wiktoria12
Mama i żona :)
Ja też wpadłam powiedziec dobranoc ide spac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj fajnusiaFajną sobie fotke zrobiłam dzisiaj rano
no to się nazywa konsruktywnie wykorzystać czasHaha, ja w szczególności
Witam,
Od wczoraj próbuję wpaść na bb...
...ciagle ktoś dzwoni...
Najpierw teść, okazało sie że nie przyjedzie na urlop do polski bo miał wypadek Całe szczęście nikomu nic sie nie stało, trochę pogiętej blachy, ale z urlopu nici
No ale były tez dobre wieści mój młodszy bart zdał prawko za pierwszym razem
A dzisaj od rana miałam teściową w domu, więc czasu nie było...
Teraz m ruszył do Łodzi więc zostałyśmy same z Niki Ale postatnowiłam konstruktywnie wykorzystać ten czas... idę zaraz spać
buziaki laseczki
ooo biedaczka musiała się wystraszyćNo to wam powiem ze ta babcia moja sasiadka co wam rano o niej pisalam przyszla z kawa i lzami w oczach i przeprosinami ja myslalam ze babci sie juz w glowie pomieszalo ze o tej godzine w koszuli nocnej stoji przed dzwami i dzwoni a ona poprostu poszla sie z synem pozegnac ktory jechal na lotnisko i sie jej przez przypadek dzwi zamknely normalnie az mi sie jej szkoda zrobilo jak ona tak stala przepraszala i plakala wiec babcie przytulilam zeby mogla spokojnie spac i zeby nie miala wyzutow sumienia
Jutro jedziemy do Aquaparku wkoncu moj mnie namowil kupilam sobie tankini bardzo mi sie podoba bo wszystko zakrywa czego nie powinno byc widac np brzuszka moj to sie cieszy jak male dziecko bo on kocha wode a ja jestem ciekawa jak Emily sie spodoba
ANKA no to zes zabalowala a tak przy okazji to co wy zas za gosci macie???? u was to non stop pelna chata
no prosze prawko za pierwszym razem gratulacje dla bracika
miłych snów życzę
z ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka
Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow imprezaJa sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku juz z siostra planowalysmy
No to odezwe sie z Polski
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon
Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-)
Już jestem w domku ,ale się za wami strasznie stęskniłam bardzo mi brakowało bb
zaraz będę nadrabiać ,pewnie trochę się tego nazbierało,jak nadrobię to wrócę :-)