reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
oj kochana Ty naprawde nie masz co zrcuucac, bo pod koniec ciazy topraktycznie gdyby nie troche brzuszka to nie bylooby widac ze w ciazy jestes:-p:-p:-p

Dzięki :-) Ale waga mówi co innego:dry:

Wkoncu do Was dotarłam baby:tak::tak::tak:Ale od rana wziełąm sie za sprzatanie i prasowanie:szok:;-)
Wyprasowałam ponad polowe z tego co mialam i prawie wszystko posprzatałam,do tego usmazyłam sobie jeszcze schabik na jutro:tak::tak::tak:

Pogoda taka sobie-rano było przyjemnie bo bez slonca i wiaterek a teraz pada i jest słonce za takimi penerskimi chmurami ale jakos nie mozes ie przebic:no::no::no:
Niedlugo poloze mlode spac i sama chyba tez sie przespie

U mnie czarne chmury nad blokiem.Zmykam,do później babeczki;-):tak:.

U mnie też paskudnie za oknem. Pogoda idealna do spania, ale mogę sobie tylko pomarzyć :sorry2:

Mój nos mi mówi, że Niki coś dla mnie wyprodukowała :-p

hej hej hej

wpadlam sie przywitac i zaraz zmykam sie szykowac bo jade z lali na miasto Musze popatrzec za sandalkami dla laury bo te co ma to jakos male wygladaja i jak idzie to paluszki leca do przodu tak ze prawie wychodza z sandalka:baffled:
Znajac swiat nic nie kupie ale warto sie przejsc:tak:
Nie wiem czy nie zacznie padfac bo pochmurno:baffled:

Dzis gadam z moim o tej oszczednosci na wodce a ten do mnie Kochanie kupimy Biala Dame nie chce oszczedzac zeby goscie sie pochorowali:baffled: Jeszcze mu potruje bo za te 800zl to napoje bede miala:happy2:
Ale on uparty jest:-D:-D:-D:-D
przeciez np Sobieska to dobra wodka watpie zeby ktos sie pochorowal no chyba ze ktos pic nie umi to nawet po balej damie sie pochoruje:-D:-D:-D:-D
a moj maly wlasnie zasnal a ze chodzi juz bez pampka tylko na wyjscie zajkladamy...
no i teraz zasnal mi a nie mial zalozonego ale dobrze ze cerate mam podlozona :tak:

za niedlugo mala wyprowadzka na 2 tyg :-D:-D:-D
oj jak sie ciesze i chyba juz definitywnie oducze malego nawet na dwor bede chodzi z nim bez pampka bo zaczyna mi ladnie wolac a jak nie to bede brala nocnik ze soba bo to akurat za blokiem mam piaskownice wiec daleko to nie jest ...
a tak to go przypilnuje
zyczcie mi powodzenia :cool2::cool2::cool2:
Dacie napewno rade:tak::tak::tak:

witam i ja kobietki dzis wzielam sie za pozadki i jakos tak mnie pochlonely ze wczesniej nie mialam czasu zaajrzec

Ostatnia edycja:
Patrysia, kciuki zaciśnięte :tak:

Ja po pierwszej ciąży z końcem połogu wróciłam do wagi:tak: a przytyłam 22kg, a teraz wszystko zostawiłam w szpitalu :-D 11kg
A le to nie znaczy, ze nie mam czego zrzucać, niestety:baffled:
hi hi ja tez ze szpitala wyszłam z wagą mniejszą niż przed ciążą bo ja w ciąży schudłam:-D:-Dale mam co gubić:tak:
Wkoncu do Was dotarłam baby:tak::tak::tak:Ale od rana wziełąm sie za sprzatanie i prasowanie:szok:;-)
Wyprasowałam ponad polowe z tego co mialam i prawie wszystko posprzatałam,do tego usmazyłam sobie jeszcze schabik na jutro:tak::tak::tak:

Pogoda taka sobie-rano było przyjemnie bo bez slonca i wiaterek a teraz pada i jest słonce za takimi penerskimi chmurami ale jakos nie mozes ie przebic:no::no::no:
Niedlugo poloze mlode spac i sama chyba tez sie przespie

U mnie jeszcze cała noc padalo i grzmiało:no:
kochana to obie mamy powera do sprzątania:-)
Do pozniej MARTA:-):tak:

A moje daje niezłego czadu:wściekła/y:Dominik jzu sie polozył a dziewczynki marudza,rycza i skacza z krzeseł na naroznik
bo szczypiorki sa niezmordowane:-D:-D:-D
dowiklus a małż w wakacje przyjedzie czy nie???

MALINUS
Ja nie mam pojecia kiedy On pierwszy raz przyjedzie:no:
Jak juz pisalam wczesniej byc moze w sierpniu my pojedziemy do Niego ale to jest malo prawdopodobne bo samolotem z Nimi sama nie polece a samochodem to za duuuzo godzin

Ide Je pozlozyc bo zwariuje

MALINUS
Ja nie mam pojecia kiedy On pierwszy raz przyjedzie:no:
Jak juz pisalam wczesniej byc moze w sierpniu my pojedziemy do Niego ale to jest malo prawdopodobne bo samolotem z Nimi sama nie polece a samochodem to za duuuzo godzin

Ide Je pozlozyc bo zwariuje
a macie możliwość gadania sobie codziennie??????????
zadowolony małż z pracy???????

my wlasnie zjedlismy rosolek- pati poszedł na dwór, a ja mam dalej blogi spokój i nc nierobienie:-):-):-):-)

reklama
Do góry