reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A rodziny nie ma babka,żeby się nią zajęli:sorry2:?Bo z tego co opisujesz to jeszcze dom z dymem puści:szok:(masz mieszkanie ubezpieczone?):eek:.
tak ja jestem ubézpioczona na wszystko w mieszkaniu nawet na szklo i szyby ;-);-);-) tyle dobrze bo z babcia nic nie wiadomo:szok::szok::szok:
ona ma rodzine jej syn dziennie do niej przyjezdza ale czemu jej nie wezmie do siebie to nie mam pojecia a ma taki wielki dom:szok::szok: jej to nawet z caritasu obiady przywoza bo nie jest w stanie gotowac:szok::szok:

reklama
No to ja sie ciesze razem z toba ze trafilam z prezentem:-D:-D:-D:-D widze ze wszystkie bardzo ciekawe prezentu wiec ja wam napisze co kupilam bo widze ze Ani jeszcze nie bylo:tak::tak::tak:
Tak wiec kupilismy jej maszyne do kawy ktora robi Cappuccino, LatteMacchiato Cafe Latte no i oczywiscie normalna kawe z pianka mam tez taka tylko bez tych dodatkowych funkcji czyli LatteMacchiato np nie moge sobie zrobic ale kawa z tej maszyny jest naprawde pyszna :tak::tak:
Ale super:tak::tak::tak:Mi sie własnie takie cos marzy bo ja uwielbiam capucinko:-):tak:

Natalineczko

z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.

bukiet.jpeg
Ja rowniez dołaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:

Mlode pobily dzisiaj wszystkie rekordy:tak::tak::tak:Tak jak usnely okolo 21 to Klaudia wstała o 10 rano a Wiktoria o 10;20:-):tak::tak::tak:
Własnie zjedlismy sniadanko i czekamy na mojego brata i szwagra:tak::tak::tak:
Pogoda brrr paskudna bo zimno i wieje ale niby od jutra ma byc jzu cieplutko:tak::tak::tak:

Musze sie Wam pochwalic ze jak byłam na zakupach w czwartek to kupilam sobie fajny stroj na wyprzedazy w h&m:tak::tak::tak:Teraz czekam az sie zrobi cieplo i bede sie opalala na podworku:-);-)

Ja zmykam
Do pozniej:-)

MALINUS
Ja jeszcze pale ale staram sie jak najmniej:no:Dzisiaj od rana nie zapalilam jesszcze ani razu:-)
Jeszcze troszke i postaram sie rzucic całkiem

Natalineczko

bukiet.jpeg
dołączam się do życzeń wszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak:
Witam kochane!
juz is tlumacze.wczoraj poszlam do mamy,potem byl niezla burza.wpadla kolezanka z mezem i corka i dopiero po 21 pojechali.wiadomo myscoe itd....
no i po 23 poszlam spac bo padneita bylam.

u nas pogoda calkiem ladna .jest nawet cieplo mimo tych 15 stopni na termometrze,ale u mnie zawsze jest 2-3stopnie chlodniej niz gdzie indziej w mrozach.
swieci sloneczko,jest troche chmur.
moj polecial na fuche wiec jestesmy same w domu.dopije jkawe i biore sie za sprzatnaie

jutro jak nic sie nie zmieni jade z dziewczynami do kolezanki i wroce w poniedzilaek:-)
odzyje troche
super że jedziesz odpocząć:tak:ale jak to bez ciebie na bb:-:)-(aaaa właśnie załatwiłaś sobie coś z netem od sierpnia:confused::confused:
Witam porannie
Po pierwsze jade

A nie ma któraś na zbyciu niebieskiej parasolki, albo pasującej do niebieskiego wózka? Zawsze taniej może niż nówka, a co to się zniszczy...

Dołączam się, serdeczne życzenia
super że jedziesz odpocząć:tak:ja mam zieloną parasolkę jescze po juli ale używam bo antoszka się złości jak miu słonko nawet n nózie świeci:tak:ale kochana w realu są parasolki do wózków za 19.99:tak:a jak któraś chce to w realu bodziaki śliczne krótki rękaw 5.99 a długi 7.99 dobre gatunkowo i duży wybór wzorów i kolorów:tak:
Hej dziewczynki.Raczej teraz nie poodpisujebo nie mam za bardzo czasu. Siadłam na chwilke żeby kawke wypić. Wczoraj kupiłam 15kg czarnej porzeczki i dzisiaj robie soki. A wogule to wczoraj uświadomiłam sobie że mija mi już 20 tygodni macieżyńskiego i to w przyszłym tygodniu wiec muszę szybko o wychowawcze. ale sie obudziłam z tym maciezynskim. masakra. A Sebek był wczoraj strasznie nieznośny:baffled:
bo macierzyński mija szybciusio.......ja już na wychowawczym niestety a miałam 2 miesiące urlopu jeszcze:tak:
No to ja sie ciesze razem z toba ze trafilam z prezentem:-D:-D:-D:-D widze ze wszystkie bardzo ciekawe prezentu wiec ja wam napisze co kupilam bo widze ze Ani jeszcze nie bylo:tak::tak::tak:
Tak wiec kupilismy jej maszyne do kawy ktora robi Cappuccino, LatteMacchiato Cafe Latte no i oczywiscie normalna kawe z pianka mam tez taka tylko bez tych dodatkowych funkcji czyli LatteMacchiato np nie moge sobie zrobic ale kawa z tej maszyny jest naprawde pyszna :tak::tak:
super prezent sama bym taki chciała bo ja kawosz jestem zresztą pietruszka też baaa nawet adam już pije capucinko:tak:
Ale super:tak::tak::tak:Mi sie własnie takie cos marzy bo ja uwielbiam capucinko:-):tak:

Ja rowniez dołaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:

Mlode pobily dzisiaj wszystkie rekordy:tak::tak::tak:Tak jak usnely okolo 21 to Klaudia wstała o 10 rano a Wiktoria o 10;20:-):tak::tak::tak:
Własnie zjedlismy sniadanko i czekamy na mojego brata i szwagra:tak::tak::tak:
Pogoda brrr paskudna bo zimno i wieje ale niby od jutra ma byc jzu cieplutko:tak::tak::tak:

Musze sie Wam pochwalic ze jak byłam na zakupach w czwartek to kupilam sobie fajny stroj na wyprzedazy w h&m:tak::tak::tak:Teraz czekam az sie zrobi cieplo i bede sie opalala na podworku:-);-)
a gdzie focia stroju no najlepiej na tobie:confused::confused::confused::confused: kochana jak ja ci zazdroszczę tego snu dzieciaków:tak:
Ja zmykam
Do pozniej:-)

MALINUS
Ja jeszcze pale ale staram sie jak najmniej:no:Dzisiaj od rana nie zapalilam jesszcze ani razu:-)
Jeszcze troszke i postaram sie rzucic całkiem
no to super że palisz mało:tak:

a my dzisiaj mieliśmy późne śniadanko bo dopiero o 12:-)byłam na zakupach cieplutkie bułeczki mieliśmy na śniadanko :tak:ja łaziłam sobie po realu a pitruszka został z dziećmi posprzątał podłogi pomył i wsio mam zrobione:tak::tak::tak:
obiadek robię na 16 bo wcześniej nic nie zjemy po tak późnym śniadaniu:-D:-Da na 19 do pracy:tak:ale dzisiaj szybko bo tylko 4 gabinety a normalnie mam 17:tak:a potem moje kochanie szykuje milusi wiecz,or z winkiem świeczkami więc milusio będzie:tak:

Natalineczko

bukiet.jpeg

dziękuję wszystkim za zyczonka :-D:-D:-D:-D

zaraz lece po torta, ja dopiero teraz bo mnie bakcyl złapał i teraz puścił :tak::tak::tak:
bo nie mam juz co sprzatać :-):-):-)

u nas rano była ładna pogoda teraz chmury naszły, i jest cieplej niż było rano :confused::confused::confused::szok::szok::szok:

czasem nie rozumiem tej pogody :confused::confused::confused:

Wiec teraz sie przywitam
NATALINECZKO wszystkiego naj naj na:tak::tak::tak:
U mnie nad ranem ok 4 dzwoni domofon najpier myslalam ze mi sie przysnilo ale potem juz tak dluugo dzwonil ze sie zerwalam obudzilam mojego on poszedl otworzyc a to sasiadka po 80 babcina w koszuli nocnej nie mam pojecia co ona tam robila po 4 nad ranem i nie wiem czemu okurat do nas dzwonila bo akurat tylko my maamy dziecko a cala reszta jest bezdzieci wiec czemu tam nie dzwonila jak szalona dzwi jej sie zamknely i nie miala jak wejsc ale to dla mnie dziwne zeby taka babcinka tak wczesnie rano w koszuli szukala nie wiadomo czego straszy ja chyba:szok: a i jeszcze jak m jej otworzyl to przeszla obojetnie kolo niego i nic nie powiedziala nawet dziekuje m sie wkurwil bo go ze snu wyrwala i jek jeb...l dzwiami to az sie szyby zatrzesly:-D:-D:-D

dziękuję za życzenia :tak::tak::tak:
a co do babci macie niezłą soąsiadkę :-D:-D:-D u mojej mamy też jest starsza pani ze shizofremią, jak jej czasem odbije to strach na dwór wychodzić, a tekstami wali jak nie wiem co:-D :-D:-D

dołączam się do życzeń wszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak:

a my dzisiaj mieliśmy późne śniadanko bo dopiero o 12:-)byłam na zakupach cieplutkie bułeczki mieliśmy na śniadanko :tak:ja łaziłam sobie po realu a pitruszka został z dziećmi posprzątał podłogi pomył i wsio mam zrobione:tak::tak::tak:
obiadek robię na 16 bo wcześniej nic nie zjemy po tak późnym śniadaniu:-D:-Da na 19 do pracy:tak:ale dzisiaj szybko bo tylko 4 gabinety a normalnie mam 17:tak:a potem moje kochanie szykuje milusi wiecz,or z winkiem świeczkami więc milusio będzie:tak:
również dziękuję :-):-):-)
ja dzis samiutka sprzątałam, kurcze ale macie fajnie, też tak chcę z mężulem :-:)-(

Hej dziewczynki.Raczej teraz nie poodpisuje bo nie mam za bardzo czasu. Siadłam na chwilke żeby kawke wypić. Wczoraj kupiłam 15kg czarnej porzeczki i dzisiaj robie soki. A wogule to wczoraj uświadomiłam sobie że mija mi już 20 tygodni macieżyńskiego i to w przyszłym tygodniu wiec muszę szybko o wychowawcze. ale sie obudziłam z tym maciezynskim. masakra. A Sebek był wczoraj strasznie nieznośny:baffled:
no toś się obudziła, ja o wychowaczym mogłam tylko pomarzyć :-:)-:)-:)baffled::baffled:

no toś się obudziła, ja o wychowaczym mogłam tylko pomarzyć :-:)-:)-:)baffled::baffled:
Ja wcale nie miałam :-:)no::no: bo umowa do porodu była i macierzyński z ZUSu miałam:tak: a po macierzyńskim 13 dni do kuroniówki mi zbrakło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.
Byliśmy na uroczystej mszy z okazji wmurowania kamienia węgielnego pod pomnik bohaterów Wileńszczyzny,to 200 metrów od nas i wojsko było i strzelali :tak:i spotkałam znajomego z Lublina i poszliśmy do niego, to chłopaki pobiegali na podwórku a ja z jego żoną pogadałam,bo widziałyśmy się prawie rok temu:szok::tak:.I dopiero do domu się zawlekliśmy:tak::-D.
Zmykam,bo łóżka jeszcze nie pościelone i michę małżowi upichcić jak wróci.

WITAM się ,ale tu sie dzieje na forum...:tak:
wróciłam z pracy ,wprowadziłam wczasowiczów na pokój,az mi sie humor poprawił z lekka ,wkońxcu sie coś zacznie zarabiać:-D
Ja wczoraj odebrałam wypłatę ,a najśmieszniejsze jest to ,ze po godzinie już jej nie miałam ,ale wszystkie długi mamy pooddawane i zwisy popłacone:-D
teraz lecimy na czysto ,będzie na ogrodzenie działki ,bo jak nam geodeci ją wymierzyli to musimy sie przesunąć kilka ładnych metrów i siłą rzeczy dokupić ogrodzenia ,a że mamy betoniakawięc tych przęseł sie nazbiera
Dziś sie coś zaczęło dziać ludzi najechało ,na mieście tłok ,jak wracałam z pracy to zdziwiona byłam,ze tak gęsto
Natalineczka choć sie nie znamy to sto lat!!!!

reklama
Do góry