reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny wpadłam na chwle aby wam powiedziec ze przez kilka dni mnie nie bedzie...:-( :-( :-(

reklama
Czesc, my wlasnie pol godzinki temu wrocilismy z 3godzinnego spaceru. U nas piekna pogoda, taka zlota jesien sie zrobila:tak:
Noelia to u Was te nocniczki tanie jakies:baffled: Ja zaplacilam 20 Euro:baffled: Kurde nie wiem, dlaczego tak drogo:eek:
Iwonka niezle sie narobilo, ale pozwodz go troche i przebacz:tak: Godzenie sie jest zawsze najlepsze:tak: :-)
Zuzia skoro u Was nocnik grajacy zdal egzamin, to jestem dobrej mysli, ze i u nas sie sprawdzi:tak: Rzeczywiscie ten czas szybko leci, a jeszcze niedawno bylam w ciazy:tak:
Kunda a gdzie Ty sie kochana wybierasz, ze Cie nie bedzie:confused:
Nowa mamusiu, witaj i pisz, co u Ciebie slychac!:tak:

A ja wlasnie zrobilam odkrycie. Otoz wybierajac sie na spacerek z Erykiem, przebieralam w ciuchach przedciazowych i co sie okazalo, jeansy sprzed ciazy na mnie weszly!! Jestem mega dumna z postepow!

A ja wlasnie zrobilam odkrycie. Otoz wybierajac sie na spacerek z Erykiem, przebieralam w ciuchach przedciazowych i co sie okazalo, jeansy sprzed ciazy na mnie weszly!! Jestem mega dumna z postepow!
To super a ja niestety w spodni wiekszosci z przed ciazy nie zakladam bo sa za duze:eek: :eek: :eek: :-D

A dopiero moje dziecko konczylo roczek:tak: a juz kilka miesiecy minelo:tak: :-) Moze i do nas ta piekna pogoda przyjdzie :tak: Juz bym chciala wiosne....:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
noelia No wiesz! Jaka stara:confused: :confused: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Aga 29 tak trzymać!:tak:
Noelia
wasz region się pięknie rozwija tylko pozazdrościć:tak:

Zuzia 1 o co chodzi z tym wylogowaniem?:eek:I skąd wiecie że tak trzeba? ja coś niedoinformowana jestem
Nowa mamo witaj! Napisz coś więcej o sobie:-)

cloe na samej gorze masz info czerwonym drukiem napisane na ten temat.A wiesz,moja Vanesska tez uwielbia ogladac ELMA i nawet zamowilam jej z USA takiego co chodzi ,spiewa gada i tanczy:-) :-D :-D

Nie Aga nigdzie sie nie wybieram po prostu nie mam nastroju teraz do pisania:-( odezwe sie za kilka dni

witam
wkoncu moge zasiasc przed kompem:tak:
wrucilismy ze spacerku,pogoda straszna co chwile padal deszcz ze sniegiem,zjedlismy obiadek i maly teraz drzemie
kurcze dziewczyny cos nastroj traca,mam nadzieje ze Kunda szybko powruci do nas:tak:
Iwonka:-( teraz ty masz ciche dni,mam nadzieje zr szybko mina
a ja sie wylogowalam i zalogowalam i co d..a i tak zaczynam od 230 strony i musze kliknac na pierwsza:wściekła/y:
tak sie zastanawiam na jakim programi puszczaja ELMO:baffled: bo jak narazie to ogladamy teletubisie :sick: domisie i domowe przeczkole:-)

Nie Aga nigdzie sie nie wybieram po prostu nie mam nastroju teraz do pisania:-( odezwe sie za kilka dni
Kunda Wszystko ok:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Pamietaj ze nam mozesz wszystko powiedziec i sie wyzalic po to tu jestesmy zeby sie wspierac:tak: :tak: :tak:
brenda Niestety program MINI MINI z Elmo z ulicy sezamkowej mozna tylko ogladac na nie ktorych sieciach kablowych lub na CYFRZE +:baffled: :baffled: :baffled: Ja juz tego nie mam bo kupilismy sobie Polsat Cyfrowy ktory niestety nie ma tego ale jest program Disney Chanell:tak: :tak: Choc to nie to samo:wściekła/y: :no: Na MINI MINI programie oprocz Elma sa super inne bajki dla naj mlodszych jak bracia koala,mis uszatek,Cliford(bajka o pieskach)tez zreszta ulubiona mojego dziecka.pszczolka maja,kot filemon,Tabaluga,Pingu o pingwinkach,nodylub czerwony traktorek oj duzo,duzo jeszcze by pisac.Naprawdy godny polecenia a nie jakies chinskie bbarachlo:no: Ale teraz mi ktos nagrywa ulubione bajki z tego programu na wideo i ja puszczam Vanessce w domku:-)

reklama
Wow!!! Wlasnie sama dzis zajrzalam na strone Mini Mini i zobacvzylam ze sa jogurty z logo Mini Mini Napewrno je kupie jak tylko je spotkam!!!

Do góry