anka26_x_07
Mama Laury :)
ehhh kuzyn spi a ja spac nie moge
niema nikogo tu uciekam
Natalineczka trzymam kciuki za plany
Spokojnej
niema nikogo tu uciekam
Natalineczka trzymam kciuki za plany
Spokojnej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiaj chyba jestem pierwszaDobranoc ANKA:-)
Ja słyszalam o tym filmie Anioly i demony ale jakos nie moge go sobei sciagnac
U mnie chyba znowu jest burza bo cos mi blyska
nie martw sie jeszcze powie i to nie raz moj mlody tez nie dawno wogole przestal mowic mama ale po jakim s czasie chyba 2 m-ce zaczal znow mowic mamaja tak mówiłam na babcię
a mój antoszka mówi tylko ba-ba i da -da i ta-ta a mama ni hu hu
heh to niezle uczaA moja nauczyli wołać ciapciu, dziura w kapciu
oj boroczek ale nic mu nie jest co ?No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca
ani nie gadaj jeszcze jak jezdzilam kiedys busami to fuj a leci odor z tego niesamowityRany ,jaka estem śpiąca wstawanie o 5 mnie dobija,wróciłam z pracy ,poszliśmy na spacer z psami ,nazbieraliśmy kurek w lesie,które zaserwowaliśmy sobie na kolację,a były pycha...popiłam to piwem i zasypiam ,no normalnie jestem w szoku,głupotą by było o tej porze spac iść ,bo z rana znów siuę trzeba zerwać
2 dziewczyny odchodzą z pracy jedna powiedziała ,ze ma żylaki szefowi(Ma 18 lat)a druga kurzą ślepotę (jest po 50 )wesoło ,a w pracy nie było 3 dziewczyn
normalnie czeski film
Ja też uwielbiam kosmetyki przeciw potnie stosuję teraz fioletowego adidasa w kulce,fliud najbardziej lubię loreala ,bo świetnie kryje moje popękane naczynka,pewnie jak każda kobieta lubię sie wyindrzyć i pachniećale co prawda to prawda niektóre laski nie zapominaja nałożyć tapety ale umyc sie już tak
witaj jeszcze raz ;-)Beznadzieja ten mój suwak, będę jeszcze próbować ale jestem ciemna ale inaczej nie idzie każdy jeden dodawałam a ten to zapisałam na kompie i wyszedł taki nie czytelny
dowiklus Ty to zawsze laska bylas pieknie opalonaA ja od ładnych paru lat nie uzywam zadnych tynkow,fluidow i podkładowSama natura z solarium i słoneczka;-)
Ale to fakt ze niektore dziewczyny sa mega mocno wytynkowane a smierdza tak jakby sie nie myłyFUJ
MADZIULKA
To teraz bedziesz po wiecej godzin tyrała czy maja juz kogos
Wspolczuje Tobie tego wstawania i zapierdalu
o to wspolczuciaDłużej nie ,bo robimy na zmiany po 8 godzin ,tylko jest o wiele ciężej jak na zmianie zamiast 4 dziewczyn są 2 lub 3,tłoku strasznego jeszcze nie ma ,bo lato dziadowskie,ale po 10 lipca i tak będzie pewnie zatrzęsienie ludzi ,a wtedy to już nie wyróba bez pomocy wi ekszej ilości rąk
nio to dzionek udanyehhhh nadrobilam )
Teraz sie moge przywitac )
Ja dzis mialam niezly dzionek
Rano chlopaki pojechali do pracy wiec zostalysmy z Laura same
Rano posprzatalam mieszkanko, zrobilam pranie Potem pojechalam z laura na plac zabaw fajnie sie bawila z jedna dziewczynka po 2h wrocilysmy do domku bylo dosc goraco bo u nas dzis 29st
Potem pojechalam na zakupki a Bogdan zostal z Laura w domku
Nastepnie zrobilam sobie salatke owocowa z bita smietanma i zjadlam cal;y polmisek
Rarfal wrocil z pracy dosc zmeczony wiec bnyczy sie z piwkiem w rece a Laura z tatusiem oglada ksiazeczki wiec ja mam chwile czasu zeby odpisac:-)
daj znac bo my ciekawe ;-)Witam,
My wczoraj oglądaliśmy Yes Man z Carey`em Nie przepadam za nim ale film świetny, uśmiałam się nieźle
Idziemy dzisiaj z Niki do przychodni, już mnie ciekawość zżera ile ona waży
dzisiaj chyba jestem pierwsza
tez sciagnelam ten film ale w dupiatej wersji i nie moglam nalezc do niego napisów, ale to jakis miesiąc temu...
musze znow spróbowac bo ksiazka była prześwietna!!!!
Ale, boje sie e bedzie tak zdupczony film jak kod leonarda da vinci, ksiazka super, a film mi sie nie pdobal
Witam,
My wczoraj oglądaliśmy Yes Man z Carey`em Nie przepadam za nim ale film świetny, uśmiałam się nieźle
Idziemy dzisiaj z Niki do przychodni, już mnie ciekawość zżera ile ona waży