anka26_x_07
Mama Laury :)
dobrze ze zadzwonilas a co do domofonow top nawet sie nie odzywam bo ludzie otwieraja drzwi a nawet nie wiedza komu to potem spia Ci bezdomni po klatkach i sikaja po katachPierwszaaaaaaaaaa ;-).
Koffana,każdy ma chwilę zwątpienia.A Ty gdzieś z moich okolic;-),co?
To podrzuć linka to nadrobię;-).
Wypróbuję;-).
Ciekawe co na 100 postawisz;-)?
A ja wczoraj 2 godzinki potańcowałam,bo koszulki małżowi się pokończyły.
Toż przypominałam o zbliżającym się tysiączku;-).
W sobotę wieczorem sensację w bloku miałam .Było już po 23-ej i chciałam wózek na kłódkę zamknąć,w przedpokoju zapaliłam światło(wizjera w drzwiach nie mam),otwieram drzwi(na klatce światło zgaszone) a tu jakiś chłop z 2 workami po śmieciach stoi tyłem do mnie przy barierce.Zapaliłam światło i pytam się czego tu szuka(a to jakiś bezdomny był,śmierdziało na kilometr),nawet się nie odwrócił,coś wymamrotał i powalił na górę(mieszkam na I piętrze).To ja wózka już nie zaczepiałam,tylko do mieszkania wstawiłam i rowerek Olka też odczepiłam i schowałam.Stare nawet nie wstało to zadzwoniłam na Policję,po 10 minutach byli i wyprowadzili go z bloku a skubaniec po ciemku prawie na 4 piętro wylazł i się położył i spał.W bloku jest domofon,na którego konserwację płacimy co miesiąc po 1zł zamek w drzwiach nie działa i KAŻDY może sobie wejść.Dzisiaj z sąsiadką lecimy na skargę do spółdzielni,niech się w końcu do roboty wezmą,bo smrodów i sików po kątach już chyba wystarczy.
Ja tak z rana bo Mirka do w-Wy wyprawiałam (zaspaliśmy) i sen jakoś nadejść nie chciał
ja tez skladam zyczonka )witam poniedziałkowo
wsztstkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)
u mnie nocka fajna wyspałam się bo antoszka tylko raz się obudził o 5 za to jak obudził się o 6.30 tak już nie śpiale przynajmniej tatusia obudził bo na 7 do pracy szedł
a chwalę się.....antoni ma 3 zęba prawą górną jedyneczkę
zdrowka zyczewitajcie
nie popostuje bo wpół żywa jestem Maks nas pozarażał
od rana się do przychodni dobijałam tel a po 1h ubrałam dzieci i poszłam by od razu przyjeli a tam ani z miłym uśmiechem że pediatra od 14 bo moja na urlopie 2 przyjmuje i już miejsc brak moge se podejśc i jak tu nie zlinczować ich
roznosi aż mnie
malinka gatki kolejnego zębulka
As gratki postów )
no to extra!!szybko poszloa mnie ucho już nie boli uupiii :-):-):-):-):-):-)
pomógł wik smarowałam za uchem,rozgrzało i już jest super :-):-):-):-)
no to elegancko nowy Aniolek na swiecie, gratulacjeWitam:-)
ja tylko na chwilke niestety ale muszę zmykać do urzędu pracy jak mi sie nie chce
z dobrych wieści to to że szwagierka zaczeła rodzić i dzis pojawi sie nowa dziołcha Julcia:-)
trzymajcie kciukaski;-)
Wszystkie tulkam i życze Miluskiego Dnia :-)
gratulujemy zabkaDolanczam sie do zyczen
Gratuluje zeboola
zdrowka zycze
no to super ze juz ucho nie boli
Witam i ja jestem jakas nie wyspana sama nie wiem czemu bo dosc dlugo spalam Ja sie wam taz pochwale Emily dostala tez nastepnego zembola juz szostego teraz dostala gorna dwojeczke z prawej a z lewej lada moment tez wyjdzie bo juz ja widac
mozliwe mozliwe.A co do rybek to moj uwilebia lowicWitam WSZYSTKICH!!!
Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)
Ja też dołanczam się do GRATULACJI.
A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?
ochhh ja dzis tez takie mialam nastawienieTrzymam kciuki kochana
Ja jak zjadłam śniadanko to sie jeszcze poloyłam, i dopiero teraz sie obudzilam wstawilam pranie, ale nic wicej mis ie nie chce,,,
a musialabym podlogi umyc.. i balkon.. i za prasowanie sie wziac i obiad.. i..... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pelno tego
no to niezle musial te reke zalatwicNo to m byl u lekarza i dostal tydzien chorobowego na ta reke zas sie bede musiala z nim uzerac;-);-);-)
znalazlam fotke jaka mi moj m wcoraj strzelil- mam na zywo troche wiekszy buszek niz tutaj wyszedl ale inej fotki nie mam
sliczny brzuszek )