reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam i ja i tez poczytam później jak bede miała czas bo pogoda super to pójde cos na pole zrobic ale najpierw ide kawe zrobic
luna665
Mama grudniowa 2007
http://www.bonprix.pl/bp/search.htm?s=tankini&k=1
Wiktoria, jak żal Ci wyrzucić niedopalonej paczki, to ciężko to widzę. Ja musze rzucać powoli i systematycznie, ograniczac, ale jak ty chcesz rzucic tak od razu, to proponuje palic do konca dnia(jesli juz musisz) i nie palic od rana. Co zostalo z usmiechem! polamac i do kibelka!
Nie mam reala, ale może rzeczywiście trza połazic po tych marketach, może gdzieś coś...
Żartuje, doczytałam i widziała oryginał
Aniu, szczęśliwej i szerokiej drogi
Mamita, przepraszam, musiało mi umknąć, co jest Twojej małej?
Dobra, spadam, niechcem ale muszem
Bardzo fajny prezent!No to ja sie ciesze razem z toba ze trafilam z prezentem widze ze wszystkie bardzo ciekawe prezentu wiec ja wam napisze co kupilam bo widze ze Ani jeszcze nie bylo
Tak wiec kupilismy jej maszyne do kawy ktora robi Cappuccino, LatteMacchiato Cafe Latte no i oczywiscie normalna kawe z pianka mam tez taka tylko bez tych dodatkowych funkcji czyli LatteMacchiato np nie moge sobie zrobic ale kawa z tej maszyny jest naprawde pyszna
Nie powinna sama mieszkać, ale wiem jak jest z moją babcią, ( no tyle dobrze, ze córkę ma za ścianą) jak moja mama chciala ją wziąść do siebie, to powiedziala, ze jest za stara, zeby sie przenosic albo zeby ktos sie do niej wprowadzal, bo to jej dom, ona juz sie przyzwyczaila, moze se pół nago chodzic i nikomu nie przeszkadzac.No chyba tak kolo niej to juz strach mieszkac raz robila nalesniki i spalila patelnie dymu pelno alarm przeciwpozarowy sie wlaczyl moj do niej polecial a ona przed tv siedziala
Widzę, że nie ja jedna rzucam, w narodzie siła!MALINUS
Ja jeszcze pale ale staram sie jak najmniejDzisiaj od rana nie zapalilam jesszcze ani razu:-)
Jeszcze troszke i postaram sie rzucic całkiem
Wiktoria, jak żal Ci wyrzucić niedopalonej paczki, to ciężko to widzę. Ja musze rzucać powoli i systematycznie, ograniczac, ale jak ty chcesz rzucic tak od razu, to proponuje palic do konca dnia(jesli juz musisz) i nie palic od rana. Co zostalo z usmiechem! polamac i do kibelka!
No Właśnie ANABUBA-załatwiłaś???super że jedziesz odpocząćale jak to bez ciebie na bb:--(aaaa właśnie załatwiłaś sobie coś z netem od sierpnia
super że jedziesz odpocząćja mam zieloną parasolkę jescze po juli ale używam bo antoszka się złości jak miu słonko nawet n nózie świeciale kochana w realu są parasolki do wózków za 19.99
Nie mam reala, ale może rzeczywiście trza połazic po tych marketach, może gdzieś coś...
Fajna, taka bez gaciFajną sobie fotke zrobiłam dzisiaj rano
Żartuje, doczytałam i widziała oryginał
Aniu, szczęśliwej i szerokiej drogi
Ale postatnowiłam konstruktywnie wykorzystać ten czas... idę zaraz spać
MasakraDobrze, że już po wszytskim, ale jazda:-)Oliwka jadła wspaniale,miała mega apetyt,az jednego dnia się przejadła i sie posrała za przeproszeniem i nie zdążyła dobiec do toalety ale było sprzątania od razu pod prysznic ja dałam i po kłopocie
troche szkód narobiłabo wójkowi telefon komórkowy zepsuła to sie wkurzył i jak wracalismy bo nas odwoził samochodem nie wiem co się stało zczeła nam wymiotowć w aucie i to niej chlustać.szybko się zatrzymaliśmy na poboczu ale niestety wszystko było w jej wymiocinach czerwonych bo jadła koktajl z jagód to sobie mozecie wyobrazić jak to wszystko wygladało,Oliwka cała orzygana i jeszcze wszystkie papiery firmowe szwagra tez orzygane i to miał w poniedziałek je zawieść do klientów,masakra.
Mamita, przepraszam, musiało mi umknąć, co jest Twojej małej?
Dobra, spadam, niechcem ale muszem
wiktoria12
Witaj kochana fajnie ze jestesCześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-)
Już jestem w domku ,ale się za wami strasznie stęskniłam bardzo mi brakowało bb
zaraz będę nadrabiać ,pewnie trochę się tego nazbierało,jak nadrobię to wrócę :-)
Bidulko nie wiem co sie stało bo nie czytałam ale jestem z tobąchyba dzis caly dzien w rowie bede siedzieć i płakac Czekam bo mąz jeszcze nei wrocił z nocnej zmiany :-(
WitajWpadłam przywitać się niedzielnie, ale zaraz i tak będę zmykała.
Laptop coś mi chodzi jakby chciał a nie mógł - stary złom.
Tyle razy obiecuję sobie, że nadrobię zaległości w rozmowie z wami kochane, i ...nici z tego wielkie... zawsze coś wyskoczy
Pójdziemy na pogrzebogólnie mówię,jakos to nasze forum sie rozpada.przecież dzieciaki raczej wszystkie śpią ,więc zawsze sobie plotkowałysmy a tu coraz gorzej nic,szara pustka
no to sobie pozrzędziłam sama do siebie
no a teraz witam
u mnie pogoda za oknem hmmmm deszczowo ponura ale liczę na słonko
ja poszłam spać koło 1.30 bo najpierw czekałam na adasia potem nie mogliśmy się nagadć
antoszka budził się ze 4 razy ale jakoś się nawet wyspałam
antoszka od 6 na "nogach" adam już z julią wstali i słyszę jak tam w pokoju nawijają
antoszka dostał od dziadziusia zabawkową komórkę i cały czas sie nią bawi:-)
u mnie pogoda za oknem hmmmm deszczowo ponura ale liczę na słonko
ja poszłam spać koło 1.30 bo najpierw czekałam na adasia potem nie mogliśmy się nagadć
antoszka budził się ze 4 razy ale jakoś się nawet wyspałam
antoszka od 6 na "nogach" adam już z julią wstali i słyszę jak tam w pokoju nawijają
antoszka dostał od dziadziusia zabawkową komórkę i cały czas sie nią bawi:-)
wiktoria12
wszystkiego dobrego dla Antosia z okazji 8-go miesiąca
reklama
sto lat sto lat dla kamilka z okazji roczku :-):-):-):-):-):-)wwszystkiego najlepszego dla kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
Podziel się: