Jadźka
mama 2 synów
No Hej na chwilkę zajrzałam. wykąpałam sie , pranie powiesilam , następne wstawiłam , nawet trochę posprzątałam i podłogi umyłam. na dworze ukrop ale wole to niż wcześniejszą pogodę.
Ale fajne fotki... Fajnie im w tym basenie.
ale Ci fajowo z tym balkonem, BOOOOMBA
Mój m jak kupił Sewerynowi 2 lata temu basen to myślałam że go ubije. kupił taki że i ja tam spokojnie wejde razem z nim. I nie było by problemu tylko my mieszkamy w bloku co prawda na wsi i basen wynoszę koło bloku ale zanim go napompuje i zanim wody do niego nanosze to mam serdecznie dość a niema jak go zostawiać na noc bo psy tu biegają i któryś mógłby go przebić.Miał zrobić osłonę ale już trzecie lato
Patysia Postaram się zaglądać, bo nie sadzę żeby cały czas był w domu. Bo jak tak bez motoru na wolnym nie osiągalne
Jest taki upał ze za długo nie szło wysiedziec na tym balkonieNo ale dzieciaki mialy frajde
:-)
Teraz dziewczynki juz spia a ja czekam za siora bo ma do mnie przyjsc![]()
Ale fajne fotki... Fajnie im w tym basenie.
ale Ci fajowo z tym balkonem, BOOOOMBA
Dzisiaj M na kupic wiekszy basen jak bedzie i jutro ja wskakuje z Nimi jakby co:-):-):-);-)
Mój m jak kupił Sewerynowi 2 lata temu basen to myślałam że go ubije. kupił taki że i ja tam spokojnie wejde razem z nim. I nie było by problemu tylko my mieszkamy w bloku co prawda na wsi i basen wynoszę koło bloku ale zanim go napompuje i zanim wody do niego nanosze to mam serdecznie dość a niema jak go zostawiać na noc bo psy tu biegają i któryś mógłby go przebić.Miał zrobić osłonę ale już trzecie lato
Patysia Postaram się zaglądać, bo nie sadzę żeby cały czas był w domu. Bo jak tak bez motoru na wolnym nie osiągalne