reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kuba śpi już od godziny, a ja też jem przed kompikiem, tylko, że pierniczki:evil::cool2::happy2:.
U nas jest dzisiaj super pogoda. Świeci słońce, nie wieje (nareszcie) i w cieniu jest już ponad 10 stopni. Mam cały czas okna pootwierane i jest cieplutko:cool2::tak:.
Jutro po południu jedziemy do żłobka zaklepać małemu miejsce, bo jest już 39:szok: dzieci, a miejsc w żłobku 43. Takiego obłożenia, to jeszcze chyba nie było:szok:. Ale co się dziwić, jak urlop macierzyński taki krótki, a każdemu na pracy zależy.

reklama
Witajcie Mamuśki

Shady-współczuję Ci tego co musiałaś przeżyć,horror.Pewnie niejedna z nas straciłaby głowę.Dobrze że miałaś męża przy sobie.
Teraz już będzie tylko dobrze:tak: :tak: :tak: .

U nas piękne słoneczko aż się dusza raduje.Zaraz biegniemy na spacerek.To znaczy ja biegnę a Kacper siedzi na spacerek.Kiedy on wreszcie zacznie tuptać ?:-( :-( :-(

U nas nocnik to wciąż temat niechciany.Po kilku próbach zakończonych płaczem poszedł w odstawkę.Mamy jeszcze czas.

Mój mąż pojechał dziś w delegację,zostajemy z juniorem sami.Już zapomniałam jak to jest gdy męża nie ma w domu,a przecież dopiero od 3 mcy pracuje na miejscu.Szybko się człowiek przyzwyczaja do dobrego:tak: :tak: :tak: .Ale za to nie musimy robić obiadu...:-D :-D :-D

To tym czasem....

Witam wczoraj wieczorem rozłączyło mnie bo coś z kompem nie tak ale już jest ok.U nas ciepło wiosna trwa.Mały śpi i pewnie niedługo wstanie.

a u nas dzis klopot z zasnieciem mala jest padnieta a nie chce zasnac beczy wstaje marudzi oj kiedy to sie skonczy niech juz wreszcie zasnie lobuz maly:dry:

My już po bardzo długim spacerku , pogoda na dworze jest wspaniała i nawet do domku się wracać nie chciało :-)
Teraz mały broi ile się da bo wkońcu jest wyspany :-)
A ja pichce obiadek dziś serfuje jedynie spagetti bo nic innego nie chce mi się robić :happy:

My też po dłuuugim spacerku:-). Ale fajnie było:tak:. Obiadek już zjadłam, bo tyle kilometrów nabiłam, że aż zgłodniałam;-). Mały za to zaprotestował i obiadu zjadł tylko połowę, a teraz szaleje.
Idę poczytać jaką gazetkę:-).

reklama
Sewa - my też Karoli kupiliśmy właśnie taką nakładkę, bo z nocnika często uciekałą i to był strzał w dziesiątkę:tak:. Chyba czuła się bardziej "dorosło":-D.
No i jest to wygodniejsze, nie trzeba ciągle myć nocnika:-p.

Do góry