reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to witam i ja:-)
Rzeczywiscie straszne tutaj pustki:szok:ja po sniadanku jechalam do ciotki i szukac sandalkow dla Klaudi,ale oczywisce nic nie znalazłam:no::no::no:
Pozniej obiadek,sprzatanie i tak mi zeszło:-)Teraz siostra wziełą mlodych na podworko wiec szybko chwyciłam za laptopa:-);-)

reklama
Witajcie wpadłam się przywitać.
Pamiętacie mnie jeszcze????
Tęsknie za Wami okropnie .
Uciekam bo za 12 minut masaż małego.
:wściekła/y::wściekła/y:
Wróciliśmy niedawno ze zjazdu rodzinnego Szczecin -Warszawa.
Było super w sumie ponad 30 osób się uzbierało.:-):-):-)
Żegnam się na dziś.
Miłej nocki
Pozdrowionka dla wszystkich.:-)

My tez mieliśmy Vojte i masaże. Teraz mamy masaże i inne ćwiczenia w kierunku raczkowania, ale narazie ćwiczenia Vojtą odstawiła:baffled: Do 6 mca rozwój szedł b.szybko i ćwiczenia pomagały a teraz zastój. Zaczynamy basen i chciałabym hydromasaże ale u nas ciężko znaleźć jakiś ośrodek. My też ćwiczymy w domu min 4 razy dziennie, ale ostatnio mieliśmy przerwę dość długo bo była 2 tyg na antybiotyku potem szczepienie, gorączka:no:

Tak wogóle to witam sie z Wami wpafdłam na krótko bo mam gości jak już pisałam. mieli zostać na weekend(tzn. do dziś) ale narazie nic nie mówią o wyjeździe więc nie wiem jak długo posiedzą. jestem wykończona, Szwagierka tylko Zuzia się zajmuje, a ja jej synem i garami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miłej niedzielki;-)
Mamita u nas metoda Vojty przestała działać jak mały skończył 6 miesięcy właśnie.Ośmielam się napisać,że nastąpił nawet regres i sporo się cofnął.
W naszym przypadku pomogła zmiana metody na bobath.
Postępy były szybciutkie i bardzo widoczne.
Ja z małym ćwiczyłam 10 razy na dobę po 30 minut.:-(

dziewczyny co Wy wszystkie robicie że Was o tej porze nie ma????:szok::szok::szok::szok:
niedługo to nasze forum umrze smiercia naturalną :tak::tak::tak::tak:
stęskniłam się za wami przez te pare dni a jak jestem już to nie ma z kim w ogóle pogadać.katastrofa :baffled:

reklama
uuuuuuu i nie ma nikogo:-:)-:)-:)-(
ja bym już była z godzinę temu ale net mi szwankował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja dzisiaj mam przymusowy dyżur bo czekam na adasia:tak:znajomy jechał to go poprosiłam żeby mi adama przywiózł wyjechali koło 22 więc koło 23.30 będą:tak::tak::tak:trochę późno ale cieszę się ze już go będe miała w domciu:tak::tak::tak::tak::tak:
no dziewczyny może telepatycznie was ściągnę:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry