reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wychowawczy w sierpniu mi się kończy i wtedy pójde do pracy ,jak mnie tu w naszym miasteczku przyjmie :confused: ale u nas praca jest ,właściwie to ludzi do pracy brakuje :eek:

To super!!! Chyba sie w takim razie w Twoje rejony przeprowadzimy:tak: ;-) ;-) ;-)
A ja szperalam w internecie i znalazlam w koncu grajacy nocniczek, nie jest tani ale fajowski i go nabede dla Eryka:tak: :-)

tylko ostrożnie z tym wynalazkiem ,słyszałam że niektóre dzieci po usłyszeniu melodyjki ,tak się przestraszyły że już nie chciały na żaden nocnik usiąść:no: :-(

Mam nadzieje, ze az tak ekstremalnie u nas nie bedzie:szok: :tak: ;-) Bedziemy przyzwyczajac powoli i zaznajamiac z nowym nabytkiem:tak:

Wpadłam tylko na chwilke bo mialam zamiar wskoczyc do wanny i udac sie do łózeczka. No ale niestety kąpać się dzisiaj nie będę. Własnie nas sasiadka z góry zalała :( i musielismy odłączyc częśc mieszkania z prądu ( w tym łazienkę). Dziewczyny miałyście kiedys taki wypadek - zgłaszac to do PZu czy dac sobie spokój? My to mieszkanie wynajmujemy wiec własciwie to chyba sprawa własciciela bo my remontu robić nie będziemy. Już teraz wiem jak to jest miec sasiadów nad sobą :wściekła/y:

mojej mamie kiedys ,jak te powodzie były ,to zalało piwnice i ona zgłosiła do pzu ,przyjechał facet ,popatrzył i wycenił na 300 zł,ale moja mama jest właścicielką i i to jest dom jednorodzinny,więc nie wiem jak to sie do waszej sytuacji,może ktoś kto w bloku mieszka pomoze

Madziara, ja bym na Twoim miejscu zglosila wlascicielowi, skoro to nie Wasze mieszkanie:tak: Pewnie jest ubezpieczony od takich przypadkow:tak: . Ja nad soba nie mam nikogo, mam dach,a i tak zawsze mam schizy jak leje deszcz, czy mi sufit nie przemoknie:laugh2: :tak:

Nas jak kiedys sasiadka zalała to dostalismy kase:-) Zgłos sprawe włascicielow i niech on decyduje:-)

Noelia to fajnie ze u ciebie jest praca bo u mnie zero:-(

reklama
Kunda to zapraszam do nas ,miasteczko małe:sad: ,brudne:hmm: ,ale praca jest:tak: :tak:

Moje miasteczko nawet ładne ,ale gdybyście zobaczyły ten burdel ,wszędzie leży góra śmieci ,i nikt tego nigdy nie sprząta ,a jak z Emi ide to omijam wszystko ,papiery ,torebki po chipsach i tony porozbijanych butelek:no: i psie kupy :baffled: :realmad: :unibrow: :angry: :growl:

Do góry