reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry:happy2:.Pogoda niezbyt ale lepsze to niż upał albo burze.M pojechał na malowanie:tak:,Julu jeszcze śpi :szok:a Olek przeciąga się na wyrku:-D.Kolejny nudny dzień:confused:.Zapowiadali na jutro ładną pogodę a w necie pokazują,że padać będzie :baffled: a tak do Edenu bym chciała pojechać odpocząć:cool:. www.mojeden.pl
A tu coś na moje cztery 4;-):tak:
20090127203640_kawa.jpg
ciasto%20czekoladowe.jpg

drinki.jpg
mniam az mi sie kawki zachciało:sorry2:

Natalineczko

z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.

bukiet.jpeg

dołączam sie do życzen:tak:
No to ja sie ciesze razem z toba ze trafilam z prezentem:-D:-D:-D:-D widze ze wszystkie bardzo ciekawe prezentu wiec ja wam napisze co kupilam bo widze ze Ani jeszcze nie bylo:tak::tak::tak:
Tak wiec kupilismy jej maszyne do kawy ktora robi Cappuccino, LatteMacchiato Cafe Latte no i oczywiscie normalna kawe z pianka mam tez taka tylko bez tych dodatkowych funkcji czyli LatteMacchiato np nie moge sobie zrobic ale kawa z tej maszyny jest naprawde pyszna :tak::tak:
mniaaaaaaaaaaaam latte!!!!! ZAZDROCHA:cool2::cool2::cool2::cool2:

Fajną sobie fotke zrobiłam dzisiaj rano:cool2:
super:tak:
U mnie nic ciekawego, bylismy w Świerklsnach u mmay adama i nedawno wrócilimy i nic mi si enie chce.. ide si epolozyc...

reklama
WIAM WAS SERDECZNIE

mam mega kaca strasznie zle sie czuje i do tego nie jestm spakjowana a jutro rano wyjezdzam:-(
Wczoraj imprezka sama sie rozwinela tak tez poszlam spac o 5 rano i wstalam o 10 bo Lali nuz wstala:-(
Cala sie trzese w srodku chyba rano bedzie dobrze bo inaczej wyjade w poludnie:-D

Najlepsze jest to ze mamy gosci wiec nie berdzo mam jak sie pakowac:wściekła/y:

Agnieszka wam juz wkleila foteczke wiec dziekuje jej bo nie musze szukac po nebie fotki:tak:A z ta babcia to masakra chyba miazga ja zzera:baffled:

Wszystkiego dobrego dla urodzinowej:happy2:

na bb widać gorączkę sobotniej nocy :szok::szok::szok:
wszystkie gdzieś szaleją pewnie :-D:-D:-D

Haha, ja w szczególności :tak::tak::tak:

Witam,

Od wczoraj próbuję wpaść na bb...

...ciagle ktoś dzwoni...

Najpierw teść, okazało sie że nie przyjedzie na urlop do polski bo miał wypadek :baffled: Całe szczęście nikomu nic sie nie stało, trochę pogiętej blachy, ale z urlopu nici :baffled:

No ale były tez dobre wieści :tak: mój młodszy bart zdał prawko za pierwszym razem :tak::tak::tak:

A dzisaj od rana miałam teściową w domu, więc czasu nie było...

Teraz m ruszył do Łodzi więc zostałyśmy same z Niki :dry: Ale postatnowiłam konstruktywnie wykorzystać ten czas... idę zaraz spać :cool2::-D:-D:-D

buziaki laseczki

reklama
Haha, ja w szczególności :tak::tak::tak:

Witam,

Od wczoraj próbuję wpaść na bb...

...ciagle ktoś dzwoni...

Najpierw teść, okazało sie że nie przyjedzie na urlop do polski bo miał wypadek :baffled: Całe szczęście nikomu nic sie nie stało, trochę pogiętej blachy, ale z urlopu nici :baffled:

No ale były tez dobre wieści :tak: mój młodszy bart zdał prawko za pierwszym razem :tak::tak::tak:

A dzisaj od rana miałam teściową w domu, więc czasu nie było...

Teraz m ruszył do Łodzi więc zostałyśmy same z Niki :dry: Ale postatnowiłam konstruktywnie wykorzystać ten czas... idę zaraz spać :cool2::-D:-D:-D

buziaki laseczki

no prosze prawko za pierwszym razem gratulacje dla bracika :tak::tak::tak::tak:
miłych snów życzę

Do góry