reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a fuj najgorzej jest latem jak jest upał a autobusie,smród okropny,nie do wytrzymania a ti do tego cały autobus pełen :no::no::no::no:

co za asortyment :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ojejku oby wiktorii nic się nie stało :tak::tak::tak:

to dobrze że jest ok,oj biedactwo,musi go boleć :tak::tak::tak::tak:

czytałam dzis o tym na necie i jestem w szoku :no::no::no:

nikt o Tobie nie zapomniał,pisałam dziś o tym że cię nie ma jakiś czas,nie doczytałaś dokładnie :-p:-p:-p:-p:-p

to dobrze że ta trąba przeszła gdzieś dalej

to sie nazywa powitanie w skrócie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

szkoda mi go bardzo bidulek

wspólczuję Ci tej charówki,:tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie własnie burza sie w końcu skończyła,ale jeszcze leje :tak::tak::tak::tak:

własnie kurier przywiózł paczkę,z allegro przyjechał duzy bębenek.ale Oliwce podoba się zabawka.chodzi z bębenkiemna szyji i gra,wyglada jak mały dobosz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko czy moja głowa przetrzyma ta muzykę,bo na razie jest istny szał,Klaudia spiewa do tej muzyki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
kochana dawaj cynk gdzie kupiłaś bębenek bo ja chcę kupić antkowi a nigdzie nie ma:no:a on wszystko co stuka w co można walić uwielbia:tak:a mi przy 3 rozdartych dzieci bębenka brakuje jak to mówi piotr nie mam już pomysłu na wczasy to chcę sobie darmówke w wariatkowie załatwić:-D:-D:-Da co wolno mi:-D:-D
Jadźka to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJ DLA TWOJEGO M Z OKAZJI URODZIN !!!!! :-):-):-):-):-):-)
to ja też się dołączam wszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak:

u mnie antoszka śpi julka ogląda na zone club pojedynki kucharzy bo moję dziecię uwielbia programy kulinarnae:-Dkiedyś była piekielna kuchnia gordona ramzeja oglądała to z wypiekami:szok::szok::szok::szok: pietruszka gazety budowlane przegląda i jakieś poradniki z casto:szok::szok::szok:a ja mam chwilunie to wpadłam choć miałam prasować ale po pierwsze głowa mnie boli po drugie jest duszno 24 stopnie jeszcze na dworze po trzecie wcale mi się nie chce:-D

No to moje potworki juz spia:tak:Ja jestem po kolacji wiec moge troszke posiedziec:tak::tak:
Zaraz wciagne sobie jeszcze Danio bo mi sie przez przypadek otworzyło

komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem
No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca

czyli to przeplywowy igrzewacz wody tak?;)
biedny Kamilek.to nie wiesz ze dziecko jest szbkie?natsepnym razem lepiej za,knij lazienke:tak:

Oby humorek szybko Tobie wrocił:tak::tak::tak:
Widze ze my stale mamy tak samo @

a wez nic nie mow.niedlugo Cie przegnie jak kazdy kolejny cykl bedzie o 1-2dni krotszy/......

A ja od ładnych paru lat nie uzywam zadnych tynkow,fluidow i podkładow:tak::tak::tak:Sama natura z solarium i słoneczka;-):-D:-D:-D

Ale to fakt ze niektore dziewczyny sa mega mocno wytynkowane a smierdza tak jakby sie nie myły:no::no::no:FUJ
]

zazdrosczez Ci.ja mam na twarzy takie blizny po syfach i swieze syfy ....
normlanie jako nastolatka nie ialam takiej spakudnej cery.teraz to nawet na plecah mi sie robia i we wlosachh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
hormony mi sie wala jak nic,.mam jeden jajnik i mam nadzieje ze jeszcze nie wysaiada

Po całym dniu ukropu, w końcu burza i deszcz u mnie :tak::-p

Dziewczyny śpia :tak:

Do jutra kobitki :cool2:

jaka burza??????????
to ta co przeleciala obok mnie????????????
widzialam,troche powialo zagrzmialo i poszlo bokiem:cool2:

Jadźka to w takim razie WSZYSTKIEGO NAJ DLA TWOJEGO M Z OKAZJI URODZIN !!!!! :-):-):-):-):-):-)

rowniez sie dolaczam do
zyczen

reklama
Do góry