reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
znalazlam fotke jaka mi moj m wcoraj strzelil- mam na zywo troche wiekszy buszek niz tutaj wyszedl ale inej fotki nie mam
meduska wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wcale nie jest duży jest śliczny:tak::tak::tak:
No witam byłam już w tym przedszkolu i niemają specjalnych wymagań.
Trochę ogarnełam chałupkę ale zaraz muszę się wziąść za kuchnię , bo tam to masakra po tych rybach.

Ale dobrze Ci z tymi garami mój mąż nie tyka i zmywarki nie chce kupić a ja nienawidzę myć naczyń. Ale jeszcze kupi tylko o tym jeszcze nie wie:-)

Moja koleżanka jak kiedyś wystawiła chomika na balkon to on im zapomniała i się upiekł:tak::szok::tak::szok::tak:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
witaj kochana:happy2::happy2::happy2:
Wszystkie spóźnialskie mamuchy zapraszam na głosowanie w rowie!
zaraz lecę zobaczyć:tak::tak::tak:
Uważaj ,bo przegrzejesz.
Chomiki mają słabą regulację ciepłoty ciała.:-)

Ja Kubę też później ważyłam raz na tydzień i starczyło.:tak::-)

Fajnie musisz wyglądać.:-D:-D:-D:-D:-D

zależy z jakiego kąta robi się fotki.
A brzusia śliczny :-D:-D:-D

On się nie upiekł tylko dostał wylewu z przegrania.

super,że Julcia Ci tak pomaga.

Witaj Asiu :-)
Ja idę zaraz ziemniaki wstawić na obiadek i kompocik ugotować z TRUSKAWEK ma się rozumieć.
Na podwieczorek będzie sorbet truskawkowy:-D:-D:-D:-D
Na kolacje zjem sobie jogurt naturalny z truskawkami z bułeczką ,albo koktail truskawkowy .
Jeszcze nie wiem co,ale na pewno TRUSKAWKI.:-D:-D:-D:-D
as ty truskawkożerco:-D:-D:-D:-D:-D
teraz jak mąz na urlopie i dzieciaki w domu to nie wiem w co rece wsadzic Wczoraj caly dzien bylismy u rodzicow męza ale musilismy szybciej wrocic niz planowalismy bo nam Gabryska wpadla do takiej duzej wanienki z deszczówka i balam sie bo sie troche przytopila ale ukąpalismy ja w domku no i obserwwalismy czy nic sie nie dzieje Tesciu byl zly na siebie ze zapomnial o tej wanience zeby wylac wode Ale wszystko okej z Gabryska Teraz dzieci Wojtek i Zuzia poszly na kilka dni do mamy mojej a maz na miasto cos zalatiw ja zostalma z Gabi bo wole wieczorkirm wyjsc bo mam problem z nadmierną potliwoscia i braknie mi niedlugo bluzek bo nieraz to 2- 3 ida na dzien Teraz taki sobie kupilam antyperpirant z Adidasa i zel tej samej seri tzn zapachu ADIDAS ACTION 3 WOMEN ROLL-ON PRO CLEAR 50ML - Amora.pl :: Perfumy i Kosmetyki :: Sklep | e-Drogeria i Perfumeria a pozatym nadrabiam zaległosci w sprzataniu i praniu bo pogoda sie zrobila :tak:
asiu ja miałam kiedyś to samo ale u mnie to przez zaburzoną pracę hormonów i wtedy pani w aptece poradziła mi świetny antyperspirant kurcze nie pamiętam nazwy kiedyś widziałam w gazecie jego reklamę:confused:bezzapachowy ale super skuteczny prawie wcale się nie pociłam a jak już nawet to bezwonnie:tak::tak:

Malinka to jak znajdziesz to napisz mi bo co roku sie w lato morduje i mąz juz na mnie mówi Rybko zamiast Misiek bo pluskam sie często ale nic mnie tak nie wkurza jak przykry zapach mam tak kolezanke ktora uzywa dezod w kulce na nie umyte pachy :szok::szok::szok: i chodzi 3 dni w jednej bluzce aaaaaaa Malinka w biedronce od 6 lipca zaczyna sie oferta szkona a plecaki sa od 13 lipca po 14.99 wejdz na strone biedronki to moze bedzie http://www.biedronka.pl/
jeszcze nei ma moze dlatego ze to od 6 lipca ale zagladaj pojawi sie zakładka

Ostatnia edycja:
As tobie jeszcze nie przejadły sie te truskawki???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkobieto Ty to masz spust na te truskawy :-D:-D:-D:-D

mi jakoś po tych ulewach nie smakują,maja inny smak i nie są juz takie ładne.
:no::no::no::no:

ale kupie dzis na kompocik :tak::tak::tak::tak:

Kobieto, że Ci sie te truskawy jeszcze nie znudziły :szok::-D:-D:-D
Ja jem truskawki przez cały sezon .
Mnie się nie przejadają.
Już zaraz ich nie będzie przecież.
Wczoraj nie jadłam truskawek ,więc miałam przerwę :-D:-D:-D:-D
Dziś trzeba nadrobić.:-D:-D:-D:-D

Malinka to jak znajdziesz to napisz mi bo co roku sie w lato morduje i mąz juz na mnie mówi Rybko zamiast Misiek bo pluskam sie często ale nic mnie tak nie wkurza jak przykry zapach mam tak kolezanke ktora uzywa dezod w kulce na nie umyte pachy :szok::szok::szok: i chodzi 3 dni w jednej bluzce aaaaaaa Malinka w biedronce od 6 lipca zaczyna sie oferta szkona a plecaki sa od 13 lipca po 14.99 wejdz na strone biedronki to moze bedzie Biedronka to najlepszy sklep spożywczy. Niskie ceny - tanie zakupy. Największa sieć sklepów
jeszcze nei ma moze dlatego ze to od 6 lipca ale zagladaj pojawi sie zakładka
o dzięki za info zaraz zobaczę a wieczorkiem przekopię gazetki może znajdę tą reklamę może któraś z dziewczyn wie jak się ten roll on nazyw kurcze mam przed oczami tą buteleczkę a nazwy nie mogę sobie za diabła przypomnieć:no::no:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry