reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a moj maly wlasnie zasnal a ze chodzi juz bez pampka tylko na wyjscie zajkladamy...
no i teraz zasnal mi a nie mial zalozonego ale dobrze ze cerate mam podlozona :tak:

za niedlugo mala wyprowadzka na 2 tyg :-D:-D:-D
oj jak sie ciesze i chyba juz definitywnie oducze malego nawet na dwor bede chodzi z nim bez pampka bo zaczyna mi ladnie wolac a jak nie to bede brala nocnik ze soba bo to akurat za blokiem mam piaskownice wiec daleko to nie jest ...
a tak to go przypilnuje
zyczcie mi powodzenia :cool2::cool2::cool2:

hej hej hej

wpadlam sie przywitac i zaraz zmykam sie szykowac bo jade z lali na miasto Musze popatrzec za sandalkami dla laury bo te co ma to jakos male wygladaja i jak idzie to paluszki leca do przodu tak ze prawie wychodza z sandalka:baffled:
Znajac swiat nic nie kupie ale warto sie przejsc:tak:
Nie wiem czy nie zacznie padfac bo pochmurno:baffled:

Dzis gadam z moim o tej oszczednosci na wodce a ten do mnie Kochanie kupimy Biala Dame nie chce oszczedzac zeby goscie sie pochorowali:baffled: Jeszcze mu potruje bo za te 800zl to napoje bede miala:happy2:

hej hej hej
Dzis gadam z moim o tej oszczednosci na wodce a ten do mnie Kochanie kupimy Biala Dame nie chce oszczedzac zeby goscie sie pochorowali:baffled: Jeszcze mu potruje bo za te 800zl to napoje bede miala:happy2:
Na pewno się nie pochorują jak wcale pić nie będą;-):-p:tak::-D:-D:-D.
Po stawianiu systemu pustki w kompie i wsio trzeba wgrać:angry::angry:.Fotki to wieczorem chyba będą:wściekła/y::-(.

ja wlasnie pochlonelam drugie sniadanie- cała wilka micha sałatki z dwóch pomidorów 1 cbuli pół pęczka szypiorku i połowy śmietany- to z 3ma kromkami cchleba z masłem:szok::szok:

a na śniadanie rano zjadłam 4 kanapki z szynka:szok::szok:

Witam się tylko ia spadam zaraz bo A. ma dzisiaj wolne a ja mam wku-rwa :szok::szok::szok: Na 1 lipca Zuzia miała mieć urografie ale nie było miejsc w szpitalu i odesłali nas do domu. Miałam zadzwonic dziś i umówili nas na 20 sierpnia:szok::szok: Ale jak wolnego łóżka nie będzie to tez termin przepadnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Do tego drzwi wejściowe się popsuły i trzeba nowe kupić 800zł najtańsze:no: No i oczywiście moja wina bo te co prawda 30 lat miały ale ja kazałam je obic przy okazji remontu prtzedpokoju no i już sie zamka nie zamontuje a odpowiednio do wieku drzwi nowego sie nia da wprawić:baffled::baffled::baffled:

Do tego pada ciągle, a do mamy chce śmignąć bo dzisiaj imieninki ma-Elżbieta:-D:-D

reklama
hej hej hej

wpadlam sie przywitac i zaraz zmykam sie szykowac bo jade z lali na miasto Musze popatrzec za sandalkami dla laury bo te co ma to jakos male wygladaja i jak idzie to paluszki leca do przodu tak ze prawie wychodza z sandalka:baffled:
Znajac swiat nic nie kupie ale warto sie przejsc:tak:
Nie wiem czy nie zacznie padfac bo pochmurno:baffled:

Najlepiej kup Soplicę i niech mąż spróbuje i potem w tym samym sklepie zaopatrzenie dla gości zrobić. My zawsze bols bols a raz kupiłam w pierwszym lepszym monopolu i wszyscy zdychali :szok::baffled:

Do góry