Jejku jak wam zadroszczę własnego gniazdka, normalnie
my póki co na wynajmowanym, ale i tak nie jest źle, nie narzekam, wynajmujemy za 100 zł więc jest dobrze
kurcze fajnie macie, ja mam w domku gitare ale nikt nie umie na niej grać
moi rodzice kiedyś grali ale to było wieki temu
No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca
kurcze, ale u nas też jak puścisz ciepłą to zaraz wrzątek leci, a jak zimną to lodowata, a jak puścisz gorącą i odkręcisz zimną żeby zrównoważyć to junkers nam gaśnie
mamy junkersa na gaz
Ja też uwielbiam kosmetyki przeciw potnie stosuję teraz fioletowego adidasa w kulce,fliud najbardziej lubię loreala ,bo świetnie kryje moje popękane naczynka,pewnie jak każda kobieta lubię sie wyindrzyć i pachnieć
ale co prawda to prawda niektóre laski nie zapominaja nałożyć tapety ale umyc sie już tak
ja kocham lady speed stick aloes albo owocowy, pluidów pudrów podkładów nie używam, mąż nie lubi jakiejkolwiek tapety, nawet jak rzęsy pomaluję to się czepia, że niby naturalne jest piękniejsze :-):-):-)
niestety taka jest prawda, często spotykam się z dziewczynami w moim wieku jak i duzo młodszymi, które nie maja twarzy tylko jedną wielką tapetę, i smród który nie tylko zajeżdża potem ale i także innymi niemytymi częściami ciał(chyba wiecie co mam na myśli???
)
Po całym dniu ukropu, w końcu burza i deszcz u mnie
kurcze u nas niby ciepło ale deszcze a jak nie deszcze to burze dziś wyjatek bo nie padało tylko zagrzmiało 2 razy
ale i tak słońca nie było a ze 27 st
Właśnie niedawno byli teściowie, przynieśli prezent dla m bo ma dzisiaj urodzinki.
Najlepszego hej!!!
muszę wypróbować rajda, narazie mam moskitierę, ale też już jestem pogryziona, i cała się drapię
anabuba nie przejmuj się nie jesteś sama ja co róż mam nowe syfiska, a najwięcej tych malutkich czarnych i choć bym nie wiem co robiła nic mi nie pomaga
teraz na urodzinki zażyczę sobie chyba wizytę w salonie kosmetycznym, może tam co zdziałają
dowikluś czemu mi się tak przypadkiem żadna czekolada nie chce otworzyć
oj błyska się śmigam kochanego utulić
może mu się oddam w prezencie imieninowymmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie
papatki kochane do jutra
bardzo fajniusi prezencik, może mój by mi taki zrobił
jak by wyskoczył opasany wstążką to bym chyba ze śmiechu padła:-):-):-):-)
obejrzalam ostatnio anily i deminy-fajowy film
i "zapowiedz" z Cagem-iezle zakrecony i trzymajacy w napieciu
anioły i demony ja narazie czycham na książkę ale nigdzie nie ma
chyba juz powykupywali,
poszukam wśród znajomych
troszeczkę nadrobiłam, nie mam siły na więcej, nie byłam na necie od czwartku, mąż w dom, bóg w dom jeśli wiecie co mam na myśli??? męża już odesłałam z powrotem w delegację i tak jakoś pusto mi sie tu zrobiło, znów pojechali na 2,5 tyg, ale teraz jak przyjedzie ma dostać umowę, więc może nasze plany się w końcu ziszczą