reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mnie tez komary lubia :))

Moj poszedl pod prysznic a ja sie musze powoli zwijac bo kuzyn tu spi w pokoju wiec czas sie zwijac bo rano wstaje ale jeszcze na nk musze zagladnac:-)

Dobranoc babeczki:happy2:

reklama
Dobranoc ANKA:-)

Ja słyszalam o tym filmie Anioly i demony ale jakos nie moge go sobei sciagnac:zawstydzona/y:

U mnie chyba znowu jest burza bo cos mi blyska:wściekła/y::no:

masz racje swojskie klimaty ale wiesz mam goscia w domku i troche lipa bo rafal zmeczony po 11h pracy na dworzu przy 29st wiec nie chce mu tu klikac na klawiaturze bo rano o 7 musi wstac:baffled:

no tak.rozumiem.
dobranoc

ja też się żegnam ,warta na kompie się zmienia :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobrej nocki wszystkim:-)

a Twoj o ktorej wstej ze jeszcze nie spi?
dobranoc

sama zostaje??????????

dziewczyny piszę do Was z nowego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
dzisiaj się przeprowadziliśmy, jestem padnięta ale szczęśliwa i nawet ten bajzel mi nie przeszkadza, nie wiem co gdzie jest, cała sterta pudeł i worów

Jejku jak wam zadroszczę własnego gniazdka, normalnie:szok::szok::szok::-D:-D:-D my póki co na wynajmowanym, ale i tak nie jest źle, nie narzekam, wynajmujemy za 100 zł więc jest dobrze:tak::tak::tak::tak:

Gratulacje.Zawsze to dobry początek :-D:-D:-D
Ja dziewczynki zajrzałam,ale młoda mnie kusi.
Robi mi dziś wieczór z gitarą.Oj sobie pośpiewamy.:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze fajnie macie, ja mam w domku gitare ale nikt nie umie na niej grać:szok::szok::szok:
moi rodzice kiedyś grali ale to było wieki temu:shocked2::shocked2::shocked2:

No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca

kurcze, ale u nas też jak puścisz ciepłą to zaraz wrzątek leci, a jak zimną to lodowata, a jak puścisz gorącą i odkręcisz zimną żeby zrównoważyć to junkers nam gaśnie:confused::confused::confused:
mamy junkersa na gaz:szok::szok:

Ja też uwielbiam kosmetyki przeciw potnie stosuję teraz fioletowego adidasa w kulce,fliud najbardziej lubię loreala ,bo świetnie kryje moje popękane naczynka,pewnie jak każda kobieta lubię sie wyindrzyć i pachnieć:-Dale co prawda to prawda niektóre laski nie zapominaja nałożyć tapety ale umyc sie już tak:tak:

ja kocham lady speed stick aloes albo owocowy, pluidów pudrów podkładów nie używam, mąż nie lubi jakiejkolwiek tapety, nawet jak rzęsy pomaluję to się czepia, że niby naturalne jest piękniejsze :-):-):-)
niestety taka jest prawda, często spotykam się z dziewczynami w moim wieku jak i duzo młodszymi, które nie maja twarzy tylko jedną wielką tapetę, i smród który nie tylko zajeżdża potem ale i także innymi niemytymi częściami ciał(chyba wiecie co mam na myśli???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Po całym dniu ukropu, w końcu burza i deszcz u mnie :tak::-p

kurcze u nas niby ciepło ale deszcze a jak nie deszcze to burze dziś wyjatek bo nie padało tylko zagrzmiało 2 razy:szok::szok::szok::szok:
ale i tak słońca nie było a ze 27 st

Właśnie niedawno byli teściowie, przynieśli prezent dla m bo ma dzisiaj urodzinki.

Najlepszego hej!!!

komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D

muszę wypróbować rajda, narazie mam moskitierę, ale też już jestem pogryziona, i cała się drapię:baffled:

zazdrosczez Ci.ja mam na twarzy takie blizny po syfach i swieze syfy ....
normlanie jako nastolatka nie ialam takiej spakudnej cery.teraz to nawet na plecah mi sie robia i we wlosachh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hormony mi sie wala jak nic,.mam jeden jajnik i mam nadzieje ze jeszcze nie wysaiada

anabuba nie przejmuj się nie jesteś sama ja co róż mam nowe syfiska, a najwięcej tych malutkich czarnych i choć bym nie wiem co robiła nic mi nie pomaga:no::no::no:
teraz na urodzinki zażyczę sobie chyba wizytę w salonie kosmetycznym, może tam co zdziałają:confused::confused::confused:

dowikluś czemu mi się tak przypadkiem żadna czekolada nie chce otworzyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj błyska się śmigam kochanego utulić:tak::tak::tak:
może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D
papatki kochane do jutra:happy2:

bardzo fajniusi prezencik, może mój by mi taki zrobił:confused::confused::confused:
jak by wyskoczył opasany wstążką to bym chyba ze śmiechu padła:-):-):-):-)

obejrzalam ostatnio anily i deminy-fajowy film
i "zapowiedz" z Cagem-iezle zakrecony i trzymajacy w napieciu

anioły i demony ja narazie czycham na książkę ale nigdzie nie ma:confused::confused::confused:
chyba juz powykupywali,
poszukam wśród znajomych:tak::tak::tak:

troszeczkę nadrobiłam, nie mam siły na więcej, nie byłam na necie od czwartku, mąż w dom, bóg w dom jeśli wiecie co mam na myśli??? męża już odesłałam z powrotem w delegację i tak jakoś pusto mi sie tu zrobiło, znów pojechali na 2,5 tyg, ale teraz jak przyjedzie ma dostać umowę, więc może nasze plany się w końcu ziszczą:confused::confused::confused:

reklama
Do góry