ania szerokiej drogiz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka
Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow imprezaJa sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku juz z siostra planowalysmy
No to odezwe sie z Polski
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon
hej noooo wreszcieCześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-)
Już jestem w domku ,ale się za wami strasznie stęskniłam bardzo mi brakowało bb
zaraz będę nadrabiać ,pewnie trochę się tego nazbierało,jak nadrobię to wrócę :-)
uuuuu to się wujek zdenerwowałByłam zobaczyć ile naskrobałyście ale wybaczcie jest tego tyle ze nie mam az tyle czasu aby to nadrobić.
Musicie wybaczyć
W Sobótce było bardzo fajniutko,pogoda w kratkę ,raz słońce ,raz deszcz ale ciepło.
dzieciaki bawiły sie super,ja sobie odpoczywałam,razem w trójke zasypiali bez żadnych problemów.
Oliwka jadła wspaniale,miała mega apetyt,az jednego dnia się przejadła i sie posrała za przeproszeniem i nie zdążyła dobiec do toalety ale było sprzątania od razu pod prysznic ja dałam i po kłopocie
troche szkód narobiłabo wójkowi telefon komórkowy zepsuła to sie wkurzył i jak wracalismy bo nas odwoził samochodem nie wiem co się stało zczeła nam wymiotowć w aucie i to niej chlustać.szybko się zatrzymaliśmy na poboczu ale niestety wszystko było w jej wymiocinach czerwonych bo jadła koktajl z jagód to sobie mozecie wyobrazić jak to wszystko wygladało,Oliwka cała orzygana i jeszcze wszystkie papiery firmowe szwagra tez orzygane i to miał w poniedziałek je zawieść do klientów,masakra.
ale dobrze ze juz po wszystkim.
fotek zrobiłam masę,później jak znajde troszkę czasu to wkleje w odpowiednie miejsce
no to wypoczywajhelo laski
wpadlam sie przywitac.
wczoraj byli znajomi na ognisku iwec zeszlo sie do nocy i juz nie wlaczalam kompa bo i tak poszlam spca ok24
moje dziewczyny sie dopiero budze.kolo poludnia jade do kolezanki i wracam jutro wiec dzis mnie nie bedzie.
milego dnia
d jutra
witaj asiaWitam Dobrze ze w rowie mozna trochę popłakać :-zawstydzona/y:Miłej niedzieli
zaraz lece do rowu..........