reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi się podoba, widziałam wózki tej firmy :tak: Niczego sobie :tak: Ja bym poszukała podobnego z przekładana rączka, gdzieś takie widziałam :tak:

Znalazłam
WÓZEK SPACERÓWKA FUZZION Z PRZEKLADANA RACZKA (670585747) - Aukcje internetowe Allegro

Tak bardzo fajny tylko cena trochę za wysoka jak dla mnie...:-(
Fajny ten z przekładana rączką.
Mamo Helenki ,tylko jeden problem .Nie wiemy czy to przypadkiem nie chodzi o zdecydowanie niższą cenę tego wózka ze wzgledu na przebarwienia na budce.
W sumie przebarwienia to niewielka wada a wózek kosztuje połowę,więc niezła okazja.
Normalnie ten wózio kosztuje ponad 400 zł.w tej samej firmie.

Ja znalazłam firmę produkującą te wózki.
Tak piszą o sobie:
Witamy! - ARTI - Artykuły dziecięce i zabawki, wózki, łóżeczka, kojce, krzesełka
Firma jest kilka kilometrów ode mnie :-D:-D:-D

Nie moge otworzyć tej stronki. A te przebarwienia na budzie też mnie zastanawiają ale jak będę chciała już na pewno kupić to poproszę o zdjęcie tych przebarwień

taa choć niech on zdrowieje
a co do zup to najlepsze z rosołku pomidorowa wychodzi :)))
a ja potem im naleśników kilka napiekę

odkleić sie nie moge

Ja z jedzenie u Seweryna mam problem, bo on nigdy nie jest głodny. Kupiłam mu jakiś syrop witaminowy, zobaczymy.

Dobra teraz już naprawdę spadam bo muszę iść do przedszkola do Seweryna dowiedzieć się co mam kupić bo dostał się od września. Odezwę się puźniej

reklama
W takim Razie wpisz ARTI na wyszukiwarkę i otwórz dział O firmie.
Jeśli chodzi o przebarwienia to pewnie stał wózio na wystawie i lekko przepłowiała budka na zagięciach.
Tak myślę.bo wiem ,że oni wózki wystawiają na witrynę sklepową.
A cóż ,cena jest naprawdę zachęcająca ,bo wózio wygląda porządnie.:tak::-)
Ja mam ten sam problem ,bo mój też nigdy nie jest ,nawet po 3 dniach głodu o jedzenie się nie upomniał.
Jednak ja wiem co jest przyczyną u Kubusia,że on głodu nie czuje i specjalnie nie zwracam na to uwagi.
Karmię go tak,że dziennie ma zjeść 5 posiłków i tyle.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki dziś Kubuś o 18 ma pierwsze zajęcia w "Jadze" z zachowań społecznych.
Trzymajcie kciuki,żeby nową ciocie zaakceptował i mi wstydu nie narobił.:-D:-D:-D
Jak ją na początek od głupków nawyzywa to kiepsko widzę ich współpracę:baffled::baffled::-(.
Trzymam kciuki kochana:tak::tak::tak::tak:

Ja jak zjadłam śniadanko to sie jeszcze poloyłam, i dopiero teraz sie obudzilam:szok: wstawilam pranie, ale nic wicej mis ie nie chce,,,:dry::dry::dry::dry:

a musialabym podlogi umyc.. i balkon..:dry::dry::dry::dry: i za prasowanie sie wziac i obiad.. i..... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pelno tego:dry:

Ja jak zjadłam śniadanko to sie jeszcze poloyłam, i dopiero teraz sie obudzilam:szok: wstawilam pranie, ale nic wicej mis ie nie chce,,,:dry::dry::dry::dry:

a musialabym podlogi umyc.. i balkon..:dry::dry::dry::dry: i za prasowanie sie wziac i obiad.. i..... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pelno tego:dry:
kochana tobie jeszcze przez 111 dni może ię nie chcieć a potem to nawet jak będziesz padała na twarz to będiesz musiała:-D:-D:-D:-D
ja w ubiegłym roku jak sie tu rzeprowadziliśmy to byłam w 5 m-cu ciąży i też mi sie często nic nie chciało za to od września to miałam powera na maxa to się chyba syndrom wicia gniazda nazywa zapierniczałam jak mały samochodzik przestawiałam meble myłam podłogi aż piotr na mnie kryczał że mam zbastowac:baffled:

taa racja w ciązy może się nicc niechcieć potem ma się siłe nie wiadomo z kąt
wicie gniazdaa heheh z kąt ja to znam ja sie w 9 przenosiłam i wsioo uszykować zdążylam heheheh

włoski umyte zaczynam nas pakować bo w tym tyg z domu nie bedziemy wychodzić a maja tyle rzeczy ze spakowac ich spokojnie moge hehehheh
dożuce w piatek tylko reszte

MOje mlode spia,M wybyl z Dominikiem wiec mam spokoj:tak:
Ziemniaczki juz obrałam:-)Teraz musze tylko pokroic poledwiczke,rozbic ja i zrobic kotleciki i obiadek bedzie gotowy:tak::tak::tak:

U nas zrobiło sie goraco i slonce sie czasami przebija:tak::tak::tak:Ale w nocy tak padalo ze wszedzie sa wielkie kaluze:szok:

AS
Trzymam kciuki za zajecia Kubusia

to nie rób...niech inni za Ciebie zrobią.
2 byków w domu masz to niech się wykażą...:baffled:
A Ty się narobisz jak maleństwo przyjdzie :tak::-)

No to m byl u lekarza i dostal tydzien chorobowego na ta reke:szok::szok::szok: zas sie bede musiala z nim uzerac:-D:-D:-D;-);-);-)
nieźle musiał sobie tę rękę załatwić :szok::szok::szok::szok::szok:

Ja wróciłam właśnie ze spacerku.
Jest tak gorąco,że normalnie człowiek do domu ucieka czym prędzej.:-D:-D:-D:-D
Zakupy w drodze powrotnej też zrobiłam ,teraz tylko obadek poczynić trzeba i troszkę luzu znów będzie,to młodej bluzkę dalej podrobię w cieniu tarasu.;-):happy2:

Dzięki wszystkim za kciuki.Przydadzą się :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Agnes wic powiadasz
chyba i ja sie na noc musze czymś nasmarować bo w sobote o 6 wyjazd mus byc choć na chodzie
tak wik,super rozgrzewa :tak::tak::tak:

Witam:-)
ja tylko na chwilke niestety:dry: ale muszę zmykać do urzędu pracy :dry: jak mi sie nie chce:sorry2:
z dobrych wieści to to że szwagierka zaczeła rodzić :tak: i dzis pojawi sie nowa dziołcha :tak::-D Julcia:-)
trzymajcie kciukaski;-)

Wszystkie tulkam i życze Miluskiego Dnia :-)

trzymam kciuki aby szybko poszło i zeby się nie męczyła za bardzo :tak::tak::tak:

agnes to super...ja wick mam zawsze w domku na ból ucha przeziębienie katar zawsze pomaga:tak::tak:

świetny jest,dzięki bo to Ty mi go poleciłaś :-):-):-):-)

a to twoje dziecko ma 3 miechy i juz w piaskownicy sie bawi??????????

ona ma jeszcze starszego synka :tak::tak::tak: własnie zrób drugi suwaczek to nikomu nie będzie się mylić :tak::tak::tak::tak:

Dziewczynki dziś Kubuś o 18 ma pierwsze zajęcia w "Jadze" z zachowań społecznych.
Trzymajcie kciuki,żeby nową ciocie zaakceptował i mi wstydu nie narobił.:-D:-D:-D
Jak ją na początek od głupków nawyzywa to kiepsko widzę ich współpracę:baffled::baffled::-(.

trzymam kciuki :tak::tak::tak:

Trzymam kciuki.

Dziewczynki chcę kupić spacerówkę bo ten wózek co mam to masakra i upatrzyłam sobie nawet na allegro tylko nigdzie nie mogę znaleźć żadnej opinii o nim. Może wy coś wiecie. Bo wchodziłam nawet na tematy o wózkach zadałam pytanko i nic
Okazja Wózeczek Spider firmy Arti Oliwkowy !!! (671063950) - Aukcje internetowe Allegro

wygląda porządnie,ja miałam podobny tylko z firmy Graco i byłam bardzo zadowolona az żal było mi go sprzedawać:tak::tak::tak:

Mi się podoba, widziałam wózki tej firmy :tak: Niczego sobie :tak: Ja bym poszukała podobnego z przekładana rączka, gdzieś takie widziałam :tak:

Znalazłam
WÓZEK SPACERÓWKA FUZZION Z PRZEKLADANA RACZKA (670585747) - Aukcje internetowe Allegro
ten jest super :tak::tak::tak:

Mi właśnie przyszły zakupki z Allegro:tak:.Lecę komenty wystawić;-):tak:
mi dzis też przyszły,pelerynka przeciwdeszczowa,sliczna i folia przeciwdeszczowa,bo poprzednią Oliwka podarła :tak::tak::tak::tak:

reklama
Musiałabym sobie nogi wydepilowac ale jakos nie moge sie oderwac od laptopa:-D:-D:-D:tak:
Mieso sie samo pewnie tez nie zrobi;-)Ale jeszcze troszke tu posiedze

Do góry