reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to nie rób...niech inni za Ciebie zrobią.
2 byków w domu masz to niech się wykażą...:baffled:
A Ty się narobisz jak maleństwo przyjdzie :tak::-)

nieźle musiał sobie tę rękę załatwić :szok::szok::szok::szok::szok:

Ja wróciłam właśnie ze spacerku.
Jest tak gorąco,że normalnie człowiek do domu ucieka czym prędzej.:-D:-D:-D:-D
Zakupy w drodze powrotnej też zrobiłam ,teraz tylko obadek poczynić trzeba i troszkę luzu znów będzie,to młodej bluzkę dalej podrobię w cieniu tarasu.;-):happy2:

Dzięki wszystkim za kciuki.Przydadzą się :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kochana, m w sobote mi wszystko porobł, ale.. jak..:baffled: podłogi umyl tak że nie widac e umyte, wiec diekuje:baffled::baffled:

prasowac to on tez nie umie- albo by mi popalil wszystko albo nie poskładał normalnie wiec wole nie ryzkowac...:baffled::baffled::baffled:

wystarczy ze mi gary wszystkie myje caly czas- tego nie robie wogole ostatnio:tak::tak::tak: chyba od ponad tygodnia nie tknęłam ani jednej sklanki ani nic:no::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry