reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny, dwa dni do nadrobienia, czyli 7 dużych stron. Masakra, ale dałam radę. Najpierw odpiszę, później popiszę

Agnes, co z tym pieprzem???

Joasiu, spóźnione życzonka

Mamita, a skąd dokładnie jesteś? Może wypad na spacer, jeśli nie kawucha?

W rzeczy samej

Medeuska-ja uważam, że jeśi już cos kupić, to raz a pożadnie, bo szkoda kazdych pieniedzy wyrzuconych w bloto. Kupcie wyrko takie zeby juz bylo i bylo a nie rozlecialo sie zaraz po gwarancji. Ja wiem, że to kosztuje, ale jak juz pchac sie w kolejny kredyt czy pozyczki, to na cos co warto.

Agnes-doszłam-nie mam pojęcia ile taka szczepionka kosztuje, alce z tego co pamiętam mój nie płacił, lub płacił malutko.

Anabuba gratuluje nocnika. Mojaej się odmieniło i nie dosc, ze nie wola to jescze z niego ucieka. Masakra.

Wiki
-trzymaj się, ciężko wiadomo, ale zawsze jesteście do przodu, bo możecie pogadac codziennie. maluchy wkurzają, bo TY podminowana chodzisz, a może czegoś Ci brakuje?? Czy ty aby na pewno sie nie głodzisz? A może tabletki antykoncepcyjne bierzesz???

ja na telefonie a Wy tu szalenstow:szok::szok:
Ja policzylam sobie ilezaoszczedze na wodce jak bym wziela zamiast Bialej Damy np Spolice UWAGA!!! 840zl:szok::szok:
Sobieski 300zl Bols 420zl:szok::szok:
To spore oszczednosci, bardzo spore.Ja głosuję za SOPLICĄ

ja tez się zmywam bo po tym piwie to mi sie literki zlewają :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i zaraz odpłyne przed klawiaturą :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
I my smiemy nazywac sie matkami siedzacymi z dziecmi:-D:-D:-D
Śmiech:-D:-D:-D
nałogowe palaczki, alkoholiczki i uzależnione od BB!!!:-D:-D:-D-Tylko bez urazy tym co nie pala i nie pija:-)

nikogo nie ma to ja ide się położyc- u mni eleje- wiec ogłaszam dzisiaj dzien leniwca!!
:-D:-D:-D
ja myślałam, że to wczoraj !!! Dzisiaj zapierniczam, tylko po co , ale to potem...

dziewczyny witajcie po malej przerwie.....
Ale ostatnio jakos nie bylo czasu...
dzis mielismy ostatnie szczepienie Sewka a w styczniu (miesiac w ktorym bede rodzic) mamy bilans 2 - latka mysle z e urodze w miare szybciej wiec od razu pojde hurtowo na pierwsze szczepienie dzidzi i na bilans :-D
Witaj Kochana, co za plany, ciekawe czy się powiodą, no oby, skoro tak ma byc

No i tyle miałam zaznaczone, cos mi sie mało zdaje, ale moze cos sie zgubilo.

Ostatnia edycja:
No to teraz o sobie.

Mój sie rozłozył, jelitówka, no oby tylko mała nnie złapała, ale chyba już by miała, gdyby miała miec, to 3 dzień. Nadal M jest na urlopie i wkurzam sie coraz bardziej. Niby zmywa ale co by nie pomógł, to jeczy i zrzedzi, ze nie zrobione, ze on musi, jak k... nie to nie. Nic mu nie pasuje, ponad tydzien w domu jest i z mala moze ze 3 razy sie pobawil a tak ponoc by sie z nia bawil, gdyby taki zmeczony z pracy nie wracal..... Zla jestem, bo obiecal wstawac do malej w nocy jak nie bedzie szedl do pracy, czyli weekendy, no nie dosc, ze te weekendy to mu jakos nie ida, to w urlop mu sie nie chce. Albo mi powie -ja wczoraj bylem, no *****, a ja od poltora roku... Wsciekam sie bo sil mi juz brak.

Mowilam wam, ze serducho mnie boli i do lekarza musze w koncu pojsc, no to poszlam dzis. Podlaczyli mnie do ekg . Doktórka mówi, jak ma pani urlop jeszcze, to preciutko odpoczywac.
Nie no spoko, pani doktor.
Mowie jej , ze jestem na wychwawczym-tylko wzrok podniosla i pokiwała glowa bardziej do siebie nic do mnie. Mowi, ze to na tle nerwowych, zakaz dzwigania, denerwowania sie, kurcze-palenia, duzo odpoczywac(śmiech-juz to widze, moj sie dzieckiem i domem zajmuje a ja spie, hihihi). No nie powiem, Piotr cos mi pomoze, ale przy tym jest tyle min, gadania, zrzedzenia, ze tylko bardziej sie denerwuje i wole sama, albo odechciewa mi sie wszystkiego i juz nic nie robie, no w dupie zaczynam wszystko miec. On chce matke, zone, kochanke, kucharke i sprzataczke-jeszcze w makijarzu i nienagannej fryzurze-fuck! Nie spie po nocach, bo mala tez nie spi, nie spie w dzien, bo sa inne rzeczy do roboty, niech no sam przez tydzien w moim miescu posiedzi to zobaczy jak jest slodko.
Wiem, ze Wy to wszytsko znacie z autopsji, ale w koncu trzeba cos z siebie wyrzucic...

Zapisala mi tylko magnes, bo mówi, ze nic nie warto kupowac, tylko troche odpoczynku i spokoju.

No sosik już dochodzi, ziemniaczki się gotują ale już jestem głodna.
Była u mnie teściowa a ja poszłam do piwnicy poprzebierać ciuchy po Sewerynie no i nawet perę już wzięłam do prania. Seweryn oczywiście poszedł z babcią ale pewnie niedługo przyjdzie bo dziadki jaką do miasta

No to teraz o sobie.

Mój sie rozłozył, jelitówka, no oby tylko mała nnie złapała, ale chyba już by miała, gdyby miała miec, to 3 dzień. Nadal M jest na urlopie i wkurzam sie coraz bardziej. Niby zmywa ale co by nie pomógł, to jeczy i zrzedzi, ze nie zrobione, ze on musi, jak k... nie to nie. Nic mu nie pasuje, ponad tydzien w domu jest i z mala moze ze 3 razy sie pobawil a tak ponoc by sie z nia bawil, gdyby taki zmeczony z pracy nie wracal..... Zla jestem, bo obiecal wstawac do malej w nocy jak nie bedzie szedl do pracy, czyli weekendy, no nie dosc, ze te weekendy to mu jakos nie ida, to w urlop mu sie nie chce. Albo mi powie -ja wczoraj bylem, no *****, a ja od poltora roku... Wsciekam sie bo sil mi juz brak.

Mowilam wam, ze serducho mnie boli i do lekarza musze w koncu pojsc, no to poszlam dzis. Podlaczyli mnie do ekg . Doktórka mówi, jak ma pani urlop jeszcze, to preciutko odpoczywac.
Mowie jej , ze jestem na wychwawczym-tylko wzrok podniosla i pokiwała glowa bardziej do siebie nic do mnie. Mowi, ze to na tle nerwowych, zakaz dzwigania, denerwowania sie, kurcze-palenia, duzo odpoczywac(śmiech-juz to widze, moj sie dzieckiem i domem zajmuje a ja spie, hihihi). No nie powiem, Piotr cos mi pomoze, ale przy tym jest tyle min, gadania, zrzedzenia, ze tylko bardziej sie denerwuje i wole sama, albo odechciewa mi sie wszystkiego i juz nic nie robie, no w dupie zaczynam wszystko miec. On chce matke, zone, kochanke, kucharke i sprzataczke-jeszcze w makijarzu i nienagannej fryzurze-fuck! Nie spie po nocach, bo mala tez nie spi, nie spie w dzien, bo sa inne rzeczy do roboty, niech no sam przez tydzien w moim miescu posiedzi to zobaczy jak jest slodko.
Wiem, ze Wy to wszytsko znacie z autopsji, ale w koncu trzeba cos z siebie wyrzucic...

Zapisala mi tylko magnes, bo mówi, ze nic nie warto kupowac, tylko troche odpoczynku i spokoju.
Tak to właśnie z nimi jest. Po prostu masakra

Jadźka, nie miałysmy okazji się poznać. Witam serdecznie.
WITAM, WITAM

Pusto tu o tej porze:tak:. A u mnie szaleje burza więc pewnie będę musiała wyłączyć laptopa żeby mi go nie skasowało;-):-D:-D:-D bo się ładuje...
Poza tym pisanie razem z maluchem nie należy do najciekawszych...

reklama
Czesc nareszcie jestem
no to dorze-i jak samopocucie-lepeij?
No to teraz o sobie.

oj kochana, oszczedzajs ie bo nie daj boże bedzie gorzej to potem i Ty i M bedziecie płakac:no::no::no::no:

co do wersalki na drożsża nie ma szans- bieremy nahtansza a najlepiej wogole kredytu bysmy nie brali-,jak bedzie jakas kasa tylko to msimy ktorys splacic jak najszybciej i tak po kolei- no teraz nam brakuje na zcie jak jeszcze Zuzi nie ma i są moje peniadze, jak zuzia bedzie to bedzie porzeba kas na nia i potem jak mi przejdze macierzynski to na wychowawczym wogóle bedzie kicha:baffled:
a kupic musimy, dlatego kupujemy najtansze:baffled:

Do góry