oj kochana od razu widać że dawwwnnnnoooo ciebie nie byłoPatrysia, czy ty jesteś w ciąży? Matko, jak tu sie pozmieniało:-)
życzę powodzenia dacie radę a zawsze to oszczędność bo 2 pampersowców to spory wydateka moj maly wlasnie zasnal a ze chodzi juz bez pampka tylko na wyjscie zajkladamy...
no i teraz zasnal mi a nie mial zalozonego ale dobrze ze cerate mam podlozona
za niedlugo mala wyprowadzka na 2 tyg
oj jak sie ciesze i chyba juz definitywnie oducze malego nawet na dwor bede chodzi z nim bez pampka bo zaczyna mi ladnie wolac a jak nie to bede brala nocnik ze soba bo to akurat za blokiem mam piaskownice wiec daleko to nie jest ...
a tak to go przypilnuje
zyczcie mi powodzenia
medea słonko gdzie ty to mieściszja wlasnie pochlonelam drugie sniadanie- cała wilka micha sałatki z dwóch pomidorów 1 cbuli pół pęczka szypiorku i połowy śmietany- to z 3ma kromkami cchleba z masłem
a na śniadanie rano zjadłam 4 kanapki z szynka
uuuuu nasza służba zdrowia kochana ja ostatnio pytałam lekarza o spiralkę takie są nowe fajne nie uczulają podobno najbardziej pewne i pytam go otą konkretną a on sama spirala kosztuje 250zł i założenie z usg 200 no 450 za całość myślę ok cholera no nie stać mnie terazwczoraj sprzątam ginekologię patrzę cennik firm medycznych od których mój doktorek zamawia a tam jak wół cena spirali 70 zł netto no cholerni zdzieraczeWitam się tylko ia spadam zaraz bo A. ma dzisiaj wolne a ja mam wku-rwa Na 1 lipca Zuzia miała mieć urografie ale nie było miejsc w szpitalu i odesłali nas do domu. Miałam zadzwonic dziś i umówili nas na 20 sierpnia Ale jak wolnego łóżka nie będzie to tez termin przepadnie. Do tego drzwi wejściowe się popsuły i trzeba nowe kupić 800zł najtańsze No i oczywiście moja wina bo te co prawda 30 lat miały ale ja kazałam je obic przy okazji remontu prtzedpokoju no i już sie zamka nie zamontuje a odpowiednio do wieku drzwi nowego sie nia da wprawić
Do tego pada ciągle, a do mamy chce śmignąć bo dzisiaj imieninki ma-Elżbieta
a u mnie zupka antoszki juz ugotowana nasz barszczyk bulgocze na kuchence pranko wywieszone łazienka błyszczy i pokój dzieciuaków tez jeszcze nasz pokój kuchnia korytarz i będzie wsio zrobione jakoś mnie dzisiaj na porządki wziełoa wczoraj w pracy narobiłam sie jak dziki osioł dzisiaj będzie zdeczka lżejmyślałam że zasnę w dom ku jak kamień a tu moje kochanie do 2 spać mi nie dało:-)a potem o 6 pobudka piotr do pracy ja z antoszką bo juz nie spał w nocy miał 4 pobudki ale kawulec działa cuda