reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My na spacerku takim porzadnym jeszcze nie bylismy ,ale trzech godzinek to raczej nie zaliczymy,bo Emilka na nogach swoi chodzi i tak godzinke ,czasem półtora godzinki chodzimy :tak: :tak: myśle ze to i tak nieźle :-)

Ja skorzystałam z okazji ze dziewcze moje spi i poszłam do solarium ,kurcze jak przyjemnie było ,i teraz mi jest mega ciepło:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :tak:

U nas słońce schowało się za chmury:-(. Ale to nic, bo mały poszedł spać, więc i tak na drugi spacer nie idziemy.
Od niedawna mam problem z Kubą i butami:baffled:. Jak próbuję mu je założyć, to jest wrzask i straszny płacz. W zimie miał buciki na nogach tylko raz. Jeździł zawsze w śpiworku, więc na nogi zakładałam mu tylko dodatkowe grube skarpety. Teraz mały zaczyna chodzić i .... jest problem. Przecież nie będzie chodził w skarpetach:eek::baffled::eek:. Śmiać mi się chce, że moje dziecko ma butofobię:-D. Co by tu zrobić, poradźcie coś:confused::confused::confused:.

Czesc, u nas dzisiaj tez ladna pogoda, bylam chyba juz z piec razy, bo ciagle czegos zapominalam kupic, wiec musialam znow wyjsc:baffled: starosc nie radosc:eek: :szok: Teraz juz jestesmy po obiadku, mama ugotowala pyszne pulpety w sosie pomidorowym i zajadalismy je z ziemniaczkami i surowka. Erikowi az sie uszy trzesly tak wcinal.:tak: :-)
Dzis ostatni dzien mojego "nic nie robienia";-) ;-) :laugh2: jutro juz lece do pracy. Troche sie stresuje, ale mysle, ze przejdzie, jak juz bede na miejscu:tak:
Dzisiaj tez dostalam dobra wiadomosc, zdalam wyjatkowo podly i trudny egzamin na bdb:tak:, wiec pewnie w przyszlym roku wroce do swojego "starego" zawodu, co mnie cieszy:tak:, bo wiecej wolnego i pieniazkow:tak: :-)

No dziwczynki czuć WIOSENKE w waszych opowieściach :tak: :tak: :tak: .U nas też było wiosennie,długi spacer,huśtawki w parku zaliczone:-) :-) :-) Dzisiaj jest chyba dobry dzień do spania,bo mój Kacperek też odpłynął na 2 godzinki.Teraz idziemy zjeść ryż z jabłkami:tak: :tak: :tak:

Butofobia:-D :-D :-D -u nas tylko na jedną nogę i tylko na papcie.

Sylwia to prawdziwe tulipany sa :szok: :confused: bomba ,ja tez takie chcę:tak:

Tak Noelia to sa prawdziwe tulipany w doniczce no wiesz jak sie nie ma ogrodka jakos trzeba sobie poradzic :-)

Aga29 powodzenia jutro w pierwszym dniu pracy- a tak wogole to do jakiej pracy idziesz? bo chyba niedoczytalam

No dziewczyny ja juz kawe pije bo dzis znowu na nocke mykam:tak: i zaraz pewnie sie ulotnie, no a w piatek pelna wyplata :-) zapraszam wszystkie na piwko:-) :-) :-) :-) :-) :-)

a ja myślałam ze to tylko moja Maja pobiła rekord w spaniu, bo spała aż 2,5 godziny :szok:

aga a tak wogole to gdzie ty bedziesz pracowac, co będziesz robić?????

my bylismy po południu 2 godzinki na dworze, Maja cały czas na nogach, a zjeżdżalnie ma juz opanowaną na perfekt :happy: bo jeszcze kilka dni temu troche sie bała, ale jak jest w piaskownicy to jest w swoim żywiole i nawet przypomniała sobie o raczkowaniu na trawie :-D

a ja mam podły humor przez mojego durnego męża :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry