reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dowikla przez przypadek???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niezła jesteś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może samo to danio sie otworzyło bez twojej pomocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehhehhe
tez tak mysle ze przypadkiem sie sam nie otpwrzyl:-D:-D:-D:-D
a ja ze mialam ostatnio ceizkie dni(i mam) o pozwlilam sobie na mala paczke laysow
a co!

komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie juz z godzine chodzi bo drziw mam otwarte i okna i wiatrak chodzi.moze sie troche przechldzi,albo pojde spac na dwor:-)

reklama
dowikluś czemu mi się tak przypadkiem żadna czekolada nie chce otworzyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
oj błyska się śmigam kochanego utulić:tak::tak::tak:
może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D
papatki kochane do jutra:happy2:

dowikluś czemu mi się tak przypadkiem żadna czekolada nie chce otworzyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
może mu się oddam w prezencie imieninowym:-D:-D:-D:-Dmam gdzieś 4 metry wstążki czerwonej to styknie co by się obwiązać ba nawet na kokardkę zostanie:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moj solenizant juz sam sie obdarwoal.........

:-D
super brzusio:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok: najwazniejsze ze ma tapete na buzi a to ze smierdzi to chyba nie wazne:-D:-D:-D:-D

ja widzialam ja dzis na NK

no jak bysmy mogly zapomniec

to dobrze ze wszystko ok

SUPER

oj biedactwo szkoda mi go

No to jestem i ja m poszedl do garazu trenowac wiec ja mam czas:tak::tak::tak: mamy 2,5 tygodnia do urlopu a mu sie trenowac zachcialo :-D:-D:-D:-D my dzisiaj caly dzien spedzilismy w domu bo jakos oboje weny nie mielismy zeby sie gdzies wybrac rozlozylam Emily basenik na tarasie i dziewczyna byla zadowolona:tak::tak::tak:
no to Emily miala ubaw pewnie nie bardzo chciala wyjsc z baseniku :))
David chce dobrze sie prezentowac na plazy :))Kochana nie pomyslalas o tym :confused::-D
Oliwka już śpi od jakiś 15min :tak::tak::tak::tak::tak::tak: była już zmęczona,spała dziś tylko 1h a wybrykała się na maksa.jeszcze wieczorkiem jak uciekaliśmy przed burzą to przyszła do nas koleżanka z córeczką to wybawiły się razem że hej.i biły sie też :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
uuu dzieci jak dzieci bawia sie i sie bija :))
Twój trenuje a mój naprawia i jeździ motorem nieraz mam tego serdecznie dosyć i wkurza mnie to ale tak w sumie to przynajmniej nie zrzędzi bo nieraz to potrafi że ho ho.

Właśnie niedawno byli teściowie, przynieśli prezent dla m bo ma dzisiaj urodzinki.

A tak wo gulę to BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC :-):-):-)
wszystkiego najlepszego dla M
kochana dawaj cynk gdzie kupiłaś bębenek bo ja chcę kupić antkowi a nigdzie nie ma:no:a on wszystko co stuka w co można walić uwielbia:tak:a mi przy 3 rozdartych dzieci bębenka brakuje jak to mówi piotr nie mam już pomysłu na wczasy to chcę sobie darmówke w wariatkowie załatwić:-D:-D:-Da co wolno mi:-D:-D

to ja też się dołączam wszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak:

u mnie antoszka śpi julka ogląda na zone club pojedynki kucharzy bo moję dziecię uwielbia programy kulinarnae:-Dkiedyś była piekielna kuchnia gordona ramzeja oglądała to z wypiekami:szok::szok::szok::szok: pietruszka gazety budowlane przegląda i jakieś poradniki z casto:szok::szok::szok:a ja mam chwilunie to wpadłam choć miałam prasować ale po pierwsze głowa mnie boli po drugie jest duszno 24 stopnie jeszcze na dworze po trzecie wcale mi się nie chce:-D
piekne wypunktowanie pewnie ze mi tez by sie nie chcialo przy 24st prasowac:-D
No to moje potworki juz spia:tak:Ja jestem po kolacji wiec moge troszke posiedziec:tak::tak:
Zaraz wciagne sobie jeszcze Danio bo mi sie przez przypadek otworzyło
no mi czasami tez sie samo cos otwiera dzis to bylo piwo:-D
komary zaczęły teraz mi wlatywać bo komp jest włączony więc lecą do światła i skubane podgryzać mnie zaczęły więc rajda włączyłam do kontaktu i po 15min latają jak pijane i spadają nieżywe :tak::tak::tak::tak: nie mają szans :-D:-D:-D:-D:-D:-D
przez 15 minut mozna byc niuezle pogryzionym mam nadzieje ze nie masz slodkiej krwi:-)

powinna starczyc Ci ta wstazka, piekny prezencik :))

dowikla przez przypadek???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niezła jesteś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może samo to danio sie otworzyło bez twojej pomocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
HAHAHA
Kupilam czteropak i do tego było gratis jedno danio do picia przyklejone tasma samoprzylepna:-)I jak probowałam to odkleic i je porozdzielac to mi sie jedno zamkniecie zdarło:tak:
Teraz juz widzicie ze takei przypadki sie zdarzaja;-):-D:-D:-D

Mi do chaty wlatuja muchy:no:M zamiast kupic moskitiery to kupil jakies cos dla alergikow na pyłki

HAHAHA
Kupilam czteropak i do tego było gratis jedno danio do picia przyklejone tasma samoprzylepna:-)I jak probowałam to odkleic i je porozdzielac to mi sie jedno zamkniecie zdarło:tak:
Teraz juz widzicie ze takei przypadki sie zdarzaja;-):-D:-D:-D

Mi do chaty wlatuja muchy:no:M zamiast kupic moskitiery to kupil jakies cos dla alergikow na pyłki
dowikla każda wymówka jest dobra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wysłać faceta po mleko to kupi smietane :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry