reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamy. Jestem tutaj nowa, jeszcze nie mam wprawy, ale jakoś do przodu. Teraz muszę upichcić jakiś obiadek dla moich chłopaków (6 lat i 18 m-cy), ale później coś tam o sobie napiszę i zdjęcie dodam. Jestem z Wrocławia, jak by ktoś chciał wiedzieć. Na razie.:-)

reklama
a_woj1 witaj i zapraszamy do pisamia z nami :-)

my miałysmy dziś świetny ranek, bo byłam z Maja na balu przebierańców w przedszkolu u mojej młodszej siostrzenicy, Maja zadowolona, ciągnęło ją do tanczących dzieci, ale troche musiałm ja przytrzymywac na boku, bo tłum szalał :-D

Ewcia81 udanego pobytu u teściowej

Dzien dobry, u nas piekna pogoda. Moj maluszek wlasnie po drzemce i zaraz dostanie obiadek. Od kilku dni podaje mu jogurciki HiPP od 8 i 10 miesiecy i bardzo je lubi:tak: Uczulenia zadnego nie stwierdzilam. My juz powoli przygotowujemy sie do rocznicy Eryka. Na razie maz kreuje zaproszenia, wiec bedziemy je wysylac w przyszlym tygodniu. Od nas prezencik juz zamowiony: suchy basen w ksztacie samochodu strazy pozarnej i do wypelnienia 500 pileczek:tak: Wczoraj zamowilam tez nocniczek grajacy w ksztalcie foki, bedziemy niedlugo probowali przekonywac:tak: ;-) Eryka do robienia siusiu i ciezszego towaru do nocnika. Ciekawe ile nam to czasu zajmie:tak:

Dziękuję za powitanie, miło jak cię ktoś wita.Jestem tu dopiero od kilku dni, ale strasznie mi sie tu podoba. Napewno zostanę na dłużej.

Hej

ewcia dzięki za rady ,dzis znów drzemka bez pieluchy ,powiedziałam jej ładnie ze siku nie ma robic i zobaczymy ,chciałabym żeby najpierw na drzemkach sie udało ,a potem na noc

Witam nową mame ,fajnie ze jestes i pisz co u ciebie słychac

Aga własnie dziś u nas w sklepie widziałam grajacy nocnik ,kształt tradycyjny ten z kaczuszką ale czujnik na si jest -11złotych

ja tez bym chętnie do szkoły poszła ,ale kasy brak:-( :baffled:

Cloe ja mieszkam w województwie lubuskim ,i jest tu kilka wiekszych firm i następna się już buduje ,tylko nie wiem kiedy otwierają ,i buduja u nas hale sportową:tak: :-) ,i kręgle bedą a nad basenem się zastanawiają:dry: gdyby nie ten bałagan było by tu naprawde ślicznie:tak: :-D wczoraj popatrzyłam na nasza stronkę babimostu stronke i chyba tam napisze w związku z tym wiecznym bałagabem ,ciekawe co mi odpiszą hi hi:-D :confused:

Emilka znów z gołym tyłkiem spi :happy: :eek: przykryłam ją kąłdrą i kocykiem jeszcze, żeby mi się nieprzeziebiła:happy:

byłam dzis u doka i znów lampy mi zapisał i szeszcze jakiś magnetik ,teraz boli mnie biodro i noga :baffled: :sick: podobno dalej od tego krzyża ale on mnie juz nie boli tylko te biodro ,i powiedział że mogą to byc nawet jakieś zwyrodnieniowe stany:baffled: :baffled: :szok: no cóż teraz czuję się już strasznie staroooo:sick: :sick:

a_woj1 co tam na obiadek gotujesz?
jak maja na imie twoi meżczyźni?

witam nową koleżankę :)))

my już jesteśmy po spacerku, a mały też po obiadku :) Teraz biorę się za obiad dla nas :)

Witam! Ja nie mialam wczoraj po poludniu nastroju do pisania z wami bo tym razem za grzmialo w moim zwiazku:-:)wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: nawet spalismy w osobnych lozkach:tak: Ja sie ciagle nie odzywam a on juz 5 razy mnie dzis przepraszal:dry: Musze wziasc sie w garsc i przyprowadzic do porzadku jego bo sie troszke rozbestwil:-p i nic dobrego dalej z tego nie bedzie.Woz albo przewoz, ale i tak wygram :-) ale na jak dlugo to nie wiem:no: ;-) :happy: A co do wyuczenia to u mnie nic wielkiego.Skonczylam szkole i pracowalam w handlu tak jak wiekszosc mojej rodziny(glownie na stadionie X-lecia)A teraz siedze w domku i chyba jeszcze sobie troche posiedze o ile sie moje plany nie zmienia co do drugiego dziecka.Na spacerku tez juz dzis bylismy i to prawie dwie godzinki.Obiadek mam z wczoraj a Vanessce ugotowalam troche rosolku bo ona go uwielbia tak jak i makaron:tak: :-D Ja juz od jakiegos czasu zapoznalam Vanesske z nocnikiem ale golym tylkiem na niego nie usiadzie.Jak mowie ze kupke do nocniczka sie robi i czy moze chcesz to zaraz leci i siada ale tylko w ubraniu:laugh2: Poczekam do lata i ja wtedy zaczne uczyc jak bedzie biegac po trawie w majtkach:tak: I chyba kupie ten nocnik Fisher-price grajacy bo ona lubi jak cos gra :tak:
a_woj1 Witaj mamusio!!!Pisz jAK NAJWIECEJ!

o co chodzi z tym wylogowaniem i ponownym zalogowaniem?Mi wszystko dziala ok ale nie chce stracic moich ustawien..??????????.

reklama
No właśnie, też nie wiem, o co chodzi, ale na wszelki wypadek wylogowałam się i zalogowałam na nowo:baffled:.
Iwonka - to gorąco u Was:szok::szok::szok:.
Aga - faktycznie, już za chwilkę będzie kolejny roczny dzieciaczek:tak:, jak ten czas leci.... Co do grających nocników, to w przypadku Karoliny bardzo się sprawdził i dla Kuby też taki kupimy, ale dopiero za jakiś czas, bo teraz to i tak będzie z niego uciekał;-). A jak od maja pójdzie do żłobka, to tam i tak go nauczą.
Noelia - Emilka pewnie wkrótce zakuma, o co chodzi i przestanie sikać w czasie snu. Może jeszcze nie jest gotowa i będziesz musiała troszkę poczekać, a może niedługo mile Cię zaskoczy:-).
Na obiadek miałam gołąbki. Mój syn w czasie mojego obiadu dostał do rączki ziemniaczek i zamiast jeść rozgniatał go w dłoni i przeciskał między palcami:baffled::eek::-p.

Do góry