Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobrze ten twój Piotrek gada, skoro ty nie chcesz byc z nimi bo beda pic, a chcesz jechac nad jezioro, to w czym problem
przynajmniej sobie odpoczniesz
Luna jasne jedz sama a chlopem sie nie przejmuj.
moj pewnie jutro tez zapiwkuje ale oby chalupy nie rozwalil to przezyje.ja tez nie zamierzam siedziec o suchym pysku:-):-):-):-)
Ja też parasolki nie używałam, strasznie to upierdliwe
Z resztą moskitiery też nie, bo mi się wydaję, że pod nią duszno...
ja uzywlaam parasolke bo dostalam.przydala sie bo troche slonca w tamtym roku bylo.teraz nie uzywam.
a co do moskitiery-nie mialam i nie mam.ale jak Weronika w tamtym roku spala na dworzu a u nas sporo robactwa to jej zarzucalam na wozek poprostu sredniej gestosci firanke:-)
i starczylo
MAMITA
A jaka duza jest juz Twoja Zuzia i co juz potrafiSorki jesli to pisalas na wczesniakach a ja nie doczytałamA i jeszcze jedno ile wazylą po urodzeniu
Ja baldachimu nie uzywałam i nie mialam zamiaru uzywac bo to jest jedno wielkie zbiorowisko kurzuŁozeczka kupowałam z tych zwyklejszych za 130zł jedno i mateace gryczano-kokosowe chyba za 80zł jeden
A posciel razem z ochraniaczem ktora mi sie bardzo podobala i kosztowała 130 zl
no wlasnie-Weronika ma materac po Paulinie gabkowy i zamierzac wymienic.bo Paulina spala w lozeczku 4 lata a ta juz tez praiwqe 2.i pewnie jeszcze troche pospi bo szerokie.i takmysle czy zwykly gabkowy czy ten piankowo0grykowy
Rehabilitantka mówi że rozwój jest na poziomie 6-miesięcznego dziecka
ja ze swoja jezdzilam na poczatku co 2tyg do rehabilitantki tak przez pierwsze 4mieisace,pozniej co 3-4tyg.ale moja miala zwikeszone napiecie 4konczynowe ale nie az tak duze.no i nieforemn glowe i asymetrie ulozeniowa.
nie miala zadnych wylewow nic.ale do rehabilitantki jedzilam na kontrole i po teo zeby pokazala co cwiczyc.i sama z nia cwiczylam w domu 4-5razy dziennie i zaczela raczkowac jak miala 10misiecy a samachodzic jak miala 14.ale wczesniej atala przy meblach.zanim zaczela raczkowac a juz siedziala to zaczela przekrzywiac glowe na prawe(ale nie dziwne jak duza glowa to ciezka wiec rehabilitantka powiedziala zeby pod zadnym pozorem nie stawiac jej na nozki i nie pokazywac ze mozna chodzi bo ma raczkowac i koniec!wiec duzo czasu spedzala na podlodze:-)
no i zaczela raczkowac i kregoslup jej sie nap[rostowal,miesnie sie wzmocnily itd.
musisz z Zuzia cwiczyc duzo w domu i do reh jedzic co 2-3tyg
witam k... znowu mnie nerwy zjadły znowu na placu ale mam juz samochodzik to oswoje sie moze bedzie lepiiej :---(
ojoj.Asiu kochana tak bywa.za duzo nerwow za duza presja i tak juz jest.
dasz rade
Pochwale Wam sie ze dzis dostalismy prezent slubny od Agnieszki Davida i Emily.Lepiej trafic z prezentem nie mogli, strasznie sie ciesze ze dostalismy taki prezencik a nie inny:-):-)
..mam gosci
no wiesz,nawet sie nie pochwalilas co za prezent
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)co tu takie pustki
a już wiem pewnie wszystkim męzowie z pracy powracali i świętują początki weekendu ;-);-);-)
fajnie macie, ja dopiero w środe moją drugą połówkę odzyskam :----(
ale jak już odzyskam to wycisne jak cytrynę
dobrej i owocnej nocki życzę ;-);-);-)
Natalineczko
z okazji urodzin,które są raz w roku
niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku
Więc składam Tobie szczere życzenia,
Aby się spełniły najskrytsze marzenia.
ja rowniez dolaczam sie do zyczen:-)