reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczeta. Usprawiedliwiam sie za wczoraj, latalam od urzedu do urzedu i cos czuje ze sie znow klopoty szykuja.
Upal masakryczny, nie idzie wysiedziec.
Troszke nadrobilam

asia bingo dokładnie ten:tak::tak::tak::tak:tylko ja płaciłam za niego chyba 30 zł:baffled:ale to właśnie ten:tak::tak:
Ja tez tego uzywam, rewelacja. Znajoma kiedys mi polecila i jest swietny. zaczelam uzyac zima, tak na zapas i dziala, nie poce sie nawet jesli zapomne.

dziewczynki dzwoniła do mnie anabubka że w jabłonce tam gdzie mieszka nasza wiktoria przeszła trąba powietrzna:-:)-:)-(nie wiemy co z wiktorią ja nie mam nic na karcie więc nawet do niej nie zadzwonie jak któraś może niech się z nią skontaktuje i anabubka prosiła żeby jej dać znać bo ona dopiero będzie mogła wejśc wieczorkiem o ile nie będzie burzy....dziewczyny proszę o info bo się bardzo martwię co z nią :-:)-:)-(
numer jest do niej na t a anabubka nie ma numeru w fonie do niej a na bb nie wchodzi:no::no::no:
kurcze oby wszystko było ok.......
No tak, zanim doczytalam dalej, zadzwoniłam do Wiktori, nic sie nie stało, całe szczęście.

Madziulka, bidulko, narobisz sie, a chociaz zarobisz?

Ja baaardzo zadko, tylko na okazje nakladam puder itp, no cienie, rzesy i delikatnie usteczka, to tak, bo oko zaznaczyctrzeba ( inaczej jak manekin wygladam), ale smród w autobusach odstraszyl mnie juz chyba z 4 lata temu, jak latem postanowilam chodzic na pieszo, tak nadal chodze , na okrago, zima tez, chyba ze baaardzo paskudnie.

komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak ja wam zazdroszcze tego raida. Ja nie moge uzywac, bo ryby w zbiorniku tez by padly.

może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D
Kurcze, ze ja o tym ni epomyslalam, kurcze, no

Dowikla-winny się tłumaczy:-D:-D:-D

obejrzalam ostatnio anily i deminy-fajowy film
i "zapowiedz" z Cagem-iezle zakrecony i trzymajacy w napieciu
Anioły i demony-bomba, tez ostatnio widzialam

Medea chwal sie później co fajnego kupiłas. Ja wczoraj patrzylam na buty letnie, typu laczki lub sandaly, kuzwa, albo brzydkie, albo dogie. Onuce se założę:-D:-D:-D

witam i jak jak narazie nie mam weny i czasu zeby wszystko poczytac bo rozmawiam z mama na skype ale potem napewno nadrobie:tak::tak:

ja to hcce dzis umyc okna w dwoch pokojach,
pofarboac wlosy bo mam mega odrosty... i chcialam sie obciac ale jeszcze nie wiem... :-D
farbujesz wlosy w ciazy???? moj ginekolog odrazu mi zabronil farbowania nawet farbami bez amoniaku to byla pierwsze rzecz ktora mi odrazu powiedzial
bo widzial ze farbuje:baffled::baffled::baffled::baffled:
Witaj JADZKA
Ja tez nie lubie jak moj M siedzi w domu:no:jakos mi nigdy robota przy Nim nie szła:no:
A tak wogole to ja tez siedze jeszcze w pizamie:szok:
ja tez nie lubie jak m jest dlugo w domu bo nic nie zrobie i czesto mamy wojne o byle gowno:baffled::baffled::baffled::baffled:

helooo
my od rana na spacerku bo pogoda piękna
ale tu ruch az trudno nadrobić

co do farbowania to ja słyszałam wersje ze wolno ale może nie wyjśc

Jadźka witaj o jakie suwaczki udane :pP

dowilkla miłego basenowania

AS uuu bałam się ze tylko u mnie podsiada mnie córcia i gra na mini mini

chyba u każdej jest ze jak ślubny w domu to nic nie idzie

jaka burza??????????
to ta co przeleciala obok mnie????????????
widzialam,troche powialo zagrzmialo i poszlo bokiem:cool2:
Anabubka u nas nic a Darka praca przy Racławickiej pływa !!!!!!
Zalało im cały dół w willi ,w której pracuje.
Normalnie nikt nie pomyślał,żeby jakieś zabezpieczenia porobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Serwerownia ,basen,pracownia acountów,i pomieszczenia chronione normalnie pływają.:baffled::baffled::baffled:
Mają tak 35-45 cm wody.
Horror normalnie.
dowikluś czemu mi się tak przypadkiem żadna czekolada nie chce otworzyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj błyska się śmigam kochanego utulić:tak::tak::tak:
może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D
papatki kochane do jutra:happy2:
genialny prezent :-D:-D:-D:-D:-D

HAHAHA
Kupilam czteropak i do tego było gratis jedno danio do picia przyklejone tasma samoprzylepna:-)I jak probowałam to odkleic i je porozdzielac to mi sie jedno zamkniecie zdarło:tak:
Teraz juz widzicie ze takei przypadki sie zdarzaja;-):-D:-D:-D

Mi do chaty wlatuja muchy:no:M zamiast kupic moskitiery to kupil jakies cos dla alergikow na pyłki
dobry ten Twój m :-D:-D:-D:-D

Ania własnie że mam słodka krew :tak::tak::tak::tak: i zawsze to ja jestem najbardziej pogryziona niestety :tak::tak::tak::tak: ale dzis jestem twarda i się nie dam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja też jestem najbardziej pogryziona,dlatego bez raida nie idzie żyć.

Jejku jak wam zadroszczę własnego gniazdka, normalnie:szok::szok::szok::-D:-D:-D my póki co na wynajmowanym, ale i tak nie jest źle, nie narzekam, wynajmujemy za 100 zł więc jest dobrze:tak::tak::tak::tak:

kurcze fajnie macie, ja mam w domku gitare ale nikt nie umie na niej grać:szok::szok::szok:
moi rodzice kiedyś grali ale to było wieki temu:shocked2::shocked2::shocked2:

anabuba nie przejmuj się nie jesteś sama ja co róż mam nowe syfiska, a najwięcej tych malutkich czarnych i choć bym nie wiem co robiła nic mi nie pomaga:no::no::no:
teraz na urodzinki zażyczę sobie chyba wizytę w salonie kosmetycznym, może tam co zdziałają:confused::confused:

bardzo fajniusi prezencik, może mój by mi taki zrobił:confused::confused::confused:
jak by wyskoczył opasany wstążką to bym chyba ze śmiechu padła:-):-):-):-)

troszeczkę nadrobiłam, nie mam siły na więcej, nie byłam na necie od czwartku, mąż w dom, bóg w dom jeśli wiecie co mam na myśli??? męża już odesłałam z powrotem w delegację i tak jakoś pusto mi sie tu zrobiło, znów pojechali na 2,5 tyg, ale teraz jak przyjedzie ma dostać umowę, więc może nasze plany się w końcu ziszczą:confused::confused::confused:
muszę Ci powiedzieć ,że 100 zł za wynajem to bardzo mało.
My prawie 10 lat temu płaciliśmy 400 $ miesięcznie za 60 m 2.,ale to Warszawa ,więc podobno zawsze drożej :baffled::baffled:

Na gitarze młoda gra od półtora roku .Wcześniej było pianino :-D:-D:-D:-D.
W zasadzie dla mnie różnicy nie ma ,bo lubię dźwięki obu instrumentów.
Zdecydowana różnica jest dla Klaudii ,bo jak to ona mówi pianina na plecy nie założy :-D:-D:-D:-D:-D a gitarę myk na plecki i idzie ...:-D:-D:-D
Co do syfków.Mnie też coś często wyskakuje zwłaszcza przed @,kiedy burza hormonalna w organizmie .Kosmetyków też sporadycznie używam.
Na co dzień podstawowa pielęgnacja twarzy jakimś płynem do twarzy i krem do tego_Od święta to już więcej.Wtedy dodatkowo cienie,tusz,kredka,pomadka i podkład z odrobiną pudru sypkiego dla wykończenia całości i wsio...:tak::-D:-D

Witam,

My wczoraj oglądaliśmy Yes Man z Carey`em :tak: Nie przepadam za nim ale film świetny, uśmiałam się nieźle :-D:-D:-D

Idziemy dzisiaj z Niki do przychodni, już mnie ciekawość zżera ile ona waży :zawstydzona/y:
napisz potem ile przybyła
My ciekawskie z natury :-D:-D:-D

witam się i ja ;-);-);-)trochę poczytałam ale nic nie zaznaczyłam:baffled::baffled::baffled:

kolejna przespana noc w nowym miejscu, bo dwie pierwsze to koszmar jakiś, oka nie zmrużyłam, pierwszej nocy coś mi stukało i wydawało mi się, że ktoś chodzi pod oknami a następej była straszna burza:szok::szok::szok::szok:

idę zrobić dziecku śniadanie bo mi już tu do kompa się dobiera:-D:-D:-D
kwestia przyzwyczajenia
Dobrze będzie

mój M chodzi do pracy na 10.00 rano więc może sobie pozwolic na nocne siedzenie na kompie :tak::tak::tak::tak:

a z rana sie trochę wkurzyłam,Oliwka rozwaliła bębenek :no::no::no::no: długo się nim nabawiła,w jej rękach wszystko się pali :-D:-D:-D:-D
szkoda bo był bardzo fajny ,jej to chyba trzeba kupić drewniany zeby nie popsuła :-D:-D:-D:-D:-D
Twój na 10 a mój przed 10 to z łózka wstaje a pracuje od 9 :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mojemu daj satalowy to i tak Ci rozwali ,bo musi sprawdzić z czego się składa :wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

zrobiłm sie- wychodze-yczcie mi udanych zakupów:-D:-D:-D:-D

życzę udanych zakupów.:-D:-D:-D:-D

Witam i ja:-)
Własnie konczymy sniadanko i idziemy albo na podworko albo na balkon:tak:Pogoda dzisiaj zapowiada sie super:tak::tak:Wiec rozłoze mlodym basenik a sobie wezme krzesełko i bedziemy na słoneczku
miłego odpoczynku ;-):-):-)

Hej Wam! Niedawno się zwlokłam z łózka . Oglądałam z Sewerynem bajeczki...
Ja zjadłam śniadanko a Seweryn jak zwykle męczy małą miseczkę z płatkami.
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA DLA M.

A tak wogule to od jutra będzie w domu do końca tygodnia i niewiem czy wytrzymam. Ma robić kibelek i może Seweryna pokój ale wontpie bo kaski niestarczy. Już mi zapowiedział że komp będzie odpoczywał hi hi ciekawe.
Siedzę w koszuli i wyglądam strasznie a Seweryn mi tu zdjęcia robi... łobuziak, na szczęścię można wykasować.
mój jak w domu to też dzień stracony.
Wcale robota mi nie idzie :baffled::baffled:
Mój Kubuś miskę z płatkami codziennie rana zjada od 50 do 80 minut :-D:-D:-D
On zawsze ma czas :-D:-D:-D:-D

Jak ja wam zazdroszcze tego raida. Ja nie moge uzywac, bo ryby w zbiorniku tez by padly.

:-D
Luna u mnie raidy chodzą i jakoś na ryby to nie działa.
Kwestia chyba tylko,by w pobliżu akwa nie włączać.
Tak mi się wydaje.

helooo
my od rana na spacerku bo pogoda piękna
ale tu ruch az trudno nadrobić

AS uuu bałam się ze tylko u mnie podsiada mnie córcia i gra na mini mini

chyba u każdej jest ze jak ślubny w domu to nic nie idzie
Moja Klaudia w simsy 3 gra w każdej wolnej chwili.

Ufff nadrobiłam
Hurrra .
Jestem prawie na bieżąco.

noooo ja tez bym musiala sie farbnac,.... ino nie ma mi kto naloyc farby:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

a czemu zaraz nudzi... nie chce msi ie sprzatac to ide polazic:-D

a bogracz gotuje bo uwielbiam, a ztym wcale a tak dużo roboty nie ma:tak::tak::tak:
ja no ladnie tak uciekac od obowiazkow :confused::-p:-p:-p:-p
zrobiłm sie- wychodze-yczcie mi udanych zakupów:-D:-D:-D:-D
no to udanych... :-D:-D
Hej Wam! Niedawno się zwlokłam z łózka . Oglądałam z Sewerynem bajeczki...
Ja zjadłam śniadanko a Seweryn jak zwykle męczy małą miseczkę z płatkami.
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA DLA M.

A tak wogule to od jutra będzie w domu do końca tygodnia i niewiem czy wytrzymam. Ma robić kibelek i może Seweryna pokój ale wontpie bo kaski niestarczy. Już mi zapowiedział że komp będzie odpoczywał hi hi ciekawe.
Siedzę w koszuli i wyglądam strasznie a Seweryn mi tu zdjęcia robi... łobuziak, na szczęścię można wykasować.
hej no to powodzenia - wytzymasz z m :tak:;-) a zajrzyc choc czasem do nas :-D:-D
witam :happy2::happy2::happy2:
rano po burzy neta nie miałam ale tym sposobem wszystko wyprasowałam:-pi dobrze bo już jest na termometrze 27 stopni:szok:
nocka taka se tzn prezen piotr skonsumował oj milusio:-D:-D:-Dale antoni budził się 4 razy marudził za duszno było:tak::tak::tak:
dziewczyny a co to jest bogacz????????dajcie przepis na wątku kulinarnym:tak::tak::tak:
ide zaraz z julą i antkiem na placyk bo do 13 to tam jest znośnie a potem trzeba uciekać bo w pełnym słonku i dopiero o 17 można iść drugi raz:tak::tak::tak:
idę jeszcze do rowu i wpadne potem:tak::tak:
aaaa meduska udanych zakupów i pochwal się potem co kupiłaś:tak:
malinka to jest przepis na bogracz - nie chialo mi sie pisac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wielkie Żarcie - Bogracz
witam i jak jak narazie nie mam weny i czasu zeby wszystko poczytac bo rozmawiam z mama na skype ale potem napewno nadrobie:tak::tak:

farbujesz wlosy w ciazy???? moj ginekolog odrazu mi zabronil farbowania nawet farbami bez amoniaku to byla pierwsze rzecz ktora mi odrazu powiedzial
bo widzial ze farbuje:baffled::baffled::baffled::baffled:

ja tez nie lubie jak m jest dlugo w domu bo nic nie zrobie i czesto mamy wojne o byle gowno:baffled::baffled::baffled::baffled:
ja farbowalam nawet przy Sewku :tak::tak::tak: i tydzien przed porodem :-D:-D
mnie lekarz nie zabronil :no::no::no:
ale chce sobie zrobic dekoloryzatorem zeby miec swoje naturalne i potem sciac je :-D:-D:-D:-D

reklama
Jest taki upał ze za długo nie szło wysiedziec na tym balkonie:tak:No ale dzieciaki mialy frajde:tak::tak::tak::-)
Teraz dziewczynki juz spia a ja czekam za siora bo ma do mnie przyjsc:tak::tak::tak:

Załączniki

• SDC10904.jpg
    SDC10904.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 23
  • SDC10900.jpg
    SDC10900.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 21
  • SDC10898.jpg
    SDC10898.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 23
Do góry