reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda, kobitko, mam nadzieje, ze to nic powaznego, tylko lekkiego dola zlapalas:tak: Zapodaj sobie cos do jedzenia, co najbardziej lubisz:tak: spotkaj sie z przyjaciolmi, moze Ci wkrotce minie ten zly nastroj, oby jak najszybciej!:tak:
Moj Eryk zostal wlasnie oddelegowany do lozeczka i jeszcze przeglada ksiazeczki:tak:
Iwonka jak ja Ci zazdroszcze tej wagi!! Lepiej byc chuda niz za gruba:tak:

reklama
Dziewczynki jestescie kochane:-) poprostu dzis zmarł moj dziadek wiec same wiecie a ponadto jutro mam komisje i sie troche boje:-(

Kunda bardzo mi przykro :(

Ja własnie przed chwila rozmawiałam z moja Babcią. Mieszkałam z nią przez całe swoje życie i dopiero w listopadzie się rozstałyśmy. To znaczy my się przeprowadzilismy na inne mieszkanie a ona wyprowadziła się do swojego syna - niestety do innego miasta. Dzisiaj do niej dzwoniłam. Wczoraj wrociła ze szpitala z badań. Powiedziała, że ma nadzieję że za miesiąc do nas przyjedzie bo ma mi dużo do powiedzenia ale nie przez telefon. Kurcze będę się teraz denerwować o co chodzi. Coś mi się zdaje, że doszło do pierwszych konfliktów i Babcia za nami zatęskniła. Z drugiej strony znam Babcie i znam moją ciocię i wiedziałam, że na dłuższą metę trudno im będzie się dogadać. O rany jak ja nie lubię takich sytuacji, kiedy wiem coś ale nie do końca i potem się zastanawiam co i jak.

Czesc dziewczyny! Jestem siedzaca w domu mama prawie 4 letniej Julki i 3 miesiecznej Marianny. Julka jest juz dzielnym przedszkolakiem. Niestety od kilku dni ku jej niezadowoleniu nie chodzi do przedszkola. Jest chora. Wiec siedze sobie z dwojka dziewczynek sama w domu. Maz pracuje poza miastem i pojawia sie na weekendy. Na szczecie od niedawna mamy mini mini. Elmo jest jej ulubionym programem.
Mam nadzieje, ze zaakceptujecie nowa domowa mame:-):-):-)

KUNDA strasznie mi przykro:-(
wiem jak sie czujesz mi zmarla babcia jak bylam w 7 miesiacu ciazy,i strasznie czekala na prawnuka:-( :-( :-( :-(
witam nowa mamuske zagladaj do nas i pisz co sie dzieje w twoim domku i z dzieciaczkami,bo my strasznie ciekawskie jestesmy:-p
a tak wogule to moj terorysta jeszcze nie spi, lezy w luzeczku i warczy:szok:

dobra dziewuszki ja spadam do wanny i lulkac,bo cos czuje ze jak sie nie poloze i nie zgasze tv i kompa to moje dziecko tez bedzie siedziec:wściekła/y: :szok:

reklama
nonek Witaj nowa domowa mamo:tak: :-) :-D :-D :-D
A moje slonko male spi juz od dawna:tak: A ja obejrzalam seriale,umylam sie i jestem wolna:laugh2: ale jakos mnie sen lapie i nie wiem czy dlugo tu jeszcze z wami posiedze:confused: :-p ;-) :-) :happy:

Do góry