reklama
medeuska
październikowa mama'09
kochana, m w sobote mi wszystko porobł, ale.. jak.. podłogi umyl tak że nie widac e umyte, wiec diekujeto nie rób...niech inni za Ciebie zrobią.
2 byków w domu masz to niech się wykażą...
A Ty się narobisz jak maleństwo przyjdzie :-)
nieźle musiał sobie tę rękę załatwić
Ja wróciłam właśnie ze spacerku.
Jest tak gorąco,że normalnie człowiek do domu ucieka czym prędzej.
Zakupy w drodze powrotnej też zrobiłam ,teraz tylko obadek poczynić trzeba i troszkę luzu znów będzie,to młodej bluzkę dalej podrobię w cieniu tarasu.;-)
Dzięki wszystkim za kciuki.Przydadzą się
prasowac to on tez nie umie- albo by mi popalil wszystko albo nie poskładał normalnie wiec wole nie ryzkowac...
wystarczy ze mi gary wszystkie myje caly czas- tego nie robie wogole ostatnio chyba od ponad tygodnia nie tknęłam ani jednej sklanki ani nic
Też się nad tym zastanawiam.a co się dzieje z pati????? nie było jej tu dwa czy trzy dni??????
Ja nie mam pojecia ale na T tez Jej nie widzialama co się dzieje z pati????? nie było jej tu dwa czy trzy dni??????
Tak wogole to duzo z nas tu dawno nie bylo-oj opuszczaja sie dziewczyny,opuszczaja
Marta1981
Rodzyneczka
Julu ciągnie na dwór to śmigamy,trzeba dupencję przewietrzyć;-).
Napisz,napiszI daj znac co Tobie odpisała:-)tea o pati dzisiaj myślałam
napisze do niej sms
No to miłego wietrzenia;-):-)Julu ciągnie na dwór to śmigamy,trzeba dupencję przewietrzyć;-).
medeuska
październikowa mama'09
apropos wietrzenia to ja wietrze pościel dzisiajJulu ciągnie na dwór to śmigamy,trzeba dupencję przewietrzyć;-).
a szykowac mis ie dzisiaj nie che nigdzie nie wychodze, sram to
reklama
Podziel się: