reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem po obiadku:tak:Jedlismy spaghetti i jak wszystkie sepy sie dosiadly to zostalo mi sosu na dnie w garnku a byl pełen:szok::szok::szok::-D
Zaraz siostra wezmie mlodych na spacer a ja moze wezme sie za sprzatanie;-):-)
Pogoda taka pstrokata raz słonce a za chwile wiatr i chmury

MALINUS
Tez bym sobie zjadła cieplutkie buleczki,a najlepiej to kajzerki:tak::tak::tak:

MADZIULKA
Fjnie ze wczasowicze sie pozjezdzali:tak::tak::tak:

reklama
WIKTORIA
A Twoj maz wie ze Ty palisz:confused::confused::confused:
Nie wie ze pale ale dopale tylko ta paczke i wiecej nie pale :tak:
:-:)-:)-:)-(szkoda kochana:-:)-(będzie dobrze uszy do góry:tak:a jakie macie autko gdzie pochwałaka???

mikado oxford bardzo mi się podoba:tak::tak:no cooooo dostaliście??????????????????

wiki ty tu wpadasz ostatnio jak po ogień o co kamman?????
oj ty i ten balkonik:-D:-D

dowikluś a jak twoje palenie??????????????????????

a ja wpadłam wam dobrej nocki życzyć:happy2::happy2::happy2:
ech ten nałóg:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bo malinus ostatnio brak czasu
Natalineczko

z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.

bukiet.jpeg
I ja sie dołączam:tak:
Witam kochane!
juz is tlumacze.wczoraj poszlam do mamy,potem byl niezla burza.wpadla kolezanka z mezem i corka i dopiero po 21 pojechali.wiadomo myscoe itd....
no i po 23 poszlam spac bo padneita bylam.

u nas pogoda calkiem ladna .jest nawet cieplo mimo tych 15 stopni na termometrze,ale u mnie zawsze jest 2-3stopnie chlodniej niz gdzie indziej w mrozach.
swieci sloneczko,jest troche chmur.
moj polecial na fuche wiec jestesmy same w domu.dopije jkawe i biore sie za sprzatnaie

jutro jak nic sie nie zmieni jade z dziewczynami do kolezanki i wroce w poniedzilaek:-)
odzyje troche
Miłego pobytu u koleżanki
Wiec teraz sie przywitam
NATALINECZKO wszystkiego naj naj na:tak::tak::tak:
U mnie nad ranem ok 4 dzwoni domofon najpier myslalam ze mi sie przysnilo ale potem juz tak dluugo dzwonil ze sie zerwalam obudzilam mojego on poszedl otworzyc a to sasiadka po 80 babcina w koszuli nocnej nie mam pojecia co ona tam robila po 4 nad ranem i nie wiem czemu okurat do nas dzwonila bo akurat tylko my maamy dziecko a cala reszta jest bezdzieci wiec czemu tam nie dzwonila jak szalona dzwi jej sie zamknely i nie miala jak wejsc ale to dla mnie dziwne zeby taka babcinka tak wczesnie rano w koszuli szukala nie wiadomo czego straszy ja chyba:szok: a i jeszcze jak m jej otworzyl to przeszla obojetnie kolo niego i nic nie powiedziala nawet dziekuje m sie wkurwil bo go ze snu wyrwala i jek jeb...l dzwiami to az sie szyby zatrzesly:-D:-D:-D
No nieźle
No chyba tak:-D:-D:-D kolo niej to juz strach mieszkac raz robila nalesniki i spalila patelnie dymu pelno alarm przeciwpozarowy sie wlaczyl moj do niej polecial a ona przed tv siedziala:szok::szok::szok::szok:
Dobra jest ta babcia:-D
WITAM I ZNOWU JA JESTEM A WAS NIE MA NO I JAK TU ZWAMI SIEDZIEC kuźwa ach te literki sorki ze takie duze:confused:

Malinka w krzaki ,w jezyny:-D będzie miał krzysiek zajecie:-Dw końcu wyprostujemy ten kwadrat co nam sąsiad w działke wszedł.
Wiktoria ,jesteś pewna ,że to ostatnia paczka,każdy palacz który załuje że zaczął w ogóle ,tak mówi:tak::-D

Malinka w krzaki ,w jezyny:-D będzie miał krzysiek zajecie:-Dw końcu wyprostujemy ten kwadrat co nam sąsiad w działke wszedł.
Wiktoria ,jesteś pewna ,że to ostatnia paczka,każdy palacz który załuje że zaczął w ogóle ,tak mówi:tak::-D
jstem pewna na 100% własnie dzisiaj stwierdziłam ze szkoda kasy papierochy teraz 9 zeta no szok.A co u AGNES bo jej nie widziałam

Moje zmęczone wróciło:tak: i pilnuje chłopaków podsypiając:baffled:.Wezmę się zlituję i gyrosika mu zrobię:-p;-):tak:.
Wiktoria,ja mam to samo,jak siedzę to nikogusieńko a na moim Lipcu to 4 posta sama z sobą daję:angry::angry::baffled::szok::-D.

reklama
Do góry