reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też się dzisaj zaszyłąm w domu :sorry2:

Helenka jeszcze nie może opalać ciapek po ospie, a dla Niki to mi się wydaje troszkę za gorąco:sorry2:

Madeuska, wiesz już co u Patrysi ?? A jak twoje samopoczucie?? Bo to już połowa :tak: Masz już duży brzuszek :confused:

reklama
Ja też się dzisaj zaszyłąm w domu :sorry2:

Helenka jeszcze nie może opalać ciapek po ospie, a dla Niki to mi się wydaje troszkę za gorąco:sorry2:

Madeuska, wiesz już co u Patrysi ?? A jak twoje samopoczucie?? Bo to już połowa :tak: Masz już duży brzuszek :confused:
nie wiem, nie odpisala...
a co do brzucha, to nawet duży ale nie tak jak niektore na paźdizerniku maja...:-p:-p

moje samopoczucie.. nic mi sie nie chce..:-D
i spac w nocy nie moge, nie iwem jak sie ułożyc, boje sie co bedzie jak wiekszy bruch bede miala:sorry2::sorry2: no i tez ju pisalam ze ciagl emi gorrrrrrąco:baffled:

MAMA HELENKI
Jak tam mala ANIKA:confused:Przybiera na wadze:confused:

Jutro idziemy się ważyć :tak::tak::tak: Ustalima, że bedę co tydzień przychodziła, żeby się niepotrzebnie nie stresować :tak: Ostatnio ładnie przybrała. Wydaje mi sie że się najada :sorry: Jutro się okaże, mamy wizytę na 11.00 Przy okazji dotane skierowania, bo w czwartek mamy ortopedę...

a co do brzucha, to nawet duży ale nie tak jak niektore na paźdizerniku maja...:-p:-p

i spac w nocy nie moge, nie iwem jak sie ułożyc, boje sie co bedzie jak wiekszy bruch bede miala:sorry2::sorry2: no i tez ju pisalam ze ciagl emi gorrrrrrąco:baffled:

Jak będziesz miała większy brzuch to niestety będzie gorzej :baffled: Ale dasz rade :tak: We wrześniu już będzie chłodniej to i tobie będzie lżej :tak:

Jutro idziemy się ważyć :tak::tak::tak: Ustalima, że bedę co tydzień przychodziła, żeby się niepotrzebnie nie stresować :tak: Ostatnio ładnie przybrała. Wydaje mi sie że się najada :sorry: Jutro się okaże, mamy wizytę na 11.00 Przy okazji dotane skierowania, bo w czwartek mamy ortopedę...
To napisz nam jutro po wizycie:tak::tak::tak:

Ja wydepilowalam sobie juz jedna noge i bede musiala sie zabrac za druga;-):-)

znalazlam fotke jaka mi moj m wcoraj strzelil- mam na zywo troche wiekszy buszek niz tutaj wyszedl ale inej fotki nie mam

Załączniki

• IMGP4272.jpg
    IMGP4272.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 19
tesciowa była skorzstac neta, ja sie biore dalej... wzme sie w koncu za te podlogi, bo nie moge na nie patrzec...:no:
i na balkoni emi smierdi strasznie:no::no:

No witam byłam już w tym przedszkolu i niemają specjalnych wymagań.
Trochę ogarnełam chałupkę ale zaraz muszę się wziąść za kuchnię , bo tam to masakra po tych rybach.
kochana, m w sobote mi wszystko porobł, ale.. jak..:baffled: podłogi umyl tak że nie widac e umyte, wiec diekuje:baffled::baffled:

prasowac to on tez nie umie- albo by mi popalil wszystko albo nie poskładał normalnie wiec wole nie ryzkowac...:baffled::baffled::baffled:

wystarczy ze mi gary wszystkie myje caly czas- tego nie robie wogole ostatnio:tak::tak::tak: chyba od ponad tygodnia nie tknęłam ani jednej sklanki ani nic:no::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Ale dobrze Ci z tymi garami mój mąż nie tyka i zmywarki nie chce kupić a ja nienawidzę myć naczyń. Ale jeszcze kupi tylko o tym jeszcze nie wie:-)

A ja dzisiaj wietrze Dominika chomiczka:-DWystawiłam Go z klatka na balkon i tak sobie tam spi:tak::tak::tak:

Moja koleżanka jak kiedyś wystawiła chomika na balkon to on im zapomniała i się upiekł:tak::szok::tak::szok::tak:

reklama
tak wik,super rozgrzewa :tak::tak::tak:

trzymam kciuki aby szybko poszło i zeby się nie męczyła za bardzo :tak::tak::tak:

świetny jest,dzięki bo to Ty mi go poleciłaś :-):-):-):-)

ona ma jeszcze starszego synka :tak::tak::tak: własnie zrób drugi suwaczek to nikomu nie będzie się mylić :tak::tak::tak::tak:

trzymam kciuki :tak::tak::tak:

wygląda porządnie,ja miałam podobny tylko z firmy Graco i byłam bardzo zadowolona az żal było mi go sprzedawać:tak::tak::tak:

ten jest super :tak::tak::tak:

mi dzis też przyszły,pelerynka przeciwdeszczowa,sliczna i folia przeciwdeszczowa,bo poprzednią Oliwka podarła :tak::tak::tak::tak:
a fotki gdzie:confused::confused::confused::confused:
kochana, m w sobote mi wszystko porobł, ale.. jak..:baffled: podłogi umyl tak że nie widac e umyte, wiec diekuje:baffled::baffled:

prasowac to on tez nie umie- albo by mi popalil wszystko albo nie poskładał normalnie wiec wole nie ryzkowac...:baffled::baffled::baffled:

wystarczy ze mi gary wszystkie myje caly czas- tego nie robie wogole ostatnio:tak::tak::tak: chyba od ponad tygodnia nie tknęłam ani jednej sklanki ani nic:no::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
no normalnie chłopa odmieniło:-D:-D:-Di bardzo dobrze:tak::tak::tak:
Ja nie mam pojecia ale na T tez Jej nie widzialam:no::no::no:

Tak wogole to duzo z nas tu dawno nie bylo-oj opuszczaja sie dziewczyny,opuszczaja
pewnie jak się zimno zropi tak koło października to znów tłok będzie na maxa:tak::tak:
A ja dzisiaj wietrze Dominika chomiczka:-DWystawiłam Go z klatka na balkon i tak sobie tam spi:tak::tak::tak:
dowikluś rozwaliłaś mnie tym chomiczkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno wwyje a julka patrzy na mnie jakoś tak dziwniee:baffled:

hmmmmmmmmmmmm a fotek tego brzusia to my się doczekamy:confused::confused::confused:bo tak to tylko wyobraźnia musi nam pracoować:-D:-D
i bardzo dobrze ja takie schizy miałam jak julie chodziłam ważyć bo wiecznie było za mało:-:)-(a teraz to mogła by ze 2-3 kg zgubić :-D:-D:-Dwzrostu ma 118 cm a waga 26:baffled:
To napisz nam jutro po wizycie:tak::tak::tak:

Ja wydepilowalam sobie juz jedna noge i bede musiala sie zabrac za druga;-):-)
no dowiklus ty mnie zawsze ubawisz wyobraziłam sobie ciebie z jedną wydepilowaną nogą:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

julia pomogła mi zupkę ugotować wszystkie pieczarki pokroiła marcheweczkę starla na tarce no pomocnik mi rośnie jak nic......
a u nas pogoda jakaś taka pokręcona słońca brak pochmurno ale jakoś tak strasznie duszno:nerd:

Do góry