Jadźka
mama 2 synów
Jadźka to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJ DLA TWOJEGO M Z OKAZJI URODZIN !!!!! :-):-):-):-):-):-)
Dzięki bardzo jego jeszcze niema z pracy ale zaraz będzie. Więc musze spadać. Pozdrawiam. Do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jadźka to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJ DLA TWOJEGO M Z OKAZJI URODZIN !!!!! :-):-):-):-):-):-)
kochana dawaj cynk gdzie kupiłaś bębenek bo ja chcę kupić antkowi a nigdzie nie maa on wszystko co stuka w co można walić uwielbiaa mi przy 3 rozdartych dzieci bębenka brakuje jak to mówi piotr nie mam już pomysłu na wczasy to chcę sobie darmówke w wariatkowie załatwića co wolno mia fuj najgorzej jest latem jak jest upał a autobusie,smród okropny,nie do wytrzymania a ti do tego cały autobus pełen
co za asortyment
ojejku oby wiktorii nic się nie stało
to dobrze że jest ok,oj biedactwo,musi go boleć
czytałam dzis o tym na necie i jestem w szoku
nikt o Tobie nie zapomniał,pisałam dziś o tym że cię nie ma jakiś czas,nie doczytałaś dokładnie
to dobrze że ta trąba przeszła gdzieś dalej
to sie nazywa powitanie w skrócie
szkoda mi go bardzo bidulek
wspólczuję Ci tej charówki,
u mnie własnie burza sie w końcu skończyła,ale jeszcze leje
własnie kurier przywiózł paczkę,z allegro przyjechał duzy bębenek.ale Oliwce podoba się zabawka.chodzi z bębenkiemna szyji i gra,wyglada jak mały dobosz
tylko czy moja głowa przetrzyma ta muzykę,bo na razie jest istny szał,Klaudia spiewa do tej muzyki
to ja też się dołączam wszystkiego naj naj najJadźka to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJ DLA TWOJEGO M Z OKAZJI URODZIN !!!!! :-):-):-):-):-):-)
dolaczam sieJadźka to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJ DLA TWOJEGO M Z OKAZJI URODZIN !!!!! :-):-):-):-):-):-)
dowikla przez przypadek???? niezła jesteś może samo to danio sie otworzyło bez twojej pomocyNo to moje potworki juz spiaJa jestem po kolacji wiec moge troszke posiedziec
Zaraz wciagne sobie jeszcze Danio bo mi sie przez przypadek otworzyło
pietruszka zarządził po wypłacie kupujemymalinka daje cynka
WIELKI BĘBENEK INSTRUMENTY (675658839) - Aukcje internetowe Allegro
dokładnie taki ma Oliwka ,identyczny.Oliwka jest nim zachwycona.Ona lubi grac na instrumentach,cymbałki już dawno jej kupiłam i do tej pory się nimi bawi.także myslę że nie znudzi jej się.
No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca
Oby humorek szybko Tobie wrocił
Widze ze my stale mamy tak samo @
A ja od ładnych paru lat nie uzywam zadnych tynkow,fluidow i podkładowSama natura z solarium i słoneczka;-)
Ale to fakt ze niektore dziewczyny sa mega mocno wytynkowane a smierdza tak jakby sie nie myłyFUJ
]
Po całym dniu ukropu, w końcu burza i deszcz u mnie
Dziewczyny śpia
Do jutra kobitki
mały na pewno będzie zadowolonypietruszka zarządził po wypłacie kupujemy