reklama
aga29
Fanka BB :)
Czesc, my wlasnie pol godzinki temu wrocilismy z 3godzinnego spaceru. U nas piekna pogoda, taka zlota jesien sie zrobila
Noelia to u Was te nocniczki tanie jakies Ja zaplacilam 20 Euro Kurde nie wiem, dlaczego tak drogo
Iwonka niezle sie narobilo, ale pozwodz go troche i przebacz Godzenie sie jest zawsze najlepsze :-)
Zuzia skoro u Was nocnik grajacy zdal egzamin, to jestem dobrej mysli, ze i u nas sie sprawdzi Rzeczywiscie ten czas szybko leci, a jeszcze niedawno bylam w ciazy
Kunda a gdzie Ty sie kochana wybierasz, ze Cie nie bedzie
Nowa mamusiu, witaj i pisz, co u Ciebie slychac!
A ja wlasnie zrobilam odkrycie. Otoz wybierajac sie na spacerek z Erykiem, przebieralam w ciuchach przedciazowych i co sie okazalo, jeansy sprzed ciazy na mnie weszly!! Jestem mega dumna z postepow!
Noelia to u Was te nocniczki tanie jakies Ja zaplacilam 20 Euro Kurde nie wiem, dlaczego tak drogo
Iwonka niezle sie narobilo, ale pozwodz go troche i przebacz Godzenie sie jest zawsze najlepsze :-)
Zuzia skoro u Was nocnik grajacy zdal egzamin, to jestem dobrej mysli, ze i u nas sie sprawdzi Rzeczywiscie ten czas szybko leci, a jeszcze niedawno bylam w ciazy
Kunda a gdzie Ty sie kochana wybierasz, ze Cie nie bedzie
Nowa mamusiu, witaj i pisz, co u Ciebie slychac!
A ja wlasnie zrobilam odkrycie. Otoz wybierajac sie na spacerek z Erykiem, przebieralam w ciuchach przedciazowych i co sie okazalo, jeansy sprzed ciazy na mnie weszly!! Jestem mega dumna z postepow!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
To super a ja niestety w spodni wiekszosci z przed ciazy nie zakladam bo sa za duzeA ja wlasnie zrobilam odkrycie. Otoz wybierajac sie na spacerek z Erykiem, przebieralam w ciuchach przedciazowych i co sie okazalo, jeansy sprzed ciazy na mnie weszly!! Jestem mega dumna z postepow!
A dopiero moje dziecko konczylo roczek a juz kilka miesiecy minelo :-) Moze i do nas ta piekna pogoda przyjdzie Juz bym chciala wiosne....
noelia No wiesz! Jaka stara
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
cloe na samej gorze masz info czerwonym drukiem napisane na ten temat.A wiesz,moja Vanesska tez uwielbia ogladac ELMA i nawet zamowilam jej z USA takiego co chodzi ,spiewa gada i tanczy:-)
witam
wkoncu moge zasiasc przed kompem
wrucilismy ze spacerku,pogoda straszna co chwile padal deszcz ze sniegiem,zjedlismy obiadek i maly teraz drzemie
kurcze dziewczyny cos nastroj traca,mam nadzieje ze Kunda szybko powruci do nas
Iwonka:-( teraz ty masz ciche dni,mam nadzieje zr szybko mina
a ja sie wylogowalam i zalogowalam i co d..a i tak zaczynam od 230 strony i musze kliknac na pierwsza
tak sie zastanawiam na jakim programi puszczaja ELMO bo jak narazie to ogladamy teletubisie :sick: domisie i domowe przeczkole:-)
wkoncu moge zasiasc przed kompem
wrucilismy ze spacerku,pogoda straszna co chwile padal deszcz ze sniegiem,zjedlismy obiadek i maly teraz drzemie
kurcze dziewczyny cos nastroj traca,mam nadzieje ze Kunda szybko powruci do nas
Iwonka:-( teraz ty masz ciche dni,mam nadzieje zr szybko mina
a ja sie wylogowalam i zalogowalam i co d..a i tak zaczynam od 230 strony i musze kliknac na pierwsza
tak sie zastanawiam na jakim programi puszczaja ELMO bo jak narazie to ogladamy teletubisie :sick: domisie i domowe przeczkole:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Kunda Wszystko ok Pamietaj ze nam mozesz wszystko powiedziec i sie wyzalic po to tu jestesmy zeby sie wspieracNie Aga nigdzie sie nie wybieram po prostu nie mam nastroju teraz do pisania:-( odezwe sie za kilka dni
brenda Niestety program MINI MINI z Elmo z ulicy sezamkowej mozna tylko ogladac na nie ktorych sieciach kablowych lub na CYFRZE + Ja juz tego nie mam bo kupilismy sobie Polsat Cyfrowy ktory niestety nie ma tego ale jest program Disney Chanell Choc to nie to samo Na MINI MINI programie oprocz Elma sa super inne bajki dla naj mlodszych jak bracia koala,mis uszatek,Cliford(bajka o pieskach)tez zreszta ulubiona mojego dziecka.pszczolka maja,kot filemon,Tabaluga,Pingu o pingwinkach,nodylub czerwony traktorek oj duzo,duzo jeszcze by pisac.Naprawdy godny polecenia a nie jakies chinskie bbarachlo Ale teraz mi ktos nagrywa ulubione bajki z tego programu na wideo i ja puszczam Vanessce w domku:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
a to jest link do strony ulicy sezamkowej gdzie sa rozne gry i zabawy z Elmem Sesame Workshop - Elmo's World
lub na strone programu MINI MINI gdzie tez sa zabawy i mozna zobaczyc wiecej na temat bajek tam wystepuja POLECAM!!! MiniMini - z malucha zrobi zucha!tu mozna zobaczyc kto to jest ELMO
lub na strone programu MINI MINI gdzie tez sa zabawy i mozna zobaczyc wiecej na temat bajek tam wystepuja POLECAM!!! MiniMini - z malucha zrobi zucha!tu mozna zobaczyc kto to jest ELMO
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wow!!! Wlasnie sama dzis zajrzalam na strone Mini Mini i zobacvzylam ze sa jogurty z logo Mini Mini Napewrno je kupie jak tylko je spotkam!!!
Podziel się: