reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to wam powiem ze ta babcia moja sasiadka co wam rano o niej pisalam przyszla z kawa i lzami w oczach i przeprosinami ja myslalam ze babci sie juz w glowie pomieszalo ze o tej godzine w koszuli nocnej stoji przed dzwami i dzwoni a ona poprostu poszla sie z synem pozegnac ktory jechal na lotnisko i sie jej przez przypadek dzwi zamknely:szok::szok::szok: normalnie az mi sie jej szkoda zrobilo jak ona tak stala przepraszala i plakala wiec babcie przytulilam zeby mogla spokojnie spac i zeby nie miala wyzutow sumienia:tak::tak::tak:

Jutro jedziemy do Aquaparku wkoncu moj mnie namowil:-D:-D:-D kupilam sobie tankini bardzo mi sie podoba bo wszystko zakrywa czego nie powinno byc widac np brzuszka:-D:-D:-D:-D:-D moj to sie cieszy jak male dziecko bo on kocha wode a ja jestem ciekawa jak Emily sie spodoba:tak::tak::tak:

ANKA no to zes zabalowala a tak przy okazji to co wy zas za gosci macie???? u was to non stop pelna chata:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Fajną sobie fotke zrobiłam dzisiaj rano:cool2:
oj fajnusia :tak:
Haha, ja w szczególności :tak::tak::tak:

Witam,

Od wczoraj próbuję wpaść na bb...

...ciagle ktoś dzwoni...

Najpierw teść, okazało sie że nie przyjedzie na urlop do polski bo miał wypadek :baffled: Całe szczęście nikomu nic sie nie stało, trochę pogiętej blachy, ale z urlopu nici :baffled:

No ale były tez dobre wieści :tak: mój młodszy bart zdał prawko za pierwszym razem :tak::tak::tak:

A dzisaj od rana miałam teściową w domu, więc czasu nie było...

Teraz m ruszył do Łodzi więc zostałyśmy same z Niki :dry: Ale postatnowiłam konstruktywnie wykorzystać ten czas... idę zaraz spać :cool2::-D:-D:-D

buziaki laseczki
no to się nazywa konsruktywnie wykorzystać czas:-D:-D:-D:-D
No to wam powiem ze ta babcia moja sasiadka co wam rano o niej pisalam przyszla z kawa i lzami w oczach i przeprosinami ja myslalam ze babci sie juz w glowie pomieszalo ze o tej godzine w koszuli nocnej stoji przed dzwami i dzwoni a ona poprostu poszla sie z synem pozegnac ktory jechal na lotnisko i sie jej przez przypadek dzwi zamknely:szok::szok::szok: normalnie az mi sie jej szkoda zrobilo jak ona tak stala przepraszala i plakala wiec babcie przytulilam zeby mogla spokojnie spac i zeby nie miala wyzutow sumienia:tak::tak::tak:

Jutro jedziemy do Aquaparku wkoncu moj mnie namowil:-D:-D:-D kupilam sobie tankini bardzo mi sie podoba bo wszystko zakrywa czego nie powinno byc widac np brzuszka:-D:-D:-D:-D:-D moj to sie cieszy jak male dziecko bo on kocha wode a ja jestem ciekawa jak Emily sie spodoba:tak::tak::tak:

ANKA no to zes zabalowala a tak przy okazji to co wy zas za gosci macie???? u was to non stop pelna chata:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ooo biedaczka musiała się wystraszyć:blink:
ja też poluje na tankini bo inaczej to ja nad wode z moją familią nie wybiorę się no chyb że w ubraniu:-Dostatnio fajnusie widziałam w galerii ale na głowę nie upadłam żeby 300zł za kawałek materiału płacić:no:ale ładne było:tak::tak::tak:
zmylkam zaraz tulić się z moim menem bo już marudzi że i=on tu wink świeczki kadzidełko a ja na bb na plotki poszłam:-D:-D
papatki:happy2:

:-D:-Dz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka:baffled:

Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow impreza:sorry2:Ja sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge:tak:
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku:tak: juz z siostra planowalysmy

No to odezwe sie z Polski:tak:
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon:tak:

Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-)

Już jestem w domku :tak::tak::tak::tak: ,ale się za wami strasznie stęskniłam :tak::tak::tak: bardzo mi brakowało bb :-p:-p:-p:-p

zaraz będę nadrabiać ,pewnie trochę się tego nazbierało,jak nadrobię to wrócę :tak::tak::tak::tak::tak::-)

Witam, widać ze weekend :-D

no prosze prawko za pierwszym razem gratulacje dla bracika :tak::tak::tak::tak:
miłych snów życzę

|Dzięki, ja też zdałam od razu :cool2:

:-D:-Dz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka:baffled:

Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow impreza:sorry2:Ja sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge:tak:
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku:tak: juz z siostra planowalysmy

No to odezwe sie z Polski:tak:
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon:tak:

Ania. szczęśliwej podróży :tak::tak::tak:

A moja niunia zaczyna terroryzować :baffled: Ona chyba wie, że Helena wyjechała :-D:-D:-p

Byłam zobaczyć ile naskrobałyście ale wybaczcie jest tego tyle ze nie mam az tyle czasu aby to nadrobić.
Musicie wybaczyć :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W Sobótce było bardzo fajniutko,pogoda w kratkę ,raz słońce ,raz deszcz ale ciepło.

dzieciaki bawiły sie super,ja sobie odpoczywałam,razem w trójke zasypiali bez żadnych problemów.

Oliwka jadła wspaniale,miała mega apetyt,az jednego dnia się przejadła i sie posrała za przeproszeniem :-D:-D:-D:-D i nie zdążyła dobiec do toalety ale było sprzątania :-D:-D:-D:-D:-D od razu pod prysznic ja dałam i po kłopocie :tak::tak::tak::tak:

troche szkód narobiłabo wójkowi telefon komórkowy zepsuła :tak::tak::tak: to sie wkurzył i jak wracalismy bo nas odwoził samochodem nie wiem co się stało zczeła nam wymiotowć w aucie i to niej chlustać.szybko się zatrzymaliśmy na poboczu ale niestety wszystko było w jej wymiocinach czerwonych bo jadła koktajl z jagód :-D:-D:-D:-D:-D:-D to sobie mozecie wyobrazić jak to wszystko wygladało,Oliwka cała orzygana i jeszcze wszystkie papiery firmowe szwagra tez orzygane i to miał w poniedziałek je zawieść do klientów,masakra.

ale dobrze ze juz po wszystkim.

fotek zrobiłam masę,później jak znajde troszkę czasu to wkleje w odpowiednie miejsce:tak::tak::tak::tak:

helo laski
wpadlam sie przywitac.
wczoraj byli znajomi na ognisku iwec zeszlo sie do nocy i juz nie wlaczalam kompa bo i tak poszlam spca ok24:-D
moje dziewczyny sie dopiero budze.kolo poludnia jade do kolezanki i wracam jutro wiec dzis mnie nie bedzie.
milego dnia
d jutra

reklama
Do góry