reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pycha No to niezle zalazl Ci za skore, ja na mojego sie wkurzylam bo jak wstalam po nocce to mnie krew zalala:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: bo zamiast posprzatac zabawki po malym to siedzial przy kompie, pielucha na srodku (brudna), a on sobie pojechal do pracy a umowa byla taka ze jak zaczne prace to obowiazkami dzielimy sie pol na pol i dzis przeszedl samego siebie bo nic nie zrobil w domu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

O widze ze znowu wszystkie mamy skupione na "M jak miłość" ja patrze katem oka :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Zmykam do pracy :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

MIŁEJ NOCKI

MOJA DZIS SPAŁA 3 GODZINKI ,CZĘSTO SIĘ TO JEJ OSTATNIO ZDARZA ,ALE WIEM ZE NIEDŁUGO ZNÓW SIE JEJ PRZESTAWI I BĘDZIE SPAŁA KRÓCEJ ,:tak: ona ma takie okresy chwile tak chwilę tak ,z jedzeniem tez tak jest:tak: :-)

Noelia moj Oliwier jakis miesiac temu tez mial taki tygodniowy okres ze spal po 3 godz popoludniu ale po tygodniu wrocilo to do normy a teraz zauwazam ze jak wyjde z nim do poludnia do parku to tez pozniej spi 3 godz. A co do meza to zacznij go uczyc jak najwczesniej bo moze pozniej wymigiwac sie "nie umiem" lub " nie wiedzialem" tak jak to robi moj chociaz mu duzo razy tlumaczylam

Witam wieczorkiem!:-)Ja tylko na chwilke,boli mnie dzis strasznie glowa i ide juz spac:tak:Jutro idziemy na szczepienie:baffled::eek::-:)tak:Mam nadzieje ze moje dzieckop nie bedzie bardzo cierpialo:no:Jak wrocimy to sie odezwiemy:tak:My tez dzis bylismy dlugo na podworku,moje dziecko golymi rekoma grzebalo w blocie i chyba nie musze pisac jak wygladalo,raczkowanie po trawie i to jeszcze mokrej tez bylo dzisiaj:szok::-DAle dobrze sie wymoczyla i raczki mamy czyste do jutra:-D:-D:-D:-D:-DNa zjezdzalni mogla by co chwile zjezdzac tak jej sie podoba:-DJesli chodzi o drzemki to tez zdazyly sie dlugie i nawet 3 godzinne:szok:ale srednio 1,5-2godziny:tak:Co do butow to nie ma u nas problemow bo od malego do bucikow przyzwyczailam Vanesske:tak::-)
Aga
gratuluje wyniku i zycze ci mniej pracy i wiecej kasy jak naj szybciej:tak::-)

No to dzisiaj nie tylko dzieciaczki mają melodię do spania ale mamusie też.Oprócz tych co do roboty muszą iść:-( :-( :-( .

Pycha,syl1982wia-facet jak ma coś zrobić przy dziecku to potrzebuje pięciu służących.Tylko kobieta musi sobie poradzić w pojedynkę:tak: :tak: :tak: .A niby człowiek II kategorii:-D :-D :-D .

To do jutra.A pogoda też ma być wiosenna....

Pycha No to niezle zalazl Ci za skore, ja na mojego sie wkurzylam bo jak wstalam po nocce to mnie krew zalala:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: bo zamiast posprzatac zabawki po malym to siedzial przy kompie, pielucha na srodku (brudna), a on sobie pojechal do pracy a umowa byla taka ze jak zaczne prace to obowiazkami dzielimy sie pol na pol i dzis przeszedl samego siebie bo nic nie zrobil w domu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

oj zalazł zalazł :wściekła/y: nie chcę opisywac calej historii, ale w trakcie tego wszystkiego do niego zadzwoniłam, on powiedział że wie że zrobił błąd, a potem zamiast go naprawic, to dalej w to brnął, a ja wpadlam w furię :wściekła/y:
ach.... szkoda słów :no:

reklama
Do góry