reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobranoc ANKA:-)

Ja słyszalam o tym filmie Anioly i demony ale jakos nie moge go sobei sciagnac:zawstydzona/y:

U mnie chyba znowu jest burza bo cos mi blyska:wściekła/y::no:
dzisiaj chyba jestem pierwsza:szok::szok::szok:

tez sciagnelam ten film ale w dupiatej wersji i nie moglam nalezc do niego napisów, ale to jakis miesiąc temu...

musze znow spróbowac bo ksiazka była prześwietna!!!!

Ale, boje sie e bedzie tak zdupczony film jak kod leonarda da vinci, ksiazka super, a film mi sie nie pdobal:no::no::no:

Witam,

My wczoraj oglądaliśmy Yes Man z Carey`em :tak: Nie przepadam za nim ale film świetny, uśmiałam się nieźle :-D:-D:-D

Idziemy dzisiaj z Niki do przychodni, już mnie ciekawość zżera ile ona waży :zawstydzona/y:

:-D:-D:-Dja tak mówiłam na babcię:tak::tak::tak:
a mój antoszka mówi tylko ba-ba i da -da i ta-ta a mama ni hu hu:no::no:
nie martw sie jeszcze powie i to nie raz moj mlody tez nie dawno wogole przestal mowic mama ale po jakim s czasie chyba 2 m-ce zaczal znow mowic mama :-D
A moja nauczyli wołać ciapciu, dziura w kapciu :-p:-D
heh to niezle ucza :cool2::cool2::cool2:
No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca
oj boroczek ale nic mu nie jest co ?
Rany ,jaka estem śpiąca wstawanie o 5 mnie dobija,wróciłam z pracy ,poszliśmy na spacer z psami ,nazbieraliśmy kurek w lesie,które zaserwowaliśmy sobie na kolację,a były pycha...popiłam to piwem i zasypiam ,no normalnie jestem w szoku,głupotą by było o tej porze spac iść ,bo z rana znów siuę trzeba zerwać:baffled:
2 dziewczyny odchodzą z pracy jedna powiedziała ,ze ma żylaki szefowi(Ma 18 lat)a druga kurzą ślepotę (jest po 50 )wesoło ,a w pracy nie było 3 dziewczyn
normalnie czeski film:baffled:

Ja też uwielbiam kosmetyki przeciw potnie stosuję teraz fioletowego adidasa w kulce,fliud najbardziej lubię loreala ,bo świetnie kryje moje popękane naczynka,pewnie jak każda kobieta lubię sie wyindrzyć i pachnieć:-Dale co prawda to prawda niektóre laski nie zapominaja nałożyć tapety ale umyc sie już tak:tak:
ani nie gadaj jeszcze jak jezdzilam kiedys busami to fuj a leci odor z tego niesamowity :no::no:
Beznadzieja ten mój suwak, będę jeszcze próbować ale jestem ciemna ale inaczej nie idzie każdy jeden dodawałam a ten to zapisałam na kompie i wyszedł taki nie czytelny
witaj jeszcze raz ;-)
A ja od ładnych paru lat nie uzywam zadnych tynkow,fluidow i podkładow:tak::tak::tak:Sama natura z solarium i słoneczka;-):-D:-D:-D

Ale to fakt ze niektore dziewczyny sa mega mocno wytynkowane a smierdza tak jakby sie nie myły:no::no::no:FUJ

MADZIULKA
To teraz bedziesz po wiecej godzin tyrała czy maja juz kogos:confused:
Wspolczuje Tobie tego wstawania i zapierdalu
dowiklus Ty to zawsze laska bylas pieknie opalona :tak:
Dłużej nie ,bo robimy na zmiany po 8 godzin ,tylko jest o wiele ciężej jak na zmianie zamiast 4 dziewczyn są 2 lub 3,tłoku strasznego jeszcze nie ma ,bo lato dziadowskie,ale po 10 lipca i tak będzie pewnie zatrzęsienie ludzi ,a wtedy to już nie wyróba bez pomocy wi ekszej ilości rąk:szok:
o to wspolczucia :baffled::baffled:
ehhhh nadrobilam :))
Teraz sie moge przywitac :))
Ja dzis mialam niezly dzionek
Rano chlopaki pojechali do pracy wiec zostalysmy z Laura same
Rano posprzatalam mieszkanko, zrobilam pranie Potem pojechalam z laura na plac zabaw fajnie sie bawila z jedna dziewczynka po 2h wrocilysmy do domku bylo dosc goraco bo u nas dzis 29st
Potem pojechalam na zakupki a Bogdan zostal z Laura w domku
Nastepnie zrobilam sobie salatke owocowa z bita smietanma i zjadlam cal;y polmisek:szok::szok:
Rarfal wrocil z pracy dosc zmeczony wiec bnyczy sie z piwkiem w rece a Laura z tatusiem oglada ksiazeczki wiec ja mam chwile czasu zeby odpisac:-)
nio to dzionek udany :tak::tak::tak:
Witam,

My wczoraj oglądaliśmy Yes Man z Carey`em :tak: Nie przepadam za nim ale film świetny, uśmiałam się nieźle :-D:-D:-D

Idziemy dzisiaj z Niki do przychodni, już mnie ciekawość zżera ile ona waży :zawstydzona/y:
daj znac bo my ciekawe ;-)

witam sie i ja.przebudzilam sie o 6 i zsnac nie moglam prze ten upal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzisiaj chyba jestem pierwsza:szok::szok::szok:

tez sciagnelam ten film ale w dupiatej wersji i nie moglam nalezc do niego napisów, ale to jakis miesiąc temu...

musze znow spróbowac bo ksiazka była prześwietna!!!!

Ale, boje sie e bedzie tak zdupczony film jak kod leonarda da vinci, ksiazka super, a film mi sie nie pdobal:no::no::no:

sprobuj sciagnac ktores z tych napisow
NAPiSY.info - Znalezione napisy
ja ogladalm w wersji r5 wiec prawie jak dvdrip

Witam,

ogladalam to juz dawno.film bomba:-)
a widzialas "nie zadzieraj z fryzjerem"?

wyciagnelam malym basen taki maly ale zawsze cos.bo dzis u nas ma nie padac wiec bedzie znow "zar tropikow":-D
pomocze sie troche bo wczoraj p sie nie moglam doprosic zeby zdjal basen i napompowal:baffled::baffled::baffled::baffled:
juz nie mowiac o innych rzeczach ktore trzeba zrobic,

mam kupe paichu w domu wiec dzis mnie sprztanie i mycie podlog nie ominie:baffled:
ale obiadu nie robie.wczoraj zrobilam caly gar rosolu,ugotowalam kalafiora iwec dzis odsmaze z bulka tarta

pralka ju zise kreci.ma dworzu 23stopnie i czuc zar z nieba.
w domu 24 i ju sie waitrak kreci.
lubie upaly ale nie jak mam @ bo to koszmar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam się i ja ;-);-);-)trochę poczytałam ale nic nie zaznaczyłam:baffled::baffled::baffled:

kolejna przespana noc w nowym miejscu, bo dwie pierwsze to koszmar jakiś, oka nie zmrużyłam, pierwszej nocy coś mi stukało i wydawało mi się, że ktoś chodzi pod oknami a następej była straszna burza:szok::szok::szok::szok:

idę zrobić dziecku śniadanie bo mi już tu do kompa się dobiera:-D:-D:-D

reklama
Do góry