reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pierwszaaaaaaaaaa ;-):tak::-D.

Koffana,każdy ma chwilę zwątpienia:tak:.A Ty gdzieś z moich okolic:sorry2:;-),co?

To podrzuć linka to nadrobię;-):tak:.

Wypróbuję;-):tak:.

Ciekawe co na 100 postawisz;-):happy2:?

A ja wczoraj 2 godzinki potańcowałam:tak:,bo koszulki małżowi się pokończyły:-p.

Toż przypominałam o zbliżającym się tysiączku;-):tak::-p.
W sobotę wieczorem sensację w bloku miałam :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::szok:.Było już po 23-ej i chciałam wózek na kłódkę zamknąć,w przedpokoju zapaliłam światło(wizjera w drzwiach nie mam:no:),otwieram drzwi(na klatce światło zgaszone) a tu jakiś chłop z 2 workami po śmieciach stoi tyłem do mnie przy barierce:szok:.Zapaliłam światło i pytam się czego tu szuka(a to jakiś bezdomny był,śmierdziało na kilometr:sorry2:),nawet się nie odwrócił:no:,coś wymamrotał i powalił na górę(mieszkam na I piętrze).To ja wózka już nie zaczepiałam,tylko do mieszkania wstawiłam i rowerek Olka też odczepiłam i schowałam.Stare nawet nie wstało to zadzwoniłam na Policję,po 10 minutach byli i wyprowadzili go z bloku :tak: a skubaniec po ciemku prawie na 4 piętro wylazł:szok: i się położył i spał.W bloku jest domofon,na którego konserwację płacimy co miesiąc po 1zł :angry::angry::angry: zamek w drzwiach nie działa:no: i KAŻDY może sobie wejść.Dzisiaj z sąsiadką lecimy na skargę do spółdzielni,niech się w końcu do roboty wezmą,bo smrodów i sików po kątach już chyba wystarczy.
Ja tak z rana bo Mirka do w-Wy wyprawiałam (zaspaliśmy:-p:tak::-D) i sen jakoś nadejść nie chciał:no:
dobrze ze zadzwonilas a co do domofonow top nawet sie nie odzywam bo ludzie otwieraja drzwi a nawet nie wiedza komu to potem spia Ci bezdomni po klatkach i sikaja po katach:baffled:
witam poniedziałkowo:happy2:
wsztstkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)

u mnie nocka fajna wyspałam się bo antoszka tylko raz się obudził o 5 za to jak obudził się o 6.30 tak już nie śpi:no::no::no:ale przynajmniej tatusia obudził bo na 7 do pracy szedł:tak::tak::tak::tak:
a chwalę się.....antoni ma 3 zęba prawą górną jedyneczkę:tak::tak:
ja tez skladam zyczonka :))
witajcie
nie popostuje bo wpół żywa jestem Maks nas pozarażał
od rana się do przychodni dobijałam tel a po 1h ubrałam dzieci i poszłam by od razu przyjeli a tam ani z miłym uśmiechem że pediatra od 14 bo moja na urlopie 2 przyjmuje i już miejsc brak moge se podejśc i jak tu nie zlinczować ich
roznosi aż mnie

malinka gatki kolejnego zębulka
As gratki postów :))
zdrowka zycze
a mnie ucho już nie boli uupiii :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
pomógł wik :tak::tak::tak::tak::tak::tak: smarowałam za uchem,rozgrzało i już jest super :-):-):-):-)
no to extra!!szybko poszlo
Witam:-)
ja tylko na chwilke niestety:dry: ale muszę zmykać do urzędu pracy :dry: jak mi sie nie chce:sorry2:
z dobrych wieści to to że szwagierka zaczeła rodzić :tak: i dzis pojawi sie nowa dziołcha :tak::-D Julcia:-)
trzymajcie kciukaski;-)

Wszystkie tulkam i życze Miluskiego Dnia :-)
no to elegancko nowy Aniolek na swiecie, gratulacje
Dolanczam sie do zyczen :tak::tak:
Gratuluje zeboola:tak::tak::tak:

zdrowka zycze:tak::tak:

no to super ze juz ucho nie boli:tak::tak:

Witam i ja jestem jakas nie wyspana sama nie wiem czemu bo dosc dlugo spalam:baffled::baffled::baffled::baffled: Ja sie wam taz pochwale Emily dostala tez nastepnego zembola juz szostego teraz dostala gorna dwojeczke z prawej a z lewej lada moment tez wyjdzie bo juz ja widac:tak::tak::tak:
gratulujemy zabka
Witam WSZYSTKICH!!!

Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)

Ja też dołanczam się do GRATULACJI.
A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?

mozliwe mozliwe.A co do rybek to moj uwilebia lowic
Trzymam kciuki kochana:tak::tak::tak::tak:

Ja jak zjadłam śniadanko to sie jeszcze poloyłam, i dopiero teraz sie obudzilam:szok: wstawilam pranie, ale nic wicej mis ie nie chce,,,:dry::dry::dry::dry:

a musialabym podlogi umyc.. i balkon..:dry::dry::dry::dry: i za prasowanie sie wziac i obiad.. i..... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pelno tego:dry:
ochhh ja dzis tez takie mialam nastawienie:baffled:
No to m byl u lekarza i dostal tydzien chorobowego na ta reke:szok::szok::szok: zas sie bede musiala z nim uzerac:-D:-D:-D;-);-);-)
no to niezle musial te reke zalatwic
znalazlam fotke jaka mi moj m wcoraj strzelil- mam na zywo troche wiekszy buszek niz tutaj wyszedl ale inej fotki nie mam

sliczny brzuszek :))

reklama
Ja jem truskawki przez cały sezon .
Mnie się nie przejadają.
Już zaraz ich nie będzie przecież.
Wczoraj nie jadłam truskawek ,więc miałam przerwę :-D:-D:-D:-D
Dziś trzeba nadrobić.:-D:-D:-D:-D
no tak truskawki to sezonowka wiec jeszcze chwilka i bedzie po.Ale i tak Cie podziwiam:szok:
joasiu to ty wiesz że się pocisz i zmieniasz ubranie myjesz się a ja jak dziś stałam za młodą dziewczyną w warzywniaku to myślałam że padnę kilo tapety na buzi cała w różu a śmierdziało od niej potem i to nie takim jednodniowym bynajmniej:no::no::no:
hehehe ja sie kiedys tez z tym spotkalam bleeee:baffled:
a to moje kosmetyki ulubione większos dostalam w prezencie :tak:maniaczka ze mnie to zdjecia zapasow z zeszłego roku dlatego malo co teraz kupuje na biezaco kulki tzn dezodorant w kulce :-D
fajna kolekcja
A ja teraz czytam z pozoru mało kobiecą lekturę :-D Ale pękam ze śmiechu :tak:

Zapiski z pobocza - James May - Merlin.pl

Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

Jak to nie pomoże to pisz na priva, może uda mi sie pomóc :tak:

Nieźle :-D Ja od lat mam taki i jestem zadowolona :tak::tak::tak:
ja tez Lady uzywam:tak:
dziewczynki dzwoniła do mnie anabubka że w jabłonce tam gdzie mieszka nasza wiktoria przeszła trąba powietrzna:-:)-:)-(nie wiemy co z wiktorią ja nie mam nic na karcie więc nawet do niej nie zadzwonie jak któraś może niech się z nią skontaktuje i anabubka prosiła żeby jej dać znać bo ona dopiero będzie mogła wejśc wieczorkiem o ile nie będzie burzy....dziewczyny proszę o info bo się bardzo martwię co z nią :-:)-:)-(
numer jest do niej na t a anabubka nie ma numeru w fonie do niej a na bb nie wchodzi:no::no::no:
kurcze oby wszystko było ok.......
no to traba juz nie miala gdzie sie zrobic:baffled:
Już z nia rozmawiałam :tak: Wszystko u niej w pozadku :tak: Nie ma teraz czasu bo mały się sparzył gorącą wodą :baffled: Ale chyba nie groźne to oparzenie :sorry2:
upsss oby nie groznie
No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca
na szczescie mam nadzieje ze woda nie byla az taka wrzaca:confused:
I w końcu wyszło
nie tam wklejałam. Ale ze mnie ci...

no prosze i sie udalo :))

ehhhh nadrobilam :))
Teraz sie moge przywitac :))
Ja dzis mialam niezly dzionek
Rano chlopaki pojechali do pracy wiec zostalysmy z Laura same
Rano posprzatalam mieszkanko, zrobilam pranie Potem pojechalam z laura na plac zabaw fajnie sie bawila z jedna dziewczynka po 2h wrocilysmy do domku bylo dosc goraco bo u nas dzis 29st
Potem pojechalam na zakupki a Bogdan zostal z Laura w domku
Nastepnie zrobilam sobie salatke owocowa z bita smietanma i zjadlam cal;y polmisek:szok::szok:
Rarfal wrocil z pracy dosc zmeczony wiec bnyczy sie z piwkiem w rece a Laura z tatusiem oglada ksiazeczki wiec ja mam chwile czasu zeby odpisac:-)

Oliwka tez już w łóżeczku ale jeszcze nie śpi,próbuje :-D:-D:-D:-D:-D Luiza zazdroszczę Ci że Twoje córy już spią :tak::tak::tak::tak: ja też bym chciała bo padnięta dziś już jestem :tak::tak::tak:

helo helo.
wcozraj mialam fuche i aly dzien mnie nie bylo w odmu.dzis od rana tez mailam co robic..@@@@@@
naiwedzila mnie @,boli mnie kregosplup.oda rama zar z nieba.ok14bylo 30stopni w cieniu wiec na sloncu maskra.
w domu mam 26stopni-okna od rana zaloniete i pozykane(jak robilam obiad jedno uchylilam).witrak chodzi i w raz upal....czekam do wieczroa to sie troche moze wychlodzi.

wszytskiego najlepszego dla Piotrkow
nie mam weny zeby nadrabiac-wybaczcie:-:)-:)-(
w ogoel jestem dzis do du......
moj gdzie polzal,wszytsko mnie dobija.....ehhhh
ej głowa do góry.
A pogoda rzeczywiście dobijająca.
Teraz wreszcie zaczyna padać.

a moja dziecko chodzi i owla "mamo" :-D:-D:-D
od soboty tak jej sie gada:-D
na bacie mowi "ciapcia":-):-):-):-):-)
ciapcia dobre :-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-Dja tak mówiłam na babcię:tak::tak::tak:
a mój antoszka mówi tylko ba-ba i da -da i ta-ta a mama ni hu hu:no::no:
mama też będzie ,jeszcze zapragniesz,żeby się zamknął.:-D:-D:-D

A moja nauczyli wołać ciapciu, dziura w kapciu :-p:-D
ja tak swoją Klaudię uczyłam :-D:-D:-D

No to Kamilek oparzył mi sie w rączke pusciłam wode w brodziku zeby ciepła leciała bo chciałam go umyc a ten szybciutko poleciał do łazienki w włożył rączki do brodzika.A my mamy taki specjalny piecyk w którym palimy specjalnie na ciepłą wode a w nim jak sie napali to woda jest wrzaca
i jak rączka?

Dłużej nie ,bo robimy na zmiany po 8 godzin ,tylko jest o wiele ciężej jak na zmianie zamiast 4 dziewczyn są 2 lub 3,tłoku strasznego jeszcze nie ma ,bo lato dziadowskie,ale po 10 lipca i tak będzie pewnie zatrzęsienie ludzi ,a wtedy to już nie wyróba bez pomocy wi ekszej ilości rąk:szok:
no to macie niezły zapieprz :szok::szok::szok:

Zmykam bo mi dzieciaki chate rozniosa, a stary razem z Nimi:szok::szok::szok::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Najbardziej zirytowałam sie w niedzielę jak poszłam na 6 do pracy a towar nam przywieżli o 7:szok:tylko nikt nam nie powiedział ,ze w niedzielę zaczynamy godzinę póżniej ,a wstac trzeba było.....to napiłyśmy sie kawy i posiedziałyśmy w zamknętej cukierni z rana:baffled:
oj to nieładnie
własnie kurier przywiózł paczkę,z allegro przyjechał duzy bębenek.ale Oliwce podoba się zabawka.chodzi z bębenkiemna szyji i gra,wyglada jak mały dobosz :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko czy moja głowa przetrzyma ta muzykę,bo na razie jest istny szał,Klaudia spiewa do tej muzyki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
pewnie szybko jej się znudzi.
Dźwięków jednak nie zazdroszczę :baffled::szok::-D:-D:-D:-D:-D

I w końcu wyszło
nie tam wklejałam. Ale ze mnie ci...
e tam .Każdy musi się kiedyś nauczyć.:-D:-D:-D:-D

A ja właśnie zjadłam zupkę truskawkową.
Zaraz czas na koktail,:-D:-D:-D:-D

:-D
znalazlam fotke jaka mi moj m wcoraj strzelil- mam na zywo troche wiekszy buszek niz tutaj wyszedl ale inej fotki nie mam
super brzusio:tak::tak::tak:

joasiu to ty wiesz że się pocisz i zmieniasz ubranie myjesz się a ja jak dziś stałam za młodą dziewczyną w warzywniaku to myślałam że padnę kilo tapety na buzi cała w różu a śmierdziało od niej potem i to nie takim jednodniowym bynajmniej:no::no::no:
:szok::szok::szok::szok: najwazniejsze ze ma tapete na buzi a to ze smierdzi to chyba nie wazne:-D:-D:-D:-D

dziewczynki dzwoniła do mnie anabubka że w jabłonce tam gdzie mieszka nasza wiktoria przeszła trąba powietrzna:-:)-:)-(nie wiemy co z wiktorią ja nie mam nic na karcie więc nawet do niej nie zadzwonie jak któraś może niech się z nią skontaktuje i anabubka prosiła żeby jej dać znać bo ona dopiero będzie mogła wejśc wieczorkiem o ile nie będzie burzy....dziewczyny proszę o info bo się bardzo martwię co z nią :-:)-:)-(
numer jest do niej na t a anabubka nie ma numeru w fonie do niej a na bb nie wchodzi:no::no::no:
kurcze oby wszystko było ok.......
ja widzialam ja dzis na NK
Witajcie :-):-):-)
Chyba o mnie nie zapomnialyscie :confused::sorry2::-)
Przez 2-3 dni nie miaalm netu.... nie wiem dlaczego...
a dzisiaj dopiero teraz moglam dojsc do kompa :tak:
Ale nic sie u mnie nie dzialo przez ten czas :shocked2:
Wiec wytlumaczylam sie juz troszku :-p

nie wiem ile jet do nadrobienia ale jakos weny nie mam :sorry2::dry:
no jak bysmy mogly zapomniec

Dziekuje kochane nie musicie sie martwic u mnie wszystko dobrze ta trąba przeszła w innym miejscu nawet nie wiem dokładnie gdzie nie znam dobrze całej jabłonki a ona jest bardzo duża
to dobrze ze wszystko ok

a moja dziecko chodzi i owla "mamo" :-D:-D:-D
od soboty tak jej sie gada:-D
na bacie mowi "ciapcia":-):-):-):-):-)
SUPER
oj biedactwo szkoda mi go

No to jestem i ja m poszedl do garazu trenowac wiec ja mam czas:tak::tak::tak: mamy 2,5 tygodnia do urlopu a mu sie trenowac zachcialo :-D:-D:-D:-D my dzisiaj caly dzien spedzilismy w domu bo jakos oboje weny nie mielismy zeby sie gdzies wybrac rozlozylam Emily basenik na tarasie i dziewczyna byla zadowolona:tak::tak::tak:

Oliwka już śpi od jakiś 15min :tak::tak::tak::tak::tak::tak: była już zmęczona,spała dziś tylko 1h a wybrykała się na maksa.jeszcze wieczorkiem jak uciekaliśmy przed burzą to przyszła do nas koleżanka z córeczką to wybawiły się razem że hej.i biły sie też :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D
super brzusio:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok::szok: najwazniejsze ze ma tapete na buzi a to ze smierdzi to chyba nie wazne:-D:-D:-D:-D

ja widzialam ja dzis na NK

no jak bysmy mogly zapomniec

to dobrze ze wszystko ok

SUPER

oj biedactwo szkoda mi go

No to jestem i ja m poszedl do garazu trenowac wiec ja mam czas:tak::tak::tak: mamy 2,5 tygodnia do urlopu a mu sie trenowac zachcialo :-D:-D:-D:-D my dzisiaj caly dzien spedzilismy w domu bo jakos oboje weny nie mielismy zeby sie gdzies wybrac rozlozylam Emily basenik na tarasie i dziewczyna byla zadowolona:tak::tak::tak:

Twój trenuje a mój naprawia i jeździ motorem nieraz mam tego serdecznie dosyć i wkurza mnie to ale tak w sumie to przynajmniej nie zrzędzi bo nieraz to potrafi że ho ho.

Właśnie niedawno byli teściowie, przynieśli prezent dla m bo ma dzisiaj urodzinki.

A tak wo gulę to BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC :-):-):-)

reklama
Do góry