reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D:-Dz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka:baffled:

Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow impreza:sorry2:Ja sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge:tak:
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku:tak: juz z siostra planowalysmy

No to odezwe sie z Polski:tak:
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon:tak:
ania szerokiej drogi:happy2::happy2:
Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-)

Już jestem w domku :tak::tak::tak::tak: ,ale się za wami strasznie stęskniłam :tak::tak::tak: bardzo mi brakowało bb :-p:-p:-p:-p

zaraz będę nadrabiać ,pewnie trochę się tego nazbierało,jak nadrobię to wrócę :tak::tak::tak::tak::tak::-)
hej noooo wreszcie:happy2:
Byłam zobaczyć ile naskrobałyście ale wybaczcie jest tego tyle ze nie mam az tyle czasu aby to nadrobić.
Musicie wybaczyć :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W Sobótce było bardzo fajniutko,pogoda w kratkę ,raz słońce ,raz deszcz ale ciepło.

dzieciaki bawiły sie super,ja sobie odpoczywałam,razem w trójke zasypiali bez żadnych problemów.

Oliwka jadła wspaniale,miała mega apetyt,az jednego dnia się przejadła i sie posrała za przeproszeniem :-D:-D:-D:-D i nie zdążyła dobiec do toalety ale było sprzątania :-D:-D:-D:-D:-D od razu pod prysznic ja dałam i po kłopocie :tak::tak::tak::tak:

troche szkód narobiłabo wójkowi telefon komórkowy zepsuła :tak::tak::tak: to sie wkurzył i jak wracalismy bo nas odwoził samochodem nie wiem co się stało zczeła nam wymiotowć w aucie i to niej chlustać.szybko się zatrzymaliśmy na poboczu ale niestety wszystko było w jej wymiocinach czerwonych bo jadła koktajl z jagód :-D:-D:-D:-D:-D:-D to sobie mozecie wyobrazić jak to wszystko wygladało,Oliwka cała orzygana i jeszcze wszystkie papiery firmowe szwagra tez orzygane i to miał w poniedziałek je zawieść do klientów,masakra.

ale dobrze ze juz po wszystkim.

fotek zrobiłam masę,później jak znajde troszkę czasu to wkleje w odpowiednie miejsce:tak::tak::tak::tak:
uuuuu to się wujek zdenerwował:szok::szok::szok:
helo laski
wpadlam sie przywitac.
wczoraj byli znajomi na ognisku iwec zeszlo sie do nocy i juz nie wlaczalam kompa bo i tak poszlam spca ok24:-D
moje dziewczyny sie dopiero budze.kolo poludnia jade do kolezanki i wracam jutro wiec dzis mnie nie bedzie.
milego dnia
d jutra
no to wypoczywaj :happy2::happy2:
Witam Dobrze ze w rowie mozna trochę popłakać :-:)zawstydzona/y:Miłej niedzieli
witaj asia:happy2:
zaraz lece do rowu..........

reklama

Już jestem w domku :tak::tak::tak::tak: ,ale się za wami strasznie stęskniłam :tak::tak::tak: bardzo mi brakowało bb :-p:-p:-p:-p

zaraz będę nadrabiać ,pewnie trochę się tego nazbierało,jak nadrobię to wrócę :tak::tak::tak::tak::tak::-)
Witamy witamy stęskniłyśmy się za Tobą:-)

Ja jakos nie mam weny pisac, wstałam chyba dzisiaj lewą nogą i nie mam na nic ochoty...\
Miłęgo dzionka

cześć, zajrzałam rano ale za długo czytałam i mnie wylogowało:-D:-D:-D:-D:-D:-Da potem Misia okupowała kompa:baffled:na wp robiła zwierzaki cudaki:-D:-D:-D:-D

ja też wczoraj miałam udany wieczór, grill ze znajomymi, a dzisiaj kupa zmywania ale to już zostawiłam dla m:tak::tak::tak:

wrócilismy z zakupów,robię obiadek a Oliwka usneła mi w wózku podczas zakupów i spi do tej pory.to już 1,5 godz.

idę zobaczyc do ziemniaczków żeby mi się nie rozgotowały :-D:-D:-D:-D

Bo za rzadko macie te rehabilitacje:no::no::no:
Ja mialam czesciej chociaz moje sa po wylewie 1 i 1/2 stopnia do tego cwiczyłysmy w domu cwiczenia ktore nam rehabilitantka pokazała i metoda vojty i robilismy masaze i jak dziewczynki miały 8 miesiecy to przegonily rozwojem donoszonych rowiesnikow:tak::tak::tak:

Szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bys wpadala do mnie i bym z mała Tobie cwiczyla bo u mnei te cwiczenia sie sprawdzily i to bardzo:tak::tak::tak:
My tez mieliśmy Vojte i masaże. Teraz mamy masaże i inne ćwiczenia w kierunku raczkowania, ale narazie ćwiczenia Vojtą odstawiła:baffled: Do 6 mca rozwój szedł b.szybko i ćwiczenia pomagały a teraz zastój. Zaczynamy basen i chciałabym hydromasaże ale u nas ciężko znaleźć jakiś ośrodek. My też ćwiczymy w domu min 4 razy dziennie, ale ostatnio mieliśmy przerwę dość długo bo była 2 tyg na antybiotyku potem szczepienie, gorączka:no:

Tak wogóle to witam sie z Wami wpafdłam na krótko bo mam gości jak już pisałam. mieli zostać na weekend(tzn. do dziś) ale narazie nic nie mówią o wyjeździe więc nie wiem jak długo posiedzą. jestem wykończona, Szwagierka tylko Zuzia się zajmuje, a ja jej synem i garami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miłej niedzielki;-)

Wróciłam z działki, uciekałam stamtąd biegiem :baffled: Po ostatnich deszczach tereny zrobiły sie podmokłe, gnie niegdzie muszą wodę wypompować :baffled: A to oznacza raj dla komarów i innego paskudztwa :no: Myślałam że mnie zjedzą zywcem :angry: Całe szczęście małej nic nie pogryzło :sorry2:

Wpadłam przywitać się niedzielnie, ale zaraz i tak będę zmykała.
Laptop coś mi chodzi jakby chciał a nie mógł - stary złom:baffled:.
Tyle razy obiecuję sobie, że nadrobię zaległości w rozmowie z wami kochane, i ...nici z tego wielkie... zawsze coś wyskoczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
:-D:-Dz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka:baffled:

Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow impreza:sorry2:Ja sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge:tak:
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku:tak: juz z siostra planowalysmy

No to odezwe sie z Polski:tak:
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon:tak:
Kochana bezpiecznej podrozy:tak::tak::tak:
Jakbys była gdzies niedaleko mnie to daj koniecznie znac:-)

Witaj:-)
No wkoncu wrociłas:tak:Brakowała nam Ciebie
My tez mieliśmy Vojte i masaże. Teraz mamy masaże i inne ćwiczenia w kierunku raczkowania, ale narazie ćwiczenia Vojtą odstawiła:baffled: Do 6 mca rozwój szedł b.szybko i ćwiczenia pomagały a teraz zastój. Zaczynamy basen i chciałabym hydromasaże ale u nas ciężko znaleźć jakiś ośrodek. My też ćwiczymy w domu min 4 razy dziennie, ale ostatnio mieliśmy przerwę dość długo bo była 2 tyg na antybiotyku potem szczepienie, gorączka:no:

Tak wogóle to witam sie z Wami wpafdłam na krótko bo mam gości jak już pisałam. mieli zostać na weekend(tzn. do dziś) ale narazie nic nie mówią o wyjeździe więc nie wiem jak długo posiedzą. jestem wykończona, Szwagierka tylko Zuzia się zajmuje, a ja jej synem i garami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miłej niedzielki;-)
A nie myslałas o kupnie takiej maty do hydromasazu:confused:Nie sa one drogie a mozesz uzywac jej we wannie podczas codziennych kapieli:tak::tak::tak:

Do góry