jestem
posprzane,obiad wczorajszy.dziewczyny pomoczyly sie basenie prawie 2 godz a teraz mala spi a duza sie bawi.poczekmy tak do 16 i znow na dwor.
ja sie czuje nie najlpeije atak bym sie przez te 2 dni ladnie oplaila
Witam i ja:-)
Własnie konczymy sniadanko i idziemy albo na podworko albo na balkonPogoda dzisiaj zapowiada sie superWiec rozłoze mlodym basenik a sobie wezme krzesełko i bedziemy na słoneczku
Dowikla fajnie,ale ja Cie opieprze!!!!!!!!!
na balkonie ale na sloncu i dzeci nic na glowach nie maja?????????nawet zadnego parasola?
chcesz zeby udaru dostaly????
Jak ja wam zazdroszcze tego raida. Ja nie moge uzywac, bo ryby w zbiorniku tez by padly.
u mnie tez kawraium i poki yby siedobrze maja,ale wlaczam rajda pare metro od akwarium i sie wsyztsko rozchodzi bo nie mam drzwi.
dzis rano na podlodze kupe trupow owadzich bylo
moja jak jest w domu to mie tez szlag trafia,tzn rano po mi psuje caly plan dzialania.
a co do farbowania.ja sie farbowlaam w obydwu ciazach(tzn nie co mieisacale ze 2 razy na pewno),i kolor wychodzil taki jak potrzeba.
[
Anabubka u nas nic a Darka praca przy Racławickiej pływa !!!!!!
Zalało im cały dół w willi ,w której pracuje.
Normalnie nikt nie pomyślał,żeby jakieś zabezpieczenia porobić
.
Serwerownia ,basen,pracownia acountów,i pomieszczenia chronione normalnie pływają.
Mają tak 35-45 cm wody.
Horror normalnie.
no slyszalam ze oberwanie chmury bylo w stolicy.a ta burza tak przeleciala kolo mnie,doslownie
heheeh no widzisz.poczarowalam i dolecialo
agenciara z Ciebie ja to w staniku nie moge wyskoczyc bo zachwile napalali by sie tam na drugim dachu w obok bloku bo cos robia wiec nici
ale wiesz ze w ciazy sie oplac nie mozna specjalnie.!szczegolnie brzucha wystawiac.
ja lazilam z golym brzuchem ale nie lezalam specjalnie plackiem zeby go opalic,ale jak byl ula to nachwile wuylazilam.
Jednak zrobie mu frytki przynajmniej zje.
Ja myślałam żeby Seweryna zapisać na tańce albo coś w tym stylu ale u nas raczej dla takich maluchów to niema fajnych zajęć. W sumie to muszę się rozejżec, bo założyłam z góry
wiem czego wczoraj nie zalatwilam.mialam wejsc do centrum kultury i zobaczyc czy sa jakies tance dla Pauliny
fuck!
A ja farbowała i w jednej i w drugiej ciąży
Napiszę wam tylko, że Niki przybrała na wadze 29 dkg
Ostatnio miała 3122 a dzisiaj 3410
Goraco jak w piekle
to dobrze!najwazniejsze ze do przodu!
Agatulka ty też tu?;-) to ja się dołącze jeśli Mamy pozwolą:-)
U nas burza na zmianę z tropikiem...zwariować można.
Idę troszkę poczytać, żebym była w temacie
Pozdrawiam!!!
witamy