reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja dzisiaj wietrze Dominika chomiczka:-DWystawiłam Go z klatka na balkon i tak sobie tam spi:tak::tak::tak:
Uważaj ,bo przegrzejesz.
Chomiki mają słabą regulację ciepłoty ciała.:-)

Jutro idziemy się ważyć :tak::tak::tak: Ustalima, że bedę co tydzień przychodziła, żeby się niepotrzebnie nie stresować :tak: Ostatnio ładnie przybrała. Wydaje mi sie że się najada :sorry: Jutro się okaże, mamy wizytę na 11.00 Przy okazji dotane skierowania, bo w czwartek mamy ortopedę...
Ja Kubę też później ważyłam raz na tydzień i starczyło.:tak::-)

To napisz nam jutro po wizycie:tak::tak::tak:

Ja wydepilowalam sobie juz jedna noge i bede musiala sie zabrac za druga;-):-)
Fajnie musisz wyglądać.:-D:-D:-D:-D:-D

znalazlam fotke jaka mi moj m wcoraj strzelil- mam na zywo troche wiekszy buszek niz tutaj wyszedl ale inej fotki nie mam
zależy z jakiego kąta robi się fotki.
A brzusia śliczny :-D:-D:-D

Ale dobrze Ci z tymi garami mój mąż nie tyka i zmywarki nie chce kupić a ja nienawidzę myć naczyń. Ale jeszcze kupi tylko o tym jeszcze nie wie:-)

Moja koleżanka jak kiedyś wystawiła chomika na balkon to on im zapomniała i się upiekł:tak::szok::tak::szok::tak:
On się nie upiekł tylko dostał wylewu z przegrania.

julia pomogła mi zupkę ugotować wszystkie pieczarki pokroiła marcheweczkę starla na tarce no pomocnik mi rośnie jak nic......
a u nas pogoda jakaś taka pokręcona słońca brak pochmurno ale jakoś tak strasznie duszno:nerd:
super,że Julcia Ci tak pomaga.

Witaj Asiu :-)
Ja idę zaraz ziemniaki wstawić na obiadek i kompocik ugotować z TRUSKAWEK ma się rozumieć.
Na podwieczorek będzie sorbet truskawkowy:-D:-D:-D:-D
Na kolacje zjem sobie jogurt naturalny z truskawkami z bułeczką ,albo koktail truskawkowy .
Jeszcze nie wiem co,ale na pewno TRUSKAWKI.:-D:-D:-D:-D

Jutro idziemy się ważyć :tak::tak::tak: Ustalima, że bedę co tydzień przychodziła, żeby się niepotrzebnie nie stresować :tak: Ostatnio ładnie przybrała. Wydaje mi sie że się najada :sorry: Jutro się okaże, mamy wizytę na 11.00 Przy okazji dotane skierowania, bo w czwartek mamy ortopedę...
koniecznie napisz co tam u lekarza i jak Nika przybiera na wadze :tak::tak::tak::tak:

znalazlam fotke jaka mi moj m wcoraj strzelil- mam na zywo troche wiekszy buszek niz tutaj wyszedl ale inej fotki nie mam
medeuska to ma byc duży brzuszek???? :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D masz malutki naprawdę :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

Moja koleżanka jak kiedyś wystawiła chomika na balkon to on im zapomniała i się upiekł:tak::szok::tak::szok::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rozbawiłas mnie tym do łez :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no nareszcie sie pojawiłas ,co u ciebie?co tak żadko sie pojawiasz?normalnie naganna sie nalezy :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

As tobie jeszcze nie przejadły sie te truskawki???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkobieto Ty to masz spust na te truskawy :-D:-D:-D:-D

mi jakoś po tych ulewach nie smakują,maja inny smak i nie są juz takie ładne.
:no::no::no::no:

ale kupie dzis na kompocik :tak::tak::tak::tak:

...
Ja idę zaraz ziemniaki wstawić na obiadek i kompocik ugotować z TRUSKAWEK ma się rozumieć.
Na podwieczorek będzie sorbet truskawkowy:-D:-D:-D:-D
Na kolacje zjem sobie jogurt naturalny z truskawkami z bułeczką ,albo koktail truskawkowy .
Jeszcze nie wiem co,ale na pewno TRUSKAWKI.:-D:-D:-D:-D

Kobieto, że Ci sie te truskawy jeszcze nie znudziły :szok::-D:-D:-D

koniecznie napisz co tam u lekarza i jak Nika przybiera na wadze :tak::tak::tak::tak:

medeuska to ma byc duży brzuszek???? :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D masz malutki naprawdę :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rozbawiłas mnie tym do łez :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no nareszcie sie pojawiłas ,co u ciebie?co tak żadko sie pojawiasz?normalnie naganna sie nalezy :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
teraz jak mąz na urlopie i dzieciaki w domu to nie wiem w co rece wsadzic Wczoraj caly dzien bylismy u rodzicow męza ale musilismy szybciej wrocic niz planowalismy bo nam Gabryska wpadla do takiej duzej wanienki z deszczówka i balam sie bo sie troche przytopila ale ukąpalismy ja w domku no i obserwwalismy czy nic sie nie dzieje Tesciu byl zly na siebie ze zapomnial o tej wanience zeby wylac wode Ale wszystko okej z Gabryska Teraz dzieci Wojtek i Zuzia poszly na kilka dni do mamy mojej a maz na miasto cos zalatiw ja zostalma z Gabi bo wole wieczorkirm wyjsc bo mam problem z nadmierną potliwoscia i braknie mi niedlugo bluzek bo nieraz to 2- 3 ida na dzien Teraz taki sobie kupilam antyperpirant z Adidasa i zel tej samej seri tzn zapachu ADIDAS ACTION 3 WOMEN ROLL-ON PRO CLEAR 50ML - Amora.pl :: Perfumy i Kosmetyki :: Sklep | e-Drogeria i Perfumeria a pozatym nadrabiam zaległosci w sprzataniu i praniu bo pogoda sie zrobila :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry