reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatulka ty też tu?;-) to ja się dołącze jeśli Mamy pozwolą:-)

U nas burza na zmianę z tropikiem...zwariować można.

Idę troszkę poczytać, żebym była w temacie:tak:

Pozdrawiam!!!

jestem
posprzane,obiad wczorajszy.dziewczyny pomoczyly sie basenie prawie 2 godz a teraz mala spi a duza sie bawi.poczekmy tak do 16 i znow na dwor.
ja sie czuje nie najlpeije atak bym sie przez te 2 dni ladnie oplaila:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam i ja:-)
Własnie konczymy sniadanko i idziemy albo na podworko albo na balkon:tak:Pogoda dzisiaj zapowiada sie super:tak::tak:Wiec rozłoze mlodym basenik a sobie wezme krzesełko i bedziemy na słoneczku

Dowikla fajnie,ale ja Cie opieprze!!!!!!!!!
na balkonie ale na sloncu i dzeci nic na glowach nie maja?????????nawet zadnego parasola?
chcesz zeby udaru dostaly????:no::no::no:

Jak ja wam zazdroszcze tego raida. Ja nie moge uzywac, bo ryby w zbiorniku tez by padly.
u mnie tez kawraium i poki yby siedobrze maja,ale wlaczam rajda pare metro od akwarium i sie wsyztsko rozchodzi bo nie mam drzwi.
dzis rano na podlodze kupe trupow owadzich bylo

farbujesz wlosy w ciazy???? moj ginekolog odrazu mi zabronil farbowania nawet farbami bez amoniaku to byla pierwsze rzecz ktora mi odrazu powiedzial
bo widzial ze farbuje:baffled::baffled::baffled::baffled:

ja tez nie lubie jak m jest dlugo w domu bo nic nie zrobie i czesto mamy wojne o byle gowno:baffled::baffled::baffled::baffled:

moja jak jest w domu to mie tez szlag trafia,tzn rano po mi psuje caly plan dzialania.
a co do farbowania.ja sie farbowlaam w obydwu ciazach(tzn nie co mieisacale ze 2 razy na pewno),i kolor wychodzil taki jak potrzeba.

[

Anabubka u nas nic a Darka praca przy Racławickiej pływa !!!!!!
Zalało im cały dół w willi ,w której pracuje.
Normalnie nikt nie pomyślał,żeby jakieś zabezpieczenia porobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Serwerownia ,basen,pracownia acountów,i pomieszczenia chronione normalnie pływają.:baffled::baffled::baffled:
Mają tak 35-45 cm wody.
Horror normalnie.

no slyszalam ze oberwanie chmury bylo w stolicy.a ta burza tak przeleciala kolo mnie,doslownie

ale fajne zdjecia.....
dowiklus a gdzie Ty w kapieloweczkach albo i topless :-D:-D:-D:-D

anabubka chyba przeslala mi to cieplo jak rano do niej pisalam :cool2::cool2::cool2:
u nas tez sie upalnie zrobilo.... :-):-):-)

heheeh no widzisz.poczarowalam i dolecialo:-D

agenciara z Ciebie ja to w staniku nie moge wyskoczyc bo zachwile napalali by sie tam na drugim dachu w obok bloku bo cos robia wiec nici :-D

ale wiesz ze w ciazy sie oplac nie mozna specjalnie.!szczegolnie brzucha wystawiac.
ja lazilam z golym brzuchem ale nie lezalam specjalnie plackiem zeby go opalic,ale jak byl ula to nachwile wuylazilam.

Jednak zrobie mu frytki przynajmniej zje.

Ja myślałam żeby Seweryna zapisać na tańce albo coś w tym stylu ale u nas raczej dla takich maluchów to niema fajnych zajęć. W sumie to muszę się rozejżec, bo założyłam z góry

wiem czego wczoraj nie zalatwilam.mialam wejsc do centrum kultury i zobaczyc czy sa jakies tance dla Pauliny:baffled::baffled:
fuck!

A ja farbowała i w jednej i w drugiej ciąży :sorry2:

Napiszę wam tylko, że Niki przybrała na wadze 29 dkg :tak::tak::tak:
Ostatnio miała 3122 a dzisiaj 3410 :tak:

Goraco jak w piekle :zawstydzona/y:

to dobrze!najwazniejsze ze do przodu!

Agatulka ty też tu?;-) to ja się dołącze jeśli Mamy pozwolą:-)

U nas burza na zmianę z tropikiem...zwariować można.

Idę troszkę poczytać, żebym była w temacie:tak:

Pozdrawiam!!!
witamy

Jest na suwaczku :tak: 3 tyg i 5 dni :tak:

Ona przy urodzeniu miała 3000, ale spadłą do 2690. Ale ponoć wcześniakom tak się zdarza :tak:
sporo spadłooo
ale dobrze ze nabieraaa i często piszesz ze przybywa wiec to plusikkkk
a mleczko mamusiowe czy się nie udało???

u nas po obiadku podziubali w taki upał nikomu sie jeść nie chce
wezmę im banany na dwór może to dziubną
i chodź upierałam się nad obcięciem włosków córci bo ma takie długie piękne ale kurcze ma taką nadpotliwość i może jej lżej będzie choć do karku by 2 kitki muc zobic ale to musze strawić

ja ostatnio co jakiś czas byłam na solarce by cos było widać ale no słonko lepszeee
szybko się opalam po tacie to mam hehehe

jeny 30 jest na bank u nas w radio potwierdzili skwar jak diabli

no to wyłazimy

reklama
Do góry