reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a Twoj o ktorej wstej ze jeszcze nie spi?

mój M chodzi do pracy na 10.00 rano więc może sobie pozwolic na nocne siedzenie na kompie :tak::tak::tak::tak:

Jejku jak wam zadroszczę własnego gniazdka, normalnie:szok::szok::szok::-D:-D:-D my póki co na wynajmowanym, ale i tak nie jest źle, nie narzekam, wynajmujemy za 100 zł ....
100zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok: za wynajem???? cos misię nie chce wierzyć

dzisiaj chyba jestem pierwsza:szok::szok::szok:

tez sciagnelam ten film ale w dupiatej wersji i nie moglam nalezc do niego napisów, ale to jakis miesiąc temu...

musze znow spróbowac bo ksiazka była prześwietna!!!!

Ale, boje sie e bedzie tak zdupczony film jak kod leonarda da vinci, ksiazka super, a film mi sie nie pdobal:no::no::no:

ja filmem jestem zauroczona,oglądałam fo juz 3 razy :tak::tak::tak::tak:

Witam,

My wczoraj oglądaliśmy Yes Man z Carey`em :tak: Nie przepadam za nim ale film świetny, uśmiałam się nieźle :-D:-D:-D

Idziemy dzisiaj z Niki do przychodni, już mnie ciekawość zżera ile ona waży :zawstydzona/y:
muszę sobie go ściagnąć skoro taki fajny :-)

a tak przy okazji sie witam :-):-):-):-):-):-)
nocka super,wyspana jestem :tak::tak::tak::tak: i słoneczko zaczyna powoli się pojawiać :-)

a z rana sie trochę wkurzyłam,Oliwka rozwaliła bębenek :no::no::no::no: długo się nim nabawiła,w jej rękach wszystko się pali :-D:-D:-D:-D
szkoda bo był bardzo fajny ,jej to chyba trzeba kupić drewniany zeby nie popsuła :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
anabuba daj mi troche tego upalu :-D:-D:-D u mnie od rana mgla :wściekła/y: no ale tej @ to nie zazdroszcze :-p:-p:-p:-p
agunia kwestia przyzwyczajenia :tak:

maly juz zjadl a teraz prosze go by usiadl na nocnik i przerabiam zdjecia ;-)

witam sie i ja.przebudzilam sie o 6 i zsnac nie moglam prze ten upal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sprobuj sciagnac ktores z tych napisow
NAPiSY.info - Znalezione napisy
ja ogladalm w wersji r5 wiec prawie jak dvdrip

ogladalam to juz dawno.film bomba:-)
a widzialas "nie zadzieraj z fryzjerem"?
zawsze z napisy,info ściągam, ale najpierw musze ściągnąv jakas normalną wersje filmu, ni z kina nagrywaną CA bo sie oglądac nie da takiej pasci:dry::dry::dry:

ide si ewykapac i wyszykowac bo znow sie dzisiaj nie zmusze do popoludnia..:dry:
a chce pochodzic troche po sklepach dzisiaj:sorry2:

dzisiaj na obiadek robie bograc bo mnie ochota naszła:-D:-D:-D

ja jestem, wlasnie sie pomalowalam i wysuszylam wlosy, teraz pościelełózko poczekam az sie prostownica nagrzeje i wio na podbój miasta:-D:-D:-D:-D mo.ze coś fajnego kupie:-D:-D:-D a potem szybciutko do domku ugotowac bogracz:tak::tak::tak:

reklama
ja jestem, wlasnie sie pomalowalam i wysuszylam wlosy, teraz pościelełózko poczekam az sie prostownica nagrzeje i wio na podbój miasta:-D:-D:-D:-D mo.ze coś fajnego kupie:-D:-D:-D a potem szybciutko do domku ugotowac bogracz:tak::tak::tak:
bogracz :baffled::baffled::baffled::baffled: feeeeee nie lubie :no::no:
heh Tobie sie hcyba nudzi....
Ja to czekam az maly pojdzie spac i bede mila spokoj :-p:-p:-p

Do góry