecznie, życzę miłego dnia i przyjemnych spacerków :tak:

Do góry