reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jest taki upał ze za długo nie szło wysiedziec na tym balkonie:tak:No ale dzieciaki mialy frajde:tak::tak::tak::-)
Teraz dziewczynki juz spia a ja czekam za siora bo ma do mnie przyjsc:tak::tak::tak:
dowikluś jak słodko aż im zazdroszczę:-D:-D:-D
Ja farbowałam włosy w obydwoch ciazach:tak::tak::tak:Nawet pytałam sie lekarki i powiedziala ze nie ma zadnych przeciwskazan
ja we wszystkich 3 ciążach farbowałam włosy i tu ciekawostka jak z julią byłam w ciąży to za każdym razem jak nakładałam czrną farbę włosy wychodziły mi kasztanowe:szok::szok::confused::confused::confused:

patrysia dziękuję za przepis:tak::tak:

Jest taki upał ze za długo nie szło wysiedziec na tym balkonie:tak:No ale dzieciaki mialy frajde:tak::tak::tak::-)
Teraz dziewczynki juz spia a ja czekam za siora bo ma do mnie przyjsc:tak::tak::tak:
ale fajne zdjecia.....
dowiklus a gdzie Ty w kapieloweczkach albo i topless :-D:-D:-D:-D

anabubka chyba przeslala mi to cieplo jak rano do niej pisalam :cool2::cool2::cool2:
u nas tez sie upalnie zrobilo.... :-):-):-)

PATRYSIU
Paradowałam przez chwilke w staniku i krociutkich spodenkach ale niestety nie mial kto mi fotki strzelic;-):-D:-D:-DAlbo i stety:szok::-D:-D:-D

Jest tak goraco ze siedze na krzesle i mam mokra dupe:szok::-D

PATRYSIU
Paradowałam przez chwilke w staniku i krociutkich spodenkach ale niestety nie mial kto mi fotki strzelic;-):-D:-D:-DAlbo i stety:szok::-D:-D:-D

Jest tak goraco ze siedze na krzesle i mam mokra dupe:szok::-D
agenciara z Ciebie ja to w staniku nie moge wyskoczyc bo zachwile napalali by sie tam na drugim dachu w obok bloku bo cos robia wiec nici :-D

jejku jak zazdroszczę balkonu
w poprzednim mieszkaniu mieliśmy i to wielki a tu brak i w takei dni jak dziś by miały bąki spora radochę
ale od soboty na działce im basenik wystawiać będę :))

obiad sie robi delikatnie posprzątane a po obiadku na spacer do piaskownicy lub na rowerki pewnie jedno i 2 na raz bedzie heheheh

reklama
Do góry