reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :tak:

Wiedzę, że wczoraj wesoło było :tak:

Ja jestem ale na godzinke zmykam na Housa;-):tak:.

Ja padłam przed...

...no faje!
hmmmm,ale wydawalo mi sie ze mials inny wozek?to ta budka co widzialam?a co z poprzednimi?juz sprzedane?...

budę sprzedałam :-p teraz mam 3 :-pspacerówkę dla Helenki, spacerówkę dla Niki i ten w którym jeżdżą obydwie :sorry2: To taki nałóg mały :cool2:

zapomniałam sie pochwalic-moja Weroniak powoli zaczyna cos kokjarzyc z nocnikiem jednak.
dzis ja wyszłam z łazienki a ona do mnie leci z nocnikiem i yyyy krzyczy.pytam czy siusiu chce a ona kiwa ze tak.wiec mówie szyvbko szybko to ona do pokoju,stawia nocnik przy łozku tam gdzie go stwaiam ja ja sadzam i ja posadziłam.chciala teletubisie bo dostala takie male zabaweczki noi słysze-działa wytoczono:-):-):-)
gruba robota poszła do nocnika:-):-):-):-)

w ogóle dzis nam sie udało bo tylko 2 tetry zmoczyła a tak to złpałam na nocnik.no jakos tak malo sika ale tez nieduzo pije.

No to ogromne gratulacje dla MAŁEJ :tak::tak::tak:

nie i chyba nie bede go miala bo u nas to tylko kwestia papierka :))

Ale zastanawiam sie nad wodka moj uparl sie na Biala Dame a ja to bym kupila jaks inna

Papierek papierkiem, ale cała uroczystość, goście...

Mam już dośc wszystkiego dzieci dopiero zasneły płakac mi sie chce bo nie daje rady staram sie ake nie wychodzi kładłam Kamilka chyba z 10 razy spac nie zasna dopiero teraz miałam ochote wyzucic ich na balkon i niech sobie tam siedzą niewiem czemu tak myslałam ale mam już dość

Rozmazałam sie jak mała dziewczynka co za wstyt :-)

I dobrze, bo to ulgę przynosi, moje też wczoraj dokazywały, myślałam że jo podusze :-(

...

Wiktoria, dowikla z chłopem źle a bez chłopa jeszcze gorzej:baffled: ALe dacie radę;-) A te fajki to pewnie ze samotności-bo ja też czasem zapale jak sama siędzę:sorry2:

Święta prawda :-D

ja na telefonie a Wy tu szalenstow:szok::szok:

Ja policzylam sobie ilezaoszczedze na wodce jak bym wziela zamiast Bialej Damy np Spolice UWAGA!!! 840zl:szok::szok:
Sobieski 300zl Bols 420zl:szok::szok:

To ja bym postawiła na Pana Tadeusza :-p

d...

<maciek_> pojechalismy do szpitala
<maciek_> a tam dwie kolejki: polamane nogi (narciarze), polamane rece (snowboardzisci) ;d
<maciek_> no i 3cia, ale malo ruchliwa - nieprzytomni.

...

Normalnie sikam...:-D:-D:-D:-D

No i to by było na tyle bo towarzystwo głodne... Lecę jakieś śniadanko sklecić...

no trochę spokoju ;-)
JADZKA przepis na salatkę na wątku z przepisami :tak:
Wybaczcie ze nie popisze z Wami dzis mamy z mężem 13 rocznice ślubu wywiezlizmy starszaki do babci Gabi spi wiec moze zajmiemy sie troche sobą :zawstydzona/y::-ppiwko moze jakieś masaz no potem to sie zobaczy
Milego wieczorku do jutra :-D:-D
wszystkiego dobrego morza miłości szacunku i zaufania:tak:
cześć dziewczyny, znowu mam zaległości ale już się tłumaczę: w niedzielę Mika miała zatrucie pokarmowe i cały dzień wymiotowała, nie miałam już siły na bb zwłaszcza, że mieliśmy gości na obiedzie więc totalne urwanie głowy:baffled::baffled::baffled::baffled:
wczoraj jeszcze Misia siedziała w domu bo była strasznie słaba i przyjechała do niej moja mama a jak wieczorej ją m odwoził do domu moim samochodem to miał wypadek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:na szczęście nic nikomu sie nie stało ale ja na tej swojej wsi bez samochodu jak bez ręki, dojazd do mamy żeby przywieźć Misię zajmuje mi godzinę a potem jeszcze muszę się dostać do pracy a to jest po drugiej stronie miasta:szok::szok::szok::szok::szok:masakra normalnie, do tego mamy mandat za wczoraj 300 zł:szok::szok::szok::szok:do zapłacenia w ciągu 7 dni i remont samochodu a kasy 0:-:)-:)-:)-:)-(już nie wiem co mam robić:no:
ups agunia to się narobiło:szok::szok:napisz coś więcej:tak:
Witajcie kochane po dłuuugiej przerwie...
Dzis jeszcze nie bardzo będę miała czas na posiedzenie z wami, ale obiecuję, że od jutra pogadamy sobie..., a dużo jest do opowiadania:-)
jupiii witaj!!!!!! jak budow dzieciaki no pisz kochana pisz bo co jakiś czas byłaś wywoływana i już traciłyśmy nadzieję że wrócisz:tak:
Mam już dośc wszystkiego dzieci dopiero zasneły płakac mi sie chce bo nie daje rady staram sie ake nie wychodzi kładłam Kamilka chyba z 10 razy spac nie zasna dopiero teraz miałam ochote wyzucic ich na balkon i niech sobie tam siedzą niewiem czemu tak myslałam ale mam już dość
kochana rozumiem to..to przemęczenie dołek ja też tak czsami mam jak cała 3 czegoś chce to bym ich najchętniej w pokoju zamkneła albo sama gdzieś poszła:zawstydzona/y:

reszty z rozpędu nie zaznaczyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wódka j na "weselu" nawet nie wiem jaką miałam ale ja to miałam wesele hi hi 12 osób:-D:-D:-Dale to juz dawno i nie prawda:no:teraz może kolejne przede mną:confused::confused::-D

a ja dopiuero dzisiaj mam czasu troszkę na kompa :tak:w pracy ok i powiem wam że fajnie tak wieczorkiem wyjść z domku do pracy :tak:nie muszę się martwić o kolacyję mycie dzieciaków łóżka jak wracam dom śpi nooo prawie bo wczoraj moje kochanie czekało zwarte i gotowe:-p
antoni dalej taki upierdliwus nocny ale druga jedynka górna mu wychodzi:tak:kciukasy trzymam anabubka:tak:
no spadam jeszczedo rowu bo potem muszę obiadzio gotować

No dziisaj sporo czytania miałam:sorry2:
o 7.30 wstałam bo jakos sie przebudzilam jak M do pracy wychodzil i ju zasnac ni eumialam, musialam zjsc sniadanko... zjadłam i poczytalam- teraz moge isc spac:-D:-D moze za chwile sie jeszcze poloze.. zobaczymy;-)
no ale ty to chyba soczek co????????????????:confused::-p
No soczek socek a coś Ty myślała:-p:-p

Oj wikuś wikuś, jutro będzie lepiej:tak::tak::tak:

Ta z Czech to chyba takie wieksze flaszeczki były-o ile pamiętam;-) napisałam że butelka fajna ale nie znaczy że bym na nią "poleciała". Zgadzam sie z Tobą-wiadomo jak wesele to wydatki, ale jak kogoś stać to niech kupuje. ja byłam na weselu kumpeli to na drugi dzień chora jak nie wiem a okazało się że to bimber:szok::szok::szok:
hihi u mojego wujka tez byl bimber ale w osobnej wielkiej butli takiej specjlnej na szwedkim- wiejskim stole- to Wam powiem że jako pierwszy zzszedł:szok: razem z wszystkimi wyrobami wiejskimi:szok::szok::szok:

ja na telefonie a Wy tu szalenstow:szok::szok:

Ja policzylam sobie ilezaoszczedze na wodce jak bym wziela zamiast Bialej Damy np Spolice UWAGA!!! 840zl:szok::szok:
Sobieski 300zl Bols 420zl:szok::szok:
Ja bym głosowala na Soplice:tak: niedosc ze najwiecej zaoszcdzici to i wodka dobra:tak::tak:

reklama
Dzień dobry DZIEWCZYNKI. Nocka była nieciekawa bo Sebek dwa razy się budził. A rano jak m mnie budził to tak mnie oczy szczypały że myślałam ze nie otworze. Wczoraj już nic nie miałam siły do was pisać. Pojechałam do brzegu wpadłam odwiedzić koleżankę i jak od niej wychodziłam zobaczyłam że nie mam portfela i musiałam wracać do domu bo ani nie maiłam kasy ani dokumentów żeby z konta wybrać masakra. A oprócz tego ani prawka nic jak policja by stała to nie wiem.:baffled:

Oprócz tego jak siedziałam u tej kumpeli to ona musiała na chwilę wyjść więc pomyślałam że zajrzę do was i co nie mogłam się zalogować bo zapomniałam hasła:confused::baffled:
Przyjechałam nakarmiłam Seweryna bo Sebastian zjadł w aucie i poszłam z chłopakami na dwór chłopakami od razu na dwór. wróciłam ok 21 potem kąpiele kolacja i już nie miałam siły

Do góry