reklama
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Czy wszystkie mamy już śpią? a może jednak nie tylko jakoś się ukrywają;-)
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
tak bym chciała miec suwaczek dla mojego synka i sie nie da:-(
kasiulla23
Mama marcowa'06
dziewczyny normalnie maz zostal
ale w sumie taka cisze maialam i sie porzadnie z Lenka na lozku wyspalysmy a i jeszcze jeden plus to taki ze nic nie jadlam a przydaloby sie tak pare dni nic nie jesc
wiec laptop jest i bede pisac - do nastepnej wyprowadzki
amorow u nas nie ma bo mam @ ;-) i dobrze ;-)
bylismy cale popoludnie i wieczor u tesciow a ja w tym czasie z tesciowa do manufaktury pojechalysmy ale nic sobie nie kupilam oprocz tuszu do rzes :-( ;-)
widze ze wszystkie juz spicie to dobranoc
ale w sumie taka cisze maialam i sie porzadnie z Lenka na lozku wyspalysmy a i jeszcze jeden plus to taki ze nic nie jadlam a przydaloby sie tak pare dni nic nie jesc
wiec laptop jest i bede pisac - do nastepnej wyprowadzki
amorow u nas nie ma bo mam @ ;-) i dobrze ;-)
bylismy cale popoludnie i wieczor u tesciow a ja w tym czasie z tesciowa do manufaktury pojechalysmy ale nic sobie nie kupilam oprocz tuszu do rzes :-( ;-)
widze ze wszystkie juz spicie to dobranoc
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Witam Ja dzis wstałam troszku wcześniej bo ide do prcy a mój kochany mąż zostaje z dzidziem w domku Będę tęsknić bo tak się rozmijamy Mąż pracuje w tygodniu a ja w weekend Taka odskocznia od całotygodniowych posiedzeń w domu Teraz piję kawkę a Wy dziewczyny chyba śpicie dłużej w weekend
sewa
mamuśka ;-)
Dzień dobry! Ja dziś na nogach od 6:00 To moje dziecko wykończy mnie kiedyś z tym porannym wstawaniem. zjadłam śniadanko wypiłam kawkę i zaraz kierat dnia codziennego!!!!;-) Nastawiam pranie, znowu sprzątam, choć wczoraj po południu sprzątałam no i małego trzeba przewietrzyć bo słonko dziś świeci ale wieje mocno.
MagdalenaSk
Zaciekawiona BB
Ja to mam dobrze bo jak synkowi dam po śpiączku pleko zanim zacznie się wiercić to pośpi sobie do 9, 10 lub nawet 11 Czasami to już mi się nudzi bezsynka i zastanawiam się kiedy wstanie
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Magdalena Sk mój tak kiedyś sypiał od niedawna tak się przestawił na rannego ptaszka a co do suwaczków. Wejdź na stronę polskich suwaczków to są te które ja mam w podpisie i tam to już wszystko wyczytasz jak to się robi tylko musisz się zarejestrować.
Podziel się: